Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Darien Darchelle
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Aiko Akane

Kor: 29 év

Külső leírás: Titokzatosság és hatalom jellemzi Darient, férfias, mégis előkelő járásával, markáns arcával és egyedi tervezésű ruháival csak mégjobban kiemeli ezt magán, s még szó sem esett hosszú, dús homokszürke színű hajáról. Közepes magasságához illően izmos és kecses teste sokakból káromkodást és nyálcsorgatást vált ki, de amikor észreveszi a feszes, szűk nadrágba bújtatott fenekét, van, aki egyenesen imákat mormolva néz utána. Ha ez még nem lenne elég az összképnek, mindig hideg, mégis parázslóan vad, borostyán tekintete rengeteg férfi és nő mocskos fantáziájában felbukkan, s amikor felvillan alsóneműket nedvesítő irisze olyan, mintha zsákmányára leső párducot látnánk az ő vad eleganciájával.

Jellem: Külsőre rideg, egetrengetően türelmes és már-már kellemetlenül udvarias, belsőleg azonban rejlik benne némi gyengédség, de mivel nincs hozzászokva, és nem érzi szükségét, így nem mutatja ki. Odaadással van a munkája irányt, erős és keménykezű vezető, aki nem tűri az árulást vagy hazugságot, mégis gondja van az alkalmazottjai és annak családjai iránt, azonban kevés emberben bízik igazán. Amennyiben valaki feltudná húzni mégis, az nem csak, hogy megtapasztalja vad és haragtól szenvedélyes énjét, hanem jobban teszi, ha visszavonulót fúj.

Élettörténet: Egy normálisnak cseppet sem mondható kőgazdag családban született, ahol viszont normálisnak számított a kegyetlenség a több hatalomhoz vezető úton, a rideg családi fészek, valamint a töménytelen bűn is. Édesanyja Kiara Von Darchelle, a híresen hírhedt olaj mágnás, többszörös nagyvállalati és multi cég, valamint az egyik legnagyobb dohánytermő terület büszke tulajdonosa volt, aki Darien nagyhatalmú apja mellett sem volt elenyésző, vagy kevésbé bűnrészes. Darien édesapja egy hatalomtól és gazdaságtól romlott yakuza volt, ismertebb néven Hatomoko Ren, akinek rengeteg minden volt a számlájára bízva, mégis családja volt számára az első helyen. Darien ikerbátyjával, Aleccel nem kevesebb, mint a világ bűnszervezet, illetve multimiliárdos emberek hadainak keresztűzében nőttek fel. Magániskolában tanultak, s mindenbe együtt fogtak bele, egészen addig míg szét nem lettek választva egymástól, Darien anyja, míg testvére apja örökségét vitte tovább. Természetesen neki is megvoltak a kilengései, s egy 21 éves korában történt bedrogozott és átivott éjszakának meg is lett egy immár 8 éves eredménye, lánya, Lucylle Darchelle személyében. Szülei ezt már nem élhették meg, meggyilkolta őket az egyik emberük, azóta ő a család fő "feje".

Hobby: Harcművészetek gyakorlása, hegymászás, borászat, ékszerkészítés valamint fegyver forgatás.

Foglalkozás: Multimiliárdos egyszóval

Extrák: Szokott adományozni, de csak megfontoltan és ritkán, főleg betegséggél küzdőknek, árváknak vagy állatmenhelyeknek a részére* Aktív dohányzó, főleg, ha ideges.* Édesanyja emlékére választott magának ennyire ellentétes hobbykat* Kitűnően harcol, mind fizikailag, mind fegyverrel* Van 2 diplomája, és 4 nyelven beszél folyékonyan(Angol, Japán, Mandarin és Kínai)

Képinfo: Nem az én alkotásom, ez csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2018. 05. 19.
2020. 12. 27.

Módosítva: 2020. 12. 18. 00:13:04
Módosította: Aiko Akane

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).