Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Akashi Seijuro
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Black Vixen7

Kor: 16

Külső leírás: Akashi vörös, abból is inkább bordónak mondható hajjal rendelkezik, ugyan ilyen vörös íriszekkel megáldva. Termete, a többi játékoshoz képest nem túl nagy, csupán 173 cm, mégis képességeinek ez sem szab határt. Iskolai egyen ruháján kívül, elegánsan, és stílusosan öltözködik.

Jellem: Akashi mindent megtesz a győzelemért. Legyen az bárhol, bármikor, neki mindig, győznie kell. Ezt pedig sikeresen el is éri. Ám, annak hála, hogy csak ezt az érzést hajszolta, személyisége egy idő után ketté vált, gyengeségeit és érzéseit hátra hagyva. Habár az animében később, ez a két énje összeolvad, egyik sem tűnik el igazán. Persze, a legtöbb diák mit sem sejt erről, Akashi, egy úriemberhez méltóan vislekedik, tökéletesen fogalmaz, mindig tudja, mit kell mondani. Igazi stratégiai ember, semmit sem csinál ok nélkül, mindennek tudja mi lesz a következménye, és általában ebben nem is téved. Az anime végére, egy kedvesebb, és talán egyben még érettebb Akashit láthatunk már.

Élettörténet: Ahogy azt láthattuk élete nem volt könnyű. Anyja még fiatal korában meghalt, mi rengeteg nyomást hagyott a fiatal gyermeken. Apjával nem túl jó akapcsolata, ám rosszank sem mondanám, sokkal inkább hivatalosnak. Iskolai pályafutása alatt mindenhol kitűnő tanuló volt, és amibe belekezdett, abban sosem vesztett. Talán egyedüla kosár áll közel a szívhez, hisz az az egyetlen dolog, ami megmaradt kedves számára anyja halála után.

Hobby: Lovaglás, Shogi

Foglalkozás: Iskolás

Extrák: Akashi talán az egyetlen aki mindenkivel jól kijön a Csodák Generációjából, csapat kapitányként ez nagy előny.

Képinfo: http://vignette3.wikia.nocookie.net/kurokonobasuke/images/1/1c/Akashii.png/revision/latest?cb=20121119204507 (http://vignette3.wikia.nocookie.net/kurokonobasuke/images/1/1c/Akashii.png/revision/latest?cb=20121119204507)

Engedélyezve: 2016. 12. 06.
2016. 12. 14.

Módosítva: 2016. 12. 14. 14:05:27
Módosította: Black Vixen7

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).