Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Buggy
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Sai

Kor: 16

Külső leírás: Már messziről látni lehet, hogy ő nem egy átlagos gyermek. Hosszú kék haja és nagy piros orra árulkodik erről. Ezért az utóbbi testrészére nagyon is érzékeny , ha esetleg valaki pirosnak vagy esetleg nagynak nevezi. Az első szó ami eszünkbe jut róla az, hogy bohóc. És nem állunk messze az igazságtól. Vékony testével és kisfiús arcával kirí a kalózok soraiból, de ő nem is az erejére hagyatkozik hanem sokkal inkább az eszére.

Jellem: Buggy nem egy erőember ez tény. És nem is egy IQ bajnok az is tuti, de megnyerő kiállásával, taktikáival és meglehetősen humoros hozzá állásával ( ami gyakran akaratlanul csinál) könnyen eltudja magát adni különböző helyzetekben. Vegyük pl azt jelenetet az életéből mikor végre rálelt egy Ördöggyümölcsre. Nem ette meg , mint az oly sokan tették volna helyében. Nem- nem... Előrelátóan gondolt arra, hogy elfogyasztása után képtelen lesz majd úszni a tengerben ezért eladni akarta jó pénzért csak , hogy terve nem úgy sült el ahogy tervezte. Kollégája a hajón ( nevezzük nevén Shanks ), aki korban megegyezik vele megrémítette így félelmében bekapta és lenyelte azt az átkozott Ördöggyümölcsöt. Azóta erős késztetést érez arra, hogy megfojtsa az említett jómadarat egy kanál vízben.

Élettörténet: Jelentéktelen sziget jelentéktelen kis városába született. Egy ideig anyjával élt ki egy vándorcirkusz akkori táncosnője volt. Buggy ezáltal sok trükköt elsajátított míg a cirkuszosok között élhetett. Anyja halála után viszont árvaként már nem volt éppen fényes a helyzete. Amíg anyja élt biztonság, és szeretet vette körül, de miután magára maradt. Mindenki csak kihasználta. Ugyanis csakis a nő miatt nem emeltek rá kezet. Hisz mindenki hazug, gonosz apját látta benne. Hisz külsőre sajnos vagy nem sajnos apjára ütött. A cirkuszosok éjjel- nappal dolgoztatták szinte éhbérélt ami nem is pénzből áll hanem egy szelet száraz kenyérből. nem volt könnyű, de tűrt mivel tudta egy szép napon kihajózik és örökre maga mögött hagyhatja eddigi életét. és pontosan a 10. születésnapján köszöntöt be az életébe a változás egy szintén kb 10 éves vörös hajú fiú képében. Kit azon a napsütötte délután kirabolt. Arra viszont nem számított, hogy a fiú utoléri majd illetve felszabadítva őt kapitány a hajójára szó szerint felráncigálja. Attól kezdve barátok voltak. Kimondatlanul, de barátok hisz még azon is képesek össze veszni , hogy melyik a hidegebb észek vagy dél.

Hobby: kincsvadászat, értelmetlen vitáknba bonyolodni Shanks-al bár ez inkább csak úgy spontán jön nálunk.

Foglalkozás: hajósinas későbbiekben kapitány egy másik hajón

Extrák: One piece karakter, de kicsit eltér az eredeti élettörténetétől. Kifejezetten visszaemlékezős játékhoz. Nem történethű one piece szerephez.

Képinfo: Pinterestről származik, nem saját (https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/0f/51/a0/0f51a03e45c002a219bb55eb39014596.jpg)

Engedélyezve: 2016. 11. 14.

Módosítva: 2016. 11. 13. 02:30:31
Módosította: Sai

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).