Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Chon-Hee Evans
Kategória: Hentai
Feltöltő: Candy

Kor: 20

Külső leírás: Chon-Hee mondhatni maga a nőiesség. Könnyed, elegáns, elbűvölő ugyanakkor karizmatikus, s valamilyen belső erő sugárzik az egész lényéből. Nem túl magas, alulról súrolja a 160 centit, de ez nem is baj, hiszen ettől csak még jobban hasonlít egy törékeny porcelánbabára. Vállai keskenyek, dereka vékony, átlagosnál nagyobb gömbölyű kebleivel, és kissé szélesebb csípőjével tökéletes homokóra alakja van. Hófehér bőrén egyetlen egy szeplő vagy anyajegy sem található, puha, selymes s bőrápoló szerei miatt mindig enyhén vanília illatú. Fekete haja kontrasztban van bőrével, lágyan, enyhén hullámosan omlik vállaira. Angyalarcával sokakat első pillantásra elbűvöl. Mandulavágású, sötét szemeiben ott csillog az értelem, az ész. Orra apró, kissé pisze, alsó ajka teltebb mint a felső. Öltözködését tekintve a nőies, elegáns darabokat kedveli, főleg a világos színűeket. Nagyon megválogatja mit vesz fel, hiszen az első benyomás az egyik legfontosabb dolog.

Jellem: Kiváló színésznő. Chon-Hee-nak istenadta tehetsége van ahhoz, hogyan kapja meg azt amit ő akar. Nem hisztizik, nem veszekedik, egyszerűen eléri azt, hogy azt tedd, amit ő akar, hogy tedd. Remekül tudja manipulálni mások véleményét, elég egy-két mosoly, pár mozdulat és már a legtöbben beleesnek a csapdájába. Határozott, tudja mit akar az élettől, ambíciózus. Tisztában van a hovatartozásával, az erényeivel és a gyengeségeivel, így nehezen támadható. Jó emberismerő, ám ő felettébb szeszélyes. Olvasott, művelt, tanult, szorgalmas, ha valami vagy valaki felkelti az érdeklődését, akkor addig olvas vagy nyomoz, amíg elegendő információt nem szerez az adott dologról. Bátornak is mondható, nem fél rizikót vállalni az előrejutás érdekében. Ha valakihez ragaszkodni kezd, ahhoz hűséges, szinte már levakarhatatlan.

Élettörténet: Apja amerikai anyja pedig koreai. Négyen testvérek, s nem titkolt tény az, hogy Chon-Hee becsúszott utolsó gyerek. Apja egy szállodalánc tulajdonosa, míg anyja színész-rendező. Röviden egy elég befolyásos család gyermeke, s ezt nem fél felhasználni, mikor céljait teljesíteni akarja. Három bátyja van, így ő teljesen kiesik az öröklésből, a színészet mint színpadi tevékenység pedig számára nem egy előnyös opció. A család kitanította rendesen a lányát, hogy kezdhessen valamit majd magával egyedül, de Chon-Hee egyetlen opciót lát maga előtt. Hozzámenni egy befolyásos emberhez, akit aztán hátulról tud irányítani.

Hobby: olvas, új ismeretek elsajátítása, színházba járás

Foglalkozás: -

Extrák: Kiválóan beszél angolul és japánul a koreai mellett. || Allergiás a macskákra. || Nagyon jól kijön a testvéreivel. || Játszik zongorán és csellón.

Képinfo: Nem az enyém nem én rajzoltam csupán illusztráció (google)

Engedélyezve: 2016. 11. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).