Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Innis
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: Több ezer éves is elmúlt már.

Külső leírás: A világ egyik legismertebb boszorkánymestere, mégsem tudná elmondani senki hogyan is néz ő ki. Létezését lassan mítoszok szövik át, több mendemonda terjeng róla, mint biztos információ. Alakja mindenesetre lenyűgöző, inkább kelt elképedést, őszinte csodálatot, mintsem halálos rettegést. Valószerűtlen kék szemeiben árnyalatnyi zöldes cirmok, és halványan sötét derengés váltja egymást. Arca ovális, már-már művészien metszett, állának vonala íves, ahogyan szemöldökei vonala is. Ajkai legtöbbször késhegynyi csík csupán, orra egyenes vonalú, határozott. Haja rövid, csupán vállait cirógatja néhány tépetten kósza tincs. Nyakának íve szép, ő maga férfi létére vonzóan karcsú, széles vállaival, lapos mellkasával, szemnek kellemes izomzattal rendelkezik. Hogy ereje és hatalma nagy, ez kétségtelen. Kézfeje karcsú, míg ujjai vékonyak. Testén feszülő bőre nem az a makulátlanul fehér és hó-tiszta, inkább az a krémesebb árnyalat , s a rajtuk ékesedő rúnák sötét árnyakként sejlenek fel ruhái takarásából. Öltözeteiben változatos, egyaránt hordja a sötétebb és világosabb darabokat is.

Jellem: Narcisztikus alkat, viszont nincs szüksége arra, hogy bárki is hízelegjen neki, nem érzi szükségét annak, hogy egócirókát adjanak neki. Ajkait a szavak mézédes búgással hagyják el, megtévesztően lágy hangja van, olyan, amivel egészen eltompíthatja az elme lángolását. Alattomos, mert minden tettének következménye van. Ismeri a lélek útvesztőit, és könnyűszerrel megoldja, hogy az eleve nem magabiztos embert a végsőkig elbizonytalanítsa. Élvezi mások zavarát, mégsem adja jelét felhőtlen jókedvének. Szavai csípősek, replikái élesek, s a lehető legjobb helyen találnak be. Remek emberismerő, így seperc alatt levonja a maga kis következtetéseit, tudja kinek mivel okozhatja a lehető legnagyobb fájdalmat. Tudja, kinek mi az, amivel az elevenjébe marhat. Kétségtelenül meg is teszi. Durva, mert születésétől fogva ilyenre nevelték őt. Az ő esetében nincs hely kedvességnek, szelídségnek, nem híve a csendes engedékenységnek. Undok és parancsolgató, ellenállást nem fogad el, és önmagán kívül nincs élő, kit emberszámba venne. Mindenki más csak egy véres rongy az ő szemében. Gyűlöli a fellengzős, arrogáns aranyifjúkat, mégis olyan átható őszinteséggel képes elhitetni mindenkivel az alázatát, hogy egy bizonyos fokig még ő is hisz magának. Hűsége megkérdőjelezhetetlen, a népet nem szereti, az uralkodó sarjakat még kevésbé, viszont alkuképes. Ha úgy vesszük ő a semleges fél, akit nyíltan senki sem vesz a szájára, cserében megőrzi a birodalom védelmét. Hallgatag férfi, mondanivaló híján szótlan marad, türelmes, ugyanakkor tökéletes módszerei vannak az engedetlenség megbüntetésére. Nem haragtartó, ő azonnal bosszút áll.

Élettörténet: Képzelj el egy Országot, mit északról tűhegyes sziklák határolnak, délről pedig a vad óceán. Képzelj el egy Országot, mit nem pusztít süvítő szél, nem ártanak neki az időjárás viszontagságai. Nincs háború, nincs fölösleges vérontás, az emberek békében élnek, jólétben, mert mindez szabad. Mindez megengedett nekik, noha életüket nem pusztán a remek földrajzi elhelyezkedésnek köszönhetik, hanem a birodalmat őrző védőfalnak is, amit az Ország Mágusa felügyel. Innis mióta csak az eszét tudja Espiában él. Soha, egyetlen pillanatra sem kérdőjelezte meg létét, noha szülőkben aligha gazdagodott. Volt csecsemő valaha ő is, ez kétségtelen, ahogyan az is, hogy volt, ki felnevelje. Neveket azonban nem ismer. Az Espiában élő emberek zömének megadatott a munka, kevés olyan van, aki utcára kényszerült, azok is leginkább a semmittevés végett. Az emberek megélhetése pedig a kereskedelemben, halászatban és mezőgazdaságban virágzik fel. Jelen vannak alapvető törvények, bár azok megszegése nem jár nyilvános kivégzéssel. Gyilkosság esetén a büntetés száműzetés, míg a Király úgy nem dönt, hogy visszavonja adott szavát. Önvédelemből elkövetett ölés esetén fogház hónapokra, évekre. Ha lopsz, akkor abban az értékben be kell szolgáltatnod a károsult félnek az ingóságaidat, amilyen értékű dolgot elloptál. A vámpírok jelenléte örökös, azonban ha akarna sem tehetne ellenük semmit, hiszen szerves részét képezik a birodalom működésének, amit a Király mellett a Tanács tart megfigyelés alatt. Létük viszont ki nem mondott, emberek között csupán legendás, misztikus alakok. A nép babonája nem teszi lehetővé azt, hogy bárki is felfedje magát.

Hobby: Könyvek bújása, varázsitalok kotyvasztása, gyógynövények - gyógyfüvek beszerzése, Birodalom rendben tartása, határok ellenőrzése

Foglalkozás: Espia mágusa, ezen felül alkímista és gyógyító.

Extrák: Ritkán jár napközben emberek között .... Nemek között nem válogat, egyaránt nem törődik senkivel …. Az országba bekerültek egytől egyig amulettet kapnak, azzal mozoghatnak a fővárosban, de a Királyhoz csak Innis engedélyével és jelenlétével kerülhetnek testközelbe …. Mindenképp ő a domináns fél …. Mágiája kiterjedt, hatalmas, elvégre folyamatosan őrzi a határokat, anélkül, hogy tudatosan odafigyelne rá. ….. Vele szemben hatástalanok a bűbájos, gyaníthatóan hamarabb remekelne ő abban a varázslatban, mit rá igyekeznek kibocsátani.... Foglalt.

Képinfo: Nem saját. Pinterest ()

Engedélyezve: 2016. 11. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).