Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Robert McBride
Kategória: Yaoi
Feltöltő: raven33

Kor: 16

Külső leírás: Középmagas termetével elég átlagos lenne, ha az arca nem maradt volna ennyire gyermeki. Lágy vonásai miatt sokak mondták már rá, hogy aranyos, vagy cuki, így egy idő után elkezdte befesteni a haját, rászokott a rocker stílusra, és egyre több piercinget lövetett magának. Szálkás izomzata nem segített abban, hogy komolyabban vegyék, ahogy nem túl mély hangja sem. Mosolyogni nem-igen látni.

Jellem: A kinézete miatt egyesek automatikusan lázadónak és nagyszájúnak könyvelnék el, de ennek majdhogynem a teljes ellentéte. Nem túl bőbeszédű, kivéve, ha a nővéréről van szó, türelem, óvatosság és figyelmesség jellemzi. Ő kifejezetten az a típus, akitől ha segítséget kérsz, nemet mond, de amikor senki se figyeli, igyekszik megoldani a problémát. Szereti rosszfiúnak feltüntetni magát, viszont egyből lebukik, ha a testvére a közelében van. A hirtelen haragúság nem gyakran jellemezi, de ha valaki ráérzett, mit kell neki mondani, a vörös köd azonnal ellepi elméjét. Bajait legtöbbször magában elnyomja, nem kifejezetten nyílt típus.

Élettörténet: Gyermekkora nem mondható átlagon felülinek. Szülei rendesen bántak vele, testvérével is jó kapcsolatot ápolt mindig is, majd 11 éves korában ez megszakadni látszott. Szüleiket autóbaleset következtében elvesztették, nővére pedig munkába kényszerült, hogy meglegyen a havi betevőjük. Az ezzel kapcsolatos frusztráltságát gyakran öccsén vezette le, de idővel ez csillapodott. Nagyszüleik és egyben gyámjaik nem sok törődést mutattak, így a két testvér szép lassan ismét közelebbi kapcsolatba került, ami mára meg is szilárdult. Rob ugyanúgy kivette a részét az életükből, mint nővére, és lassan elsajátította a háztartással járó feladatokat. Céljai és főbb álmai nincsenek; megszokásává vált, hogy ne várjon semmit az élettől, így napról napra él. Fél a váratlantól és a meglepetésektől. Barátai és haverjai csak elvétve vannak, mivel kapcsolatai felszínesek. Az egyedüli, akivel igazán törődik a nővérén kívül, a régi házuk melletti szomszéduk. Egy idős bácsi, az egyetlen felnőtt, akiben képes megbízni.

Hobby: Kertészkedés és faragás.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: A könyvek könnyen felkeltik a figyelmét, de sosem kötik le száz százalékosan a figyelmét.// Az állatok állandóan körülveszik, még ha ő nem is keresi a társaságukat.// Szörnyen ügyetlen a sportok terén.

Képinfo: Nem saját, csak illusztrációként szolgál. (https://de.pinterest.com/pin/294915475572525036/)

Engedélyezve: 2017. 01. 14.
2018. 06. 21.

Módosítva: 2018. 06. 13. 21:07:54
Módosította: raven33

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).