Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Elia Summer
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Leo

Kor: 17

Külső leírás: Kecses vonalú arcát aranyló hajzuhatag keretezi, mely rakoncátlan lokniban omlik a vállára és a hátára, egészen a csípőjéig. Szereti, ha a szél belekap és játszik vele, persze csak addig, amíg nem az arcába fújja. Hatalmas kék szemei kíváncsian merednek a nagyvilágba, és csillagként ragyognak fel, ha Elia nevet; kristálytiszta tükröt nyitva lelkébe. Orrát és arcát halvány, szinte alig észre vehető szeplők pöttyözik, és sokat mosolyog. Bőre annak ellenére is halvány marad, hogy ideje nagy részét a szabadban tölti. Vékony testalkata és középmagas termete csalóka; valójában erősebb, mint amilyennek tűnik. Ha öltözködésről van szó sokszor dacol a nagynénjével, aki előszeretettel öltözteti őt fodros vagy épp csipkés holmikba, annak ellenére hogy Elia az egyszerűség és a kényelem híve.

Jellem: Imádja a kalandokat. Ha teheti, ideje nagy részét a szabadban tölti, túrázással, kirándulással, hosszú órákra elveszve a közeli erdő mélységeiben. Kedvenc helye a szirt, ahonnan a tengert szokta figyelni – mindig is érdekelte mi lehet a végtelennek tűnő vizeken túl. Kíváncsi, álmodozó természetű, aki sokszor „öt centivel a talaj felett lebeg” – ahogy a nagynénje szokta mondani. Bátor, nem riad vissza az ismeretlentől, sőt, ez utóbbi inkább csábítja is. Ha nem is vonzza a veszély, hajlamos bajba kerülni, bár valami égi csodának köszönhetően eddig mindent sikerült megúsznia. Született optimista; mindig a dolgok napos oldalát nézi. Az ő világnézete szerint a pohár félig tele. Érdeklődő személyisége az emberekre is kiterjed: szeret új embereket megismerni. Valójában sokkal tapasztaltabb az élet játszóterén, mint amilyennek tűnik. Szétszórt, szeleburdi és feledékeny; a kritikát nehezen tűri, de hát senki sem tökéletes. A legnagyobb álma hogy egy nap részt vehessen egy igazi kalandban.

Élettörténet: A szüleit sosem ismerte. A nagynénje elmondása szerint az apja felfedező volt: hatalmas, széltől dagadó fehér vitorlás hajókon járta a világot, és járja most is. Valahol ott van, oda kinn a világban, a végtelen tengereken túl. Az édesanyjáról semmit sem tudni. A teljes történet szerint az apja 17 évvel ezelőtt egy csendes éjszakán váratlanul felbukkant a kis kikötő-szigeten, ahol Elia nagynénje élt. A hatalmas termetű férfi, karjában egy apró, fehér pólyába csavart csecsemővel állított be váratlanul, és arra kérte a nővérét, hogy had hagyhassa itt a kicsit. Így került Elia a szigetre, ahol örökösen a honvágy gyötörte egy ismeretlen hely után. A nagynénje szerint a küllemre nem is, de lázadó, felfedezésért égő lelkében az apjára ütött. A lány mindig is magányos volt a szigeten: nem igen volt vele egykorú gyerek, akivel játszhatott volna. Egyedül nőtt fel, és mégis mindezek ellenére mindig csak mosolygott. Összességében boldog, békés, és nyugodt gyerekkora volt. Mégis, lelkében olthatatlan tűzként égett az elvágyódás égető érzése.

Hobby: olvasás, túrázás, álmodozás

Foglalkozás: nincs

Extrák: //szeret elszakadni a való életből a saját gondolatai és álmai világába//sosem voltak még barátai, de a kikötővároskában mindenkit ismer//annak ellenére hogy olykor egy macska ügyességével veszi a különféle akadályokat, sokszor képes a saját lábában is hasra esni//nem bírja a bezártságot, és nem tud sokáig egy helyben ülni sem//mindenével élni akar, minél több mindent érezni, látni és tapasztalni a világból//

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (https://66.media.tumblr.com/0669bb0c31f14dbfe5b630cae25dbc5c/tumblr_ndakwwWA841sw3w6jo1_500.jpg)

Engedélyezve: 2016. 10. 24.

Módosítva: 2016. 10. 21. 21:43:36
Módosította: Leo

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).