Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lysander Scamander
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Sai

Kor: 17

Külső leírás: Hosszú szőke haj kék szem. Le se tagadhatná, hogy Luna vére. Vagy akár azt, hogy egy szőke herceg. Bár viselkedésével inkább a bolondok közé sorolják. Apjától mindössze a vakmerőségét örökölte, de azt nagyon, vagy talán a nagyapjától ? Vékony testalkata illik hozzá. Nem csak azért, mert környezete nem tudná elképzelni kigyúrt állatként, sokkal inkább azért, mert így képes mindenféle örült kalandba keveredni amibe csak a varázslények bele tudják keverni. Így bármilyen apró lyukba képes lemászni csak azért, hogy felfedezze az ottani állatvilágot. Vagy akár lezárt területeket körbevett kerítés apró nyílásain bebújni, hogy másodikként felfedezhesse azokat.

Jellem: Kíváncsi, vakmerő, idegesítő, de kifejezetten eszes fiú. Annak ellenére, hogy Lorcan szentül hiszi, hogy testvére olvasni se tud vagy legalább is csak imitálja a jelenséget. Többnyire mardekáros társait, a szüleit, de inkább csak apját, Lorcant, Scorpiust szereti leginkább idegesíteni vagyis mindenkit aki ismeri.

Élettörténet: Rolf Scamander és Luna Lovegood második fiaként látta meg a napvilágot. Pontosítva csak 10 perc különbséggel testvérétől. Az ikrek előtt született egy leány gyermek is, aki sajnos vagy nem, de Kvibinek született. De neki is bőven kijut a különleges lények után vadászós kalandokból. Az ikrek közül Lorcan az idősebb, de nem jelenti azt, hogy az erősebb, bátrabb testvért testesítené meg. Lorcan hozzá képest könyvmoly és testvére nem is tagadja a feléje irányuló vádakat. Sokszor megjegyzi csak úgy mellékesen Lysandernek, hogy, ha tudna olvasni ő is átélhetné az olvasás örömét. Családjukban eddig senki se volt mardekáros. Hát ők most betöltik ezt a szerepet, de elmondásuk szerint cseppet sem bánják. Bár Lorcan csak azért került oda , mert a Süveget arra kérte, hogy ne válassza el testvérétől. A süveg meg így is tett. Egyébként Hollóhát lett volna az otthona, de ez nem is megy csodaszámba a Scamander családban. Lys, Scorpiusra legjobb barátjaként gondol. Sose vette figyelembe, hogy Scorpius név után ott van az a bizonyos Malfoy név is. Lys-t nem érdekli. Mivel a családja mindig is nagy figyelmet mutatott a legendás lények felé így Lys se lett kivétel. Sőt jobban érdekli ez e téma, mint könyvmoly testvérét. Lys bár tény nem mutatja ki oly gyakran, de családja mindennél fontosabb számára. Édesanyja és nagyapja munkásságára a legbüszkébb persze apja munkáit se veti meg, de számára ez a két személy adja legtöbb inspirációt. A többi diákkal ellentétben ő nem baglyot, vagy patkányt vagy egyéb átlagos háziállatot tart. Sikerült teljesen egyedül megszelídítenie egy Kneazle -t. Így diáktársai irigy nézést mindig bezsebeli eddigi évei alatt. Persze mindig hozzáteszi nagyon nehéz dolga volt, de nem kell minden szavát elhinni. Lys érdekes módon csak úgy vonzza magához a különleges lényeket ( többet látott, érintett, mint szülei vagy más kutatók eddigi földi pályafutásuk alatt) sokan Goethe fiatal énjét látják benne amitől csak úgy dagad Lys mája. Kisgyermekkorában egyszer megtámadta egy vámpír. Halvány emlékei vannak erről hisz csak 5 éves volt, de az emlékek során mindig tisztán látja nővére arcát. Egyszer elmesélte nővérének aki azzal nyugtatta meg biztos csak egy rossz álom volt mely mély nyomott hagyott benne. Lys pedig elfogadta. Nővére azóta jobban odafigyel a munkájára hisz tudja Kviblikint a családja nagyon aggódna érte, ha kitudódna mi is a munkája.

Hobby: különleges lények kergetése

Foglalkozás: tanuló Roxfortban

Extrák: Halálosan retteg a pillangóktól. Talán azért, mert gyermek korában véletlenül elfogyasztott egy zsugorító bájitalt és miután sikeresen ki is jutott a kertbe ilyen pici alakban számtalan hatalmas mintás lényekkel találta magát szemben szóval messziről kerüli őket. Bár a pókoktól is kiveri a víz. Jó, oké minden bogártól retteg. Így már jobb? Nővére kiléte nem titok a varázsló világban. Tudnak a létezéséről, de mivel több száz hasonló helyzetű ember él még ezzel a problémával nem kerítenek belőle nagy ügyet. Főleg ünnepek alatt és a nyári szünidő alatt látogat haza hisz 20 évesen az ember lánya már önálló életre vágyik. Foglakozás szerint úgy tudják fordító egy magáncégnél ezért is áll jól anyagilag másodállásban pedig démonűző/ vámpírvadász ami épp adódik ,de ezt a szakmáját nagyon is titkolja. Karakter KB Rottling tulajdona.

Képinfo: Pinterestről származik nem saját ()

Engedélyezve: 2017. 06. 18.
2017. 09. 02.

Módosítva: 2017. 09. 01. 14:11:50
Módosította: Sai

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).