Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Nathaniel Hall
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Leo

Kor: 18

Külső leírás: A bőre szinte átlátszó; a nyakánál, az alkarján és a bokája mentén végig követhetőek az az ereinek mintái. Halvány színei csak még sápadtabbnak tűnnek fekete tincsei mellett, semmilyen heg vagy bőrhiba sem csúfítja el. Féloldalasan elválasztott haja jobboldalt a szemébe lóg, ébenfekete árnyalatai zölden csillannak a ráeső fényben. Kemény vonásait az árnyékok lágyítják meg, keskeny ajkai mögött egy késéles nyelv rejlik. Szemei a smaragdzöld árnyalataiban játszanak, alattuk sötét karikák húzódnak. Még ha hiteles színjátékkal és tekervényes mondatokkal félelmetesen könnyedén is ver át másokat, a tekintete sosem hazudik. Jobban szereti, ha az emberi alakjában lehet, mivel az sokkalta egyszerűbb, de ha a szükség úgy kívánja eredeti alakját is magára ölti. Deréktól lefele pikkelyei zölden fénylő, fekete színűek, mintázatuk helyenként a bőrén is kirajzolódik.

Jellem: Ritkán veszti el a fejét, és nehéz kihozni a sodrából – ennek ellenére könnyen felkapja a vizet, néha elég forrófejű, és általában könnyen belerángatható egy verekedésbe. Inkább fejjel megy a falnak, mint hogy megfutamodjon. Képes logikusan, hideg fejjel végig gondolni a dolgokat a legnehezebb helyzetben is, mégis gyakran hoz rossz, vagy épp felelőtlen döntést, amiből később csak ő jön ki rosszul. Nem bírja, ha lekezelik vagy lenézik, nem számít, miről van szó. Az élet kemény leckét adott fel neki, és ez igazi túlélőt nevelt belőle. Ha kell, átlép másokon, és nehezen bízik meg bárkiben is. Habozás nélkül vállalja a kockázatot a sors úgy hozza; végül is úgy sincs veszteni valója. Túlságosan is hozzászokott ahhoz, hogy egyedül álljon meg a lábán, szemben mindenki mással. Pengeéles nyelve nem egyszer hozott már bajt a fejére, de eddig még minden nehéz helyzetből sikerült kivágnia magát. Jól tud hazudni. Lappang benne a gyilkos ösztön, ám egészen addig, amíg nem ébresztik ezt fel benne senkinek nem árt komolyabban.

Élettörténet: Egy angol kisvárosban nőtt fel, aminek már a nevére sem emlékszik. Olyan volt, mint bárki más. Iskolába járt és mindenféle különfoglalkozásra, a szülei boldog házasságban éltek. Mindig voltak barátai, de még ha egyedül is maradt, a legjobb barátjára akkor is számíthatott. Aztán hirtelen a feje tetejére fordult minden. Néha megváltozott a bőre, a szeme, vagy a fogai. Irdatlan fájdalommal járt, de sosem mert ordítani. Senkinek sem szólt róla, és ő maga sem akarta tudomásul venni. Amikor a szülei először vetté észre a pikkelyeket a karján, az apja kezéből hangos csörömpöléssel hullott a földre az üres pohár, az anyja könnyei pedig az egész világát megrázták. Ezután minden zavarossá vált. Megjelent egy fehér autó, és egy fehér köpenyes alak egy tűt szúrt a nyakába, amitől minden sötétségbe borul. Mikor magához tért egy teljesen üres, fehér szobában tért magához, ablakok nélkül. Csak hangszórókon keresztül beszéltek hozzá, és láncra verve vezették mindenhová. Éveken át kísérleteztek rajta. Az időérzéke, a kapcsolata a külvilággal elveszett. A szikrázó fehérségben, kis fémszikékkel aránként kivágták belőle az emberi részeit. Furcsábbnál furcsább színű injekciókat fecskendeztek belé, amikben az volt a közös, hogy mind fájdalmat okoztak. Máskor egy hideg fém asztalra szíjazva nyitották őt fel. A pikkelyek még mindig elő-elő jöttek, és ami eddig átlátszó és fehér volt idővel koromfekete lett. Minden kívánsága hogy eltűnhessen, vagy megszökhessen. Hogy végre kiszabaduljon ebből a rémálomból.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: //faj: mesterségesen létrehozott naga//”félresikerült kísérletnek” is szokták nevezni, mivel más nagákkal ellentétben az ő bőrén nem jelentek meg a jelek, viszont eddig az összes alany közül ő maradt a legtovább életben//csak homályos, néha fel-fel villanó emlékei vannak//a legjobb barátjára még emlékszik, igaz alig-alig//képes a teljes átalakulásra, vagyis teljes egészében egy kígyó alakját//alvászavarokkal küzd//

Képinfo: A kép saját (http://data.whicdn.com/images/265253127/large.jpg)

Engedélyezve: 2016. 11. 05.
2016. 11. 14.

Módosítva: 2016. 11. 13. 16:24:39
Módosította: Leo

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).