Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Heramael
Kategória: Fantasy
Feltöltő: raven33

Kor: nem meghatározható

Külső leírás: Emberi alakját magasság és szálkás testalkat jellemzi. Mint minden démon, ő is bőven eléri a százkilencven centit, és genetikailag se panaszkodhat. Kedveli az olyan öltözeteket, amikben komolyabb a megjelenése - főleg a fiatalos kinézete ellensúlyozásaképp -, amit mindig az adott kor alakít. Leginkább feketébe vagy szürkébe öltözik, ezzel is kihangsúlyozva haja ezüstös árnyalatát.

Jellem: Életkorát meghazudtolva rendelkezik még gyermeki vonásokkal, mint a türelmetlenség, a hirtelen haragúság, és a kiolthatatlan kíváncsiság. Ez persze nem jelenti, hogy nincsenek olyan pillanatai, amikor ezeket mellőzve, pont ellentétesen reagál. Példának okáért, ha a saját terveiről van szó, kimeríthetetlen türelemmel képes kivárni a végkifejlettett. Megfontolt és ravasz, aminek köszönhetően többen félik, mások viszont inkább elkerülik. Szeret mindenről tudni, de nem kifejezetten az a kérdezős típus, ezért folyamodik általában más módszerekhez, ha információszerzésről van szó. Nem jellemző, hogy gyakorta megeredne a nyelve, jobban kedveli a csípős visszavágásokat vagy a rövid mondatokat. Színészként kiválóan megállná a helyét, hiszen énjét mindig ahhoz alakítja, amit a helyzet megkíván. Démonhoz híven vonzza az emberek sötét oldala, a fájdalom, a kín, és ha csak teheti, kiveszi a részét ezekből.

Élettörténet: Még az emberi idők előtt született, amikor az erejüket szabadabban, többféle formában használhatták, amikor a fajukon kívül mások nem léteztek. Ahogy megjelentek az emberek, úgy csapódtak hozzájuk az angyalok, ezzel egyre visszább és visszább szorítva a démonok mozgásterét, míg már csak úgy maradhattak a Földön, ha az emberek hívták őket. Erejük súlyos hányada vált az általunk ismert világ támpilléreivé, de az eredeti démonok közül a leghatalmasabbak még mindig ezen erők visszaszerzésén munkálkodnak. Heramaelt sose érdekelte a hatalom, talán azért, mert az ő kezébe mindig volt elegendő, sokkal inkább izgatta az idő alakulása. Jobbára unatkozott, mivel „otthon” nem sok mindent lehetett csinálni, így mindig úgy alakította, hogy minden évtizedben az legalább egyszer megidézze valaki. Családja bár szerteágazó, hozzá mégis csak egy testvére áll közel, Adramelech. Fivérével gyakran okoztak tömegkatasztrófákat, terrortámadásokat, vagy esetenként ösztönöztek pszichopatákat sorozatgyilkosságra, de látva a hirtelen megcsökkent lakosságot, törvényileg betiltották, hogy ők ketten egy időben az emberek közé léphessenek.

Hobby: Démonvadászok felkutatása, hátha sikerült már kifejleszteniük valami új trükköt ahhoz, hogy elpusztíthassák. Valamint emberek megszállása a káosz kialakításához, vagy csak megfigyelés céljából.

Foglalkozás: Démon

Extrák: Démoni képességei közé tartozik a vizek feletti uralom, ráhatás az emberi akaratra, megszállás.

Képinfo: Nem saját. Deviantart ()

Engedélyezve: 2016. 11. 14.

Módosítva: 2016. 11. 12. 16:54:20
Módosította: raven33

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).