Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Aomine Daiki
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: raven33

Kor: 16

Külső leírás: Mondhatni ő egy igazi kakukktojás a japán diákok körében. Magas, izmos, igazi sportoló. De ha ez nem lenne elé, még a bőrszíne is barna. Százkilencven centijével könnyedén mások fölé magasodik, ami tökéletes a kosarazáshoz, kisportolt kinézete pedig az edzéseknek köszönhető. Eleve ez elég ijesztő összhatást kelt a legtöbbekben, de erre még rátesz egy lapáttal az arckifejezése. Ugyanis szúrós szemmel kémlel mindenkit, aki hozzá meg szólni, a szemöldökét gyakran ráncolja, és ha egy mosoly meg is jelenik az arcán, az se a boldog verzióból való. Kifejezetten mély hangja van, amit szintén nem sokat hallat, de amikor mégis, nem alacsony hangerőn.

Jellem: Legtöbbször bosszús, türelmetlen, és egoista. Az átlagemberek idegesítik, így ha hozzá szólnak vagy csak vakkant egyet válaszként, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyja őket. Egy külső szemlélőnek lusta, mihaszna alaknak tűnne, de valójában nagyon is elkötelezett az álma iránt. A kosarazás a mindene, azon túl nem sok minden érdekli. Ha tisztel valakit, igyekszik minél többször megküzdeni vele, viszont ha valaki az útjába áll, kegyetlenül eltiporja.

Élettörténet: Még kiskorában kezdődött a kosarazás iránti imádata, amikor még utcai játékosoktól tanult. Az évek elteltével, és a sok játéknak köszönhetően igen jó játékos vált belőle, így amikor első éves volt a Teiko gimnáziumban nem volt meglepő, hogy egyből a kezdő csapatba válogatták. Hamarosan a többiekkel együtt a Csodák Generációjaként hivatkoztak rájuk. A csapatban ismerkedett meg Kisével, akivel amolyan mentori kapcsolata lett, és Kurokoval, aki az árnyékává vált. Kettejük párosa meglepően jól működött, és az edzések utáni gyakorlások következtében igen jó barátok is lettek. Csakhogy Aomine kezdett megváltozni, látva mások viselkedését, amikor vesztettek ellene. Célja már nem csak a játék és a győzelem volt, hanem az erős ellenfelek felkutatása. Egyre kevésbé támaszkodott a csapatára, és ezzel Kurokora, míg már nem csak a játékban lökte el magától, hanem a magánéletében is. Miután a barátja otthagyta a csapatot, mindannyian az egyéni játékukat fejlesztették tovább, ő pedig még inkább elzárkózott. Már ekkor olyannyira erős volt, hogy a meccsek során csak félgőzzel kosarazhatott, de még így is sokakat eltiport. Ballagásuk után, a Too egyetemre ment, ahol szintén bekerült a nyitó csapatba.

Hobby: Alvás.

Foglalkozás: Diák.

Extrák: Momoi az egyik gyerekkori barátja, neki köszönhetően kezdett el kosarazni, és az elején sokszor kikapott tőle. Mindenhonnan elkésik, és az a hitvallása, hogy őt legyőzni csak saját maga tudja. A kuroko no basuke című anime szereplője.

Képinfo: Nem saját, csak illusztrációként szolgál. (http://lul-lulla.deviantart.com/art/Aomine-Daiki-314809859)

Engedélyezve: 2016. 11. 26.

Módosítva: 2016. 11. 25. 16:39:29
Módosította: raven33

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).