Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Cadaroc, az Eliadar klánból
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 52

Külső leírás: Jóképű, vonzó férfi, akit nem csak figyelemreméltó erővel, de szépséggel is megáldott a természet. Majd százkilencven centis magasságához, ruganyos, erős izmok társulnak, amiket meglepően bársonyos, tejfehér bőr borít. Testhőmérséklete magasabb az emberekénél, tehát a hidegebb éghajlat sem fog ki rajta. A bőrét a csuklóitól indulva, fel a tarkójáig, majd onnan le a gerince mentén, egészen a derekáig halvány, ezüst szimbólumok díszítenek. A szöveg az első sárkányok ősi nyelvén íródott és tulajdonosa sorsát írja le, mindaddig azonban olvashatatlan, míg rá nem lép a számára kijelölt útra. Ilyenkor az írás fényesen felragyog és soha el nem halványul. Vannak sárkányok, akik egész hosszú életüket leélik anélkül, hogy ez a csoda végbemenne, nem lehet tudni hol és mikor történik meg, sem azt, hogy melyiküknek mi jelöltetett ki, de ez talán a legszemélyesebb titka a sárkányoknak, így Cadarocnak is. A homlokán lévő jel szintén egészen halvány, de ezüstös fénye mégis gyönyörű ékszernek hat a bőrén. Szemei pompás világosszürke árnyalatúak, melyeket fekete szempilla és szemöldök árnyékol. Orra hosszúkás, ajkai teltek, szépen íveltek és egy egészen halvány színben pompáznak. Hosszú fekete haja egész a csípőjéig ér, de általában vaskos fonatban viseli a hátán. Ruhái többsége megbűvölt, sosem húzna magára idegen holmit, mert azok az átváltozásakor úgyis leszakadnának róla. Hegyes végű füleit gyakran fülbevaló díszíti, palástját ónixköves brossal fogja össze, de nem tűnik hivalkodónak, mivel mindezt egyszínű, sötét ruhadarabokkal tompítja. Sárkány alakjában szénfekete bőre és pikkelyei egészen az éjszakába olvadnak, ha a szemeit is becsukja, szinte láthatatlanná válik. Hatalmas szárnyával saját súlyának többszörösét is elbírna, farkának végén éles pikkelyek húzódnak, melyekkel akár a sziklát is kettévágja, méretes karmairól nem is beszélve.

Jellem: Veszedelmes harcos, megingathatatlan erővel és elszántsággal. Amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi, bármilyen akadály kerül is az útjába. Ismert arról, hogy a végletekig kitartó és ennek köszönhetően sosem adja fel. Fegyvertelenül is képes lenne rárontani egy egész hadseregre, ha ez választaná el a céljától. Tudatában van saját képességeinek és annak, hogy sokkal jobb harcos néhány nála idősebb sárkánynál is és erre nagyon büszke. Kiskora óta harcra nevelték, de minthogy a háborúnak szerencsére vége lett, békében éli a napjait. Sokszor hónapokra elvándorol a földjükről, hogy világot lásson, s titokban az emberek között jár. Szeretné, ha a népük velük együtt élhetne, de a vének még mindig nem engednek abból, hogy a sárkányok a saját földjükhöz tartoznak, és ez végtelenül bosszantja. Eléggé szabadszellemű, szereti azt és akkor tenni, amit, és amikor akar. Ha elkomorodik, önkénytelenül is a szemöldökét ráncolja, mintha mérges lenne. Ilyenkor elég rémisztő látványt nyújt olyannak, aki még nem ismeri, de lényegében nem egy agresszív lény, bár a sárkányok heves temperamentuma őt se kíméli mindig. Ha nagyon felbosszantják egyes jegyei - mint a karmok, vagy a pikkelyek halvány lenyomata - kiütközik a testén. Egyébként tökéletesen uralja az átváltozásait, bármikor képes alakot váltani, különösebb erőfeszítés nélkül. Szeret egyedül és csapatban is röpülni, mély szakadékokban és kanyonokban lavírozva, de még senki nem ült a hátán közben. Párja még nincsen, ahogy gyermekei sem. Mindkét nem képviselői közül voltak már szeretői, a sárkányok között ez teljesen megszokott. Velük továbbra is jó viszonyt ápol, de nem tervezi egyikkel sem összekötni a sorsát, míg nem érzi úgy, hogy valóban hozzájuk tartozna. Ilyen tekintetben eltántoríthatatlan, sosem lenne képes arra, hogy az emberekhez hasonlóan vagyon, vagy rang alapján válasszon valakit.

Élettörténet: A sárkányok földjén született, a háborús időkben, ezért gyermekkorától harcra nevelték. Képességi hamar megmutatkoztak, egyre ügyesebb és erősebb lett, néhány évvel később azonban véget ért a háború. Az egész egy szóbeszédnek indult, majd egy véletlen eseménynek köszönhetően kiderült, hogy a királyi család egyik tagja érdeklődik irántuk és jóindulattal fordul a fajtájuk felé. Ez mindent megváltoztatott, s miután a gyermek herceg hónapokig élt közöttük, visszatértekor jó pár ifjú harcos követte, hogy hálájuk és tiszteletük jeléül védelmezzék őt mindentől, elvégre a herceg a béke záloga is egyben. A vele tartó sárkányokból alakult meg a Sárkányrend, aminek tagjai egyedül a herceg szolgálatában állnak. A sárkányok vénjei támogatják is ezt, hisz ha a hercegből egy napon király lesz, az hosszú időre - ha nem véglegesen - biztosítaná a békét a fajaik között. Cadaroc még nem találkozott személyesen a herceggel, de sok szóbeszédet hall róla a városokban. A rémhírek és azok, amiket a hazalátogató rendtagok mesélnek, teljesen különböznek egymástól. Mintha két külön személyt írnának le, ezért nem is tudja elképzelni, milyen lehet. Testvére nincsen, de a szülei szeretnének még egy kislányt, vagyis semmi nincs kőbe vésve. Családja az ősi, tiszteletreméltó Eliadar klán, amelynek minden tagja kiváló karforgató és erős harcos hírében áll, még a nők is. Cadaroc tehát nem nemes, a sárkányok körében nincsen ilyen fogalom, ugyanakkor méltó a klánja híréhez. Húsz esztendős korától a saját barlangjában él, de keveset tartózkodik otthon. Hol utazik, hol a fiatalokat képzi kardforgatásra, hogy ne csak a sárkánybőrükben tudjanak védekezni, nyugodtabb óráiban pedig gyönyörű, élethű szénrajzokat készít, mindenről, ami elnyeri a tetszését. Sok helyet bejárt már országban, nem csak a kíváncsiságát kielégítendő, hanem, mert nem találja otthon a helyét. Érzi, hogy nem egy nyugodt családi fészek rendeltetett a számára, és ez a bizonytalanság gyakran nyugtalanítja, ezért elszántan kutatja a saját sorsát.

Hobby: repülni, szénrajzokat készíteni, vízesésekbe fürdőzni, embernek tettetni magát az egyszerű népek között

Foglalkozás: harcos sárkány, emberalakjában olykor zsoldosnak szegődött

Extrák: Nem gyűlöli az embereket, úgy gondolja azért félnek tőlük, mert sosem volt lehetőségül arra, hogy jobban megismerjék a sárkányokat.***Van egy különleges fémből kovácsolt fekete pengéjű kardja, ami képes elnyelni egy sárkány támadását, majd visszafordítani ellene.***Gyorsan gyógyul. Pikkelyes bőre meglepően rugalmasnak tűnik, mégis egy élő páncélzat, kivéve a nyak és a törzs találkozásánál és a szíve környékén. Az emberek egy évszázaddal ezelőtt rájöttek erre a gyengeségre, így tudtak egyáltalán szembeszállni a hihetetlenül erős fajjal.***Ruháikat egy messze földről érkezett mágus bűvöli meg, hogy átváltozásukkor eltűnjön róluk és ne szakadjon szét, majd mikor visszaváltoznak emberré, ugyanolyan állapotban viselhessék. A mágus létezése hétpecsétes titok, ezt még a gyermekek is tudják.***Cadaroc természeti erővel rendelkezik. Képes a földből és vízből is magához vonzani az energiát, de a zivatarok és viharok az igazán nagy erőforrások. A villámcsapás erejével feltöltekezve képes porig rombolni bármilyen házat, vagy épületet.***Fő tápláléka a hús, akár nyersen is.***Ha egy sárkány részeg, annak nagyon veszélyes következményei lehetnek. Elveszítik a kontrollt az átváltozás fölött, így előfordulhat, hogy egy apró helyiségben, vagy egy emberektől zsúfolt téren váltanak alakot. Erre bizonyíték nincs, csupán néhány homályos beszámoló, amit a legtöbben nem hisznek el, bár ők maguk nem is készítenek párlatokat.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztrációul szolgál! ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 06:39:43
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).