Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Soren Alvar
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Denna

Kor: 23

Külső leírás: Ugyan öltözködése egyáltalán nem kihívó, s még ennél sem kevésbé kirívó - általában egy kötött pulóvert párosít farmerrel- ruhái jó állnak rajta és összeszedett megjelenést kölcsönöznek neki. Szereti a farmer és ballonkabátokat, illetve a garbókat is. Egyetlen ékszere egy fülbevaló, fiatalon dacból szúratta, és azóta nem vitte rá a lelke hogy kivegye. Zöldes-barna szemeit szemüveg takarja, már ha éppen nem felejti el felvenni. Szőke hajának egy-egy kóbor tincse kócosak és az arcába lógnak, ami egy kissé ront az összeszedett összképen, ez mégis passzol hozzá. Szemöldökei kevésbé ívelt, ennek ellenére is szép keretet adnak arcának. Szája vékony, a hidegtől gyakran cserepes, de szinte mindig csálé mosolyra áll. Kisfiús arcát többnyire pisze orrának és kellemes vonásainak köszönheti. Tejfehér, anyajegyektől és szeplőktől mentes bőre puha, testalkata szálkás, magassága valamennyivel az átlag alatt van. Mozgása könnyed, de semmiképp sem légies, s a könnyedségre is gyakran rácáfol fáradt csoszogása.

Jellem: Szétszórt, szeleburdi és feledékeny. Állandó jelleggel késésben van, ha éppen nem, akkor már elkésett. Cuccait folyamatosan elhagyja, egy ideje már nevével és telefonszámával címkézi fel fontosabb értékeit. Ha közhellyel szeretnénk szólni, igazi "művészlélek". Kíváncsi személyiség, szeret új embereket megismerni, bár legtöbbször csak megismerni. A legrosszabb tulajdonságának tartja, hogy pont annyira gyorsan képes beleszeretni valakibe, mint kiábrándulni. Egyenesnek, őszintének tartja magát és semmi sem tudja jobban felidegesíteni, mint mikor valaki játszmázik, vagy ahogy ő mondaná "szarakodik" vele. Kiáll igaza mellet, sokszor makacsabbul mint kellene, így a már megszokott társai kivételével nem szeret senkivel sem együttdolgozni. Önfejű, fejjel megy neki a falnak vagy lovallja bele magát ismeretlen dolgokba, de nem tűri, ha valaki meg akarja neki mondani mit és hogyan csináljon. Mindennek ellenére kedves és pozitív személyiség, beszédes, főleg egy bizonyos véralkoholszint felett és könnyen köt új barátságokat. A munkájával szemben eltökélt és maximalista, gyakran éjszakákat virraszt egy-egy animáció megszerkesztésén, és ha szükségesnek érzi, akár előröl is kezd mindent. Az élete s környezte már kevésbé precíz, talán ezzel próbálja egyensúlyban tartani az univerzumot. Szeretteivel igyekszik gondoskodóan viselkedni, néha talán túlságosan is.

Élettörténet: Boldog, átlagos gyerekkora volt. Szüleivel nagyon jó a kapcsolata, mint ahogy 6 évvel fiatalabb húgával is. Habár már külön él, hetente akár többször is hazalátogat, "hiányzik a házikoszt" címszóval, de ő is, és mindenki más is tudja, hogy nem csak a főtt étel csábítása miatt jár haza. Apja háziorvos, anyja gyógyszerész, sokszor nem is értik fiuk honnan örökölte a művészi vénáját. Soren egészen kicsi kora óta rajong a rajzolásért és a festésért , így amikor a középiskola választására került sor, nem sokáig gondolkodtak hogy művészetibe adják e be a jelentkezést. Fel is vették, és, habár eleinte nehézségei voltak a felzárkózásban, gyorsan tanult, s talán az egyik legjobbként végzett. Az egyetemet is hasonszőrű intézményben folytatta, közben leginkább saját maga szórakoztatására elkezdett az internetre feltöltögetni egy általa készített animált sorozatot. Meglepetésére pár hónap múlva egy már cégnél dolgozott grafikusként, s amikor lehetősége nyílt, betársult egy kis csapathoz, amely animációs filmeket és sorozatokat készít. Az egyetemet otthagyta, ezért akad, hogy negatív kritika éri, de többnyire munkáit elismerik, és imádja munkahelyét és munkatársait. 15 éves volt amikor rájött hogy a férfiakhoz vonzódik. Nem titkolózott sosem családja előtt, nem is volt rá szükség. Mindig is támogatták, és szinte meg sem lepődtek, amikor Soren hazaállított első szerelmével. Ahogy az összes első szerelemnek, annak is gyorsan vége lett, azóta rengeteg rövidebb kapcsolata és plátói szerelme volt. Jelenleg a kedvenc bárja csaposának titkos hódolója, így nem is csoda, hogy szinte hetente megfordul ott.

Hobby: Bárokba/kávézókba járkálás, mindenféle kóbormacska összesimogatása, filmnézés, túrázás, fal- és hegymászás, futás.

Foglalkozás: Grafikus, illetve néha festeget is eladás céljából.

Extrák: : ***imádja a macskákat *** annak ellenére, hogy nincs macskája, ruhái mindig macskaszőrösek *** nem bírja az alkoholt ***asztrofóbiás ***három nyelven beszél az angolon kívül ***kávéval eszi a reggeli gabonapelyhét ***borzalmas az arcmemóriája ***koffeinfüggő ***

Képinfo: nem saját ()

Engedélyezve: 2018. 09. 30.
2019. 11. 09.

Módosítva: 2019. 11. 08. 16:42:30
Módosította: Denna

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).