Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Andrew Delaney
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 25

Külső leírás: Szépen ívelt arca miatt kiskorában sokszor hitték lánynak, de csak addig, míg meg nem szólalt. Viselkedésével egyértelművé tette, hogy ő bizony fiú. Dús ajkainak és fitos orrának köszönhetően úgy néz ki, mint egy tökéletes festmény. Aranybarna szemei általában határozottan csillognak, melynek senki sem tud nemet mondani. Hosszú, hullámos fürtjei csak még csábítóbbá teszik az amúgy is kívánatos arcát. Szemöldökét szokása összeráncolni, ha valami olyat kell tennie, amihez semmi kedve. Munkájának köszönhetően szép, kidolgozott teste van, izmos karjai mégis szelíden bánnak azzal, akinek arra van szüksége.

Jellem: Régen igazi lázadó jellem volt, mindennek ellent mondott, semmi sem volt jó neki, mindennek úgy kellett lennie, ahogyan azt ő akarta. Igazi elkényeztetett kölyök lett belőle a modell szakmában elért sikereinek köszönhetően. Nem érdekelték mások érzései, ha kellett, simán átgázolt bárkin. Ilyen is maradt volna, ha nem találkozik élete nagy szerelmével, egy olasz modellel, Marcóval. A férfi teljesen megváltoztatta, megtanította arra, hogy mi a legfontosabb az életben. A kapcsolatuk sok veszekedésből állt, de végül mindig kibékültek. Andrew egyik fotózásán – mely végül az utolsó is lett egyben – nagyon csúnyán összevesztek. Marco dühösen hagyta őt ott, és soha többet nem is tért vissza. Egy szerencsétlen baleset áldozata lett. Egy kamion irányíthatatlanná vált, és az út szélén várakozó tömegbe csapódott. Marco is itt várakozott, és azonnal meghalt. Andrew amint értesült a hírről, összetört. Otthagyta a modellszakmát, és hetekig ki sem mozdult a lakásából. Végül elköltözött, és egy vadőr mellett kitanulta annak szakmáját. Az erdő megnyugvást nyújtott háborgó lelkének. Korábbi izgága, élénk személyiségét felváltotta az önmarcangoló, magányba burkolózó jelenlegi. Nem szereti a tömeget, szeret egyedül lenni az erdő közepén lévő házikóban. Gondolatainak egy részét még mindig Marco tölti ki, pedig öt éve már a szörnyű balesetnek. Úgy gondolja, ő tehet szerelme haláláról, hiszen ha nem veszik vele össze, még mindig itt lehetne mellette.

Élettörténet: Középosztálybeli családba született, egyke gyerek volt, ha nem is voltak milliomosok, szüleivel tökéletes jómódban élt. Anyja és apja is mindig vele foglalkozott, hiszen ő volt a kis örökös, ezért elég elkényeztetett gyerek lett belőle. Iskolás éveit igazi lázadóként élte meg, sanyargatta a társait, követőket gyűjtött maga mellé, akik bármit megtettek neki. Már óvódás kora óta modellkedett, de csak azután tört be teljesen az iparágba, hogy végzett a tanulmányaival. Egyre több felkérést kapott, és egytől-egyig imádta is mindegyiket, hiszen ha fotózták, úgy érezte, csak körülötte forog a világ. Marcónak köszönheti azokat a gyengéd érzelmeket, amelyek felváltották a régi dühöngő alakját. Szerelme megtanította arra, hogy milyen fontos a szeretet, és hogy meg kell becsülnie másokat. Tökéletes párt alkottak együtt, nem sokan tudtak a kapcsolatukról, de akik mégis, azok biztosak voltak abban, hogy ők életük végéig együtt lesznek. A sorsnak természetesen közbe kellett szólnia. Miután elragadta magával Marcót a halál, Andrew a fővárosból egy kisebb városba költözött, melynek szélén egy hatalmas erdő terült el. A vadőr megtanított mindent neki, amire szüksége lehet, majd magára hagyta, hogy a családjával lehessen. Andrew azóta is egyedül él a város szélén, de nagyon ritkán van csak a házában, a legtöbbször az erdő közepén elhelyezkedő faházikóban él. Imádja a csendet, nagyon jól kijön az erdő lakóval, hiszen egész nap csak velük és a növényekkel foglalkozik. Szinte minden centiméterét megismerte már a hatalmas területnek az eltelt öt év alatt. Régi életéből senkivel sem tartja a kapcsolatot, magányba száműzte magát, mert úgy érzi, nem érdemli meg, hogy még egyszer boldog legyen.

Hobby: Az erdő járása, fotózása, vadászat, barkácsolás – általában különleges madárházikókat aggat a fákra, hogy menedéket biztosítson a kisállatoknak

Foglalkozás: Vadőr, emellett álnéven fotóművész

Extrák: Tökéletesen lő puskával, ez elengedhetetlen az erdei élethez. *** Volt egy összetűzése a farkasokkal, de mivel ő került ki győztesen, azóta a falka elkerüli őt. *** Nem tud túllépni szerelme halálán, úgy érzi, sosem lesz képes mást szeretni, pedig titkon tudja, hogy Marco biztosan azt szeretné, ha megtalálná valaki mellett a boldogságot. *** A városból sokan rajonganak érte, de hideg viselkedése miatt senki sem mer igazán közeledni felé. *** Seme

Képinfo: Deviantart - Shenolive ()

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:25:18
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).