Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Derek Wolf
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Malec

Kor: 27

Külső leírás: Amikor találkozol vele az utcán, csak a két lépés távolságot árasztó aurájára figyelhetsz fel. De ha közelebbről is megnézed, akkor egy igazán jó képű férfival találod szembe magad. Markáns arca, kissé szögletes álla, és nem utolsósorban fekete szemei, amit halványlila kontaklencsével takar el, így csak még kívánatossá teszi Dereket. A maga 185 centijével és 90 kilójával tökéletesen meg van elégedve. A minden napi edzéseknek, és munkájának köszönhetően szépen is karban tartja magát. Ruhákban szereti a kényelmes, és a praktikus holmikat. Pár piercing boldog tulajdonosa, van egy a jobb szemöldökében, alsó ajkában, és igen intim helyen is van neki. Egyetlen egy nyakláncot hord, amit a volt kollégájától kapott. Elmaradhatatlan kiegészítői a fegyvere és a bőr kesztyűi.

Jellem: Ő rá mondhatjuk, hogy kétszer áll sorba egóért. Mindig neki, és csak is neki lehet igaza, mindenben profinak hiszi magát, és lássuk be van benne igazság. Kissé forró fejű, hirtelen haragú, de amilyen gyorsan jön a haragja, ugyan olyan gyorsan el is párolog. Nem szereti ha hazudnak neki, vagy ha hülyének nézik. Viszont ez csak a felszín, családja körében egy hatalmas gyerek. Imádja a gyerekeket, ebből jutott is szépen neki. Pontosan egy tucat unoka öccse és húga van. Nem fél semmitől és senkitől, ha kell végig szalad egy égő házon is.

Élettörténet: Utolsó gyerekként született a Wolf családba. Heten vannak mint a gonoszok, három bátya és három nővére van. Szerencsére, sosem szenvedtek hiányt semmiben, apja igen híres építkezési vállalkozó, míg édesanya belső építész. Egész családja, kivéve őt mind az építkezés valamelyik formájában dolgozik, ő egy kis kakukktojás. Még kisgyermekként látott egy filmet, amiben volt egy rendőr bíró, akkor megfogatta ha felnő, akkor ő is az lesz. Gyermek kori álmát valóra váltotta, igaz voltak buktatok(háromszor bukott meg a vizsgán), de sosem adta fel. Négy éve rendőr bíró. Négy évvel ezelőtt ismerkedett meg egy gyönyörű lánnyal, Zoe-val. Egyből szerelmes lett, és randira is hivta Zoe-t, de ő vissza utasította. Egy hónap után még is csak igent mondott. Azóta eltelt három év, két éve jegyben járnak, már az esküvői lázban égnek.

Hobby: céltalanul autózni

Foglalkozás: Marshal(rendőr bíró)

Extrák: Nagyon nem bírja az alkoholt. Nincs semmi baja a melegekkel, de ha lehet kerüli őket.

Képinfo: nem én csináltam, csak illusztráció (https://i.imgur.com/RvKj8Qn.png)

Engedélyezve: 2016. 11. 10.
2018. 09. 19.

Módosítva: 2018. 09. 19. 12:55:24
Módosította: Malec

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).