Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Scott Johansen
Kategória: Yaoi
Feltöltő: raven33

Kor: 20

Külső leírás: Közepes termete, szikár alakja és halk léptei miatt, az emberek többsége észre se veszi, viszont amikor megszólal zengő hangján, már nehezen tudják figyelmen kívül hagyni. Világos haja legtöbbször szürkének hat, főleg amikor igyekszik beleolvadni környezetébe, ellenben a fényben majdhogynem hófehérnek tűnik. Örménykék szemeivel érzelemmentesen figyeli a világot, ami tökéletesen illik kifejezéstelen arcához. Vonásai néhol idősebbnek mutatják, mint amennyi, amit a múltjának köszönhet.

Jellem: Mások előtt kifejezetten ügyel arra, hogy megélt érzelmei közül semmi se látsszon, mivel igazi énjét jobb szereti titokban tartani. Elmondható róla, hogy haragtartó, rosszindulatú, előre megfontolt és gyanakvó. Kiválóan tud alkalmazkodni környezetéhez, ami igen jó szolgálatot tesz tervei során. A kedvesség és gyengédség rég kihalt belőle, de ha kell meg tudja játszani. Minden döntését alaposan megfontolja, így a spontaneitás távol áll tőle, sőt, szeret két-három lépéssel a másik előtt járni. Szereti a szép dolgokat, így pont ezt palástolva távol tartja magát tőlük. Undorodik minden nemestől és a hatalmával visszaélő személytől, de azoktól is, akik vakon imádják őket.

Élettörténet: Szegény család sarjaként született, így a kemény munka nem volt ismeretlen számára. Azonban amikor szülei sikeresen a rossz embertől kértek kölcsön, már a verés és kínzás is ismerőssé vált. Bár az ő esetében egészen más számított kínzásnak. Fiatal korában sokan szerették a szép arcát és lányos testalkatát, aminek következtében igen népszerű csereeszköz lett az adósságtörlesztéshez. Igaz, hogy a szülei nem voltak mintapéldányok, de mikor egy gróf a halálba kergette őket, bosszút esküdött. Ezek után kihasználta testi adottságait, hogy egyre feljebb és feljebb küzdötte magát, míg el nem ért a grófig. Természetesen a külvilág számára csak egyszerű szolgáló volt minden helyen, így kívülről átlagosnak tűnt. Ez persze egy pillanatig se gátolta meg abban, hogy némiképp minden urán bosszút álljon. Senkinek se sikerült még összekötni őt a gyilkosságokkal, de azért mindig odafigyelt a hírekre, nehogy pont a végcél előtt üssön be valami gikszer.

Hobby: Tárnics gondozása.

Foglalkozás: Szolga.

Extrák: Uke volt, ha annak kellett lennie, de lélekben igazi Seme. Öltözékének elmaradhatatlan tartozéka a fehér kesztyű.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. (http://harumagai.deviantart.com/art/Art-Trade-with-Mariko-chan94-432912281)

Engedélyezve: 2016. 11. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).