Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Martin Pablo de la Riba
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Eshii

Kor: 21 éves

Külső leírás: A korhoz képest magas fiatal ifjú, aki duzzad az erőtől s kicsattan az egészségtől, ami ritka számba ment akkoriban. Bőre enyhén kreolos, sebhelyek s anyajegyek tarkítják, az izmai azonban kellemesen domborulnak alatta. Erős csontozatú, nyurga lábú, széles vállú, izmos hátú: mindene megvan ahhoz, hogy jó harcos legyen. Vastag szálú, gesztenyebarna tincsei a fülei alá érnek, folyton rakoncátlanul szanaszét állnak. Szemöldöke fekete, ahogy szempillái is, amik körbeölelik zöldesbarna, vidám tekintetét. Ajkai szinte mindig huncut mosolyra húzódnak, így máris nem oly feltűnő vékonyságuk a borosta tengerben. Arcán látható egy seb, amit büszkén visel. Ruhái a kornak megfelelőek, páncélja is akad, no meg fegyverei is.

Jellem: Alapjáraton egy nyugodt fiatal, ki szófogadó és nem meggondolatlan. Aztán jönnek a kalandos pillanatok, mikor magával ragadja a hév, s világot akar látni, új dolgokat megtapasztalni, érinteni, látni, ízlelni… Mindig ügyel arra, hogy ne okozzon gondot; szereti a férfias rendet; nem okoz gondot neki, ha az érzéseiről kell beszélnie vagy kimutatnia. Jószívű, kedves, s ez talán nem illik egy katonához, főleg nem egy hódítóhoz, de nincs mit tenni, ilyennek született. Leleményes, találékony, s kreativitása határtalan. Jól bánik a szavakkal, főleg ha fel kell dobni a hangulatot. Szeret nevetni és nevettetni, s emellett mindig ő az első, aki ott terem, hogy segítsen. Önzetlensége nem egyszer okozta baját, naivitása inkább abban mutatkozik meg, hogy ha kölcsön ad valakinek, soha nem is látja a pénzt, mert úgy van vele, majd visszaadják neki. Spórolni nem tud, sajnos, s tudja, hogy ezt apjától örökölte, pontosan ezért él egyszerűen, amivel meg is van elégedve. Nem maximalista, s megesik, hogy amibe belekezd, lelkesedés híján abba is hagyja. Hisz nála a lényeg az, hogy szívből-lélekből csinálhassa, hogy meglegyen a tűz, az hajtja mindig töretlenül előre. Sokszor szétszórt, kissé feledékeny, s türelme s kedves hangja is útjában áll ahhoz, hogy valaha is törtető katona, vagy vaskezű földesúr lehessen belőle. Határozott is tud lenni, ha a helyzet úgy hozza: szeretteiért bármire képes, nem riad vissza az őrültségtől, se a veszélytől, s még a turpisságot is előrántja zsebéből.

Élettörténet: Apja szép birtokot örökölt, azonban a tudást a fenntartásához, sajnos nem. Amit csak lehetett elköltött felesleges összejövetelekre, a vár bővítésére, s végül annyira eladósodott, hogy egy nagy földterület el kellett adnia a szomszédos földesúrnak. Martin igaz nemesi családba született, de apja ostobaságainak hála nem kapott komoly házi taníttatást. Egyrészt nem elsőszülött fiú volt, másrészt pedig nem is engedhették meg maguknak, hogy különféle tanárok tanítsák. Többet lófrált az istállók s földek környékén, míg az apja egyik, a kevés közül, katonája be nem fogta, hogy tanítgassa. Ennek hála döntött úgy, hogy kardforgatással akar foglalkozni, s nem is igen érdekelte a birtok, se az örökség, beállt inkább a spanyol hadseregbe. Kiképzéseket kapott, ahol remekül teljesített. Nem volt csoda hát, hogy hamar munkába is állították, méghozzá a lovasság keretein belül, amit ő szívvel-lélekkel végzett, s felkeltette ezáltal felettesei figyelmét is. Ismervén vakmerőségét, fiatal lelkesedését, s hogy hallgat a parancsra, mikor toborzás indult arra, ki kíván hajóra szállni s elhajózni az új földekre, őt is beajánlották. Jót akartak a fiatal ifjúnak, tudták múltját, ismerték felmenőjét, elszegényedett nemesi lényét, s úgy gondolták, hogy majd ott megszedheti magát arannyal, ezüsttel, s sokkal magasabbra törhet, mint várta vagy remélte. Martin eleinte nem akart ebbe belemenni, de egy kis biztatás s mese csodát tett, nem félt már úgy a tengeri szörnyetegektől, se a vízbefulladástól. Beválogatták az egyik legénységbe, s már el is indult egy szebb jövőéért folyó harchoz.

Hobby: Lovaglás, kardforgatás gyakorlása, kardjának rendben tartása, felfedezés, kóborlás.

Foglalkozás: Spanyol hódító

Extrák: A hódításoktól azt várja, hogy hírnevet, földet, s vagyont biztosít majd számára. Minden vágya egy saját kis birtok, pár paraszttal, ahol nyugodtan élhet… öregen. *** Remek kardforgató. ***Imád enni, nála tökéletesen igaz, hogy a szívéhez vezető út a gyomrán keresztül vezet. *** Sokáig úgy gondolta, hogy minden állat egyforma, de mióta megvan a lova, vagyis három éve, átértékelődött benne ez a dolog. Az állat hűséges hozzá, okos, kedves, s úgy imádja, hogy azt szavakba nem lehet foglalni. Fiatal még, csak öt éves csupán, de semmi pénzért nem adná. Ezért is viszi magával az útra. *** Érdeklődése a lányok iránt néha megmutatkozik, de maga sem tudja hogy áll a saját nemével. Annyira nem is töri rajta a fejét, jobban leköti az anyagi problémája. *** Seme. *** Történelmi játékhoz, a spanyol hódítások idejére. *** Foglalt.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2016. 11. 26.
2018. 05. 17.

Módosítva: 2018. 05. 16. 12:21:23
Módosította: Eshii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).