Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Draco Malfoy
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Merilyane

Kor: 16 év

Külső leírás: A legifjabb Malfoy nem egy olyan személy kinézetre sem, aki ne vonzaná a tekinteteket. Platinaszőke, néhol már-már fehérnek tűnő haja és jeges, szürkéskék szeme eleve nem mindennapi. Igaz, sosem foglalkozik túl sokat a megjelenésével, a frizuráját talán két perc alatt megoldja, a kezeivel. Fésűt az a gyönyörű, szőke haj ritkán lát, bár akinek így is tökéletes, annak minek is lenne szüksége fésűre? Általában nem mosolyog, csupán feltartott fejjel és jeges tekintettel érezteti, kicsoda is ő. Ám ha mégis sikerül igazi mosolyt varázsolni az arcára, na akkor minden lány szíve (és egyes fiúké is) olvadozik. Kétségtelenül helyes arcú fiú, és akkor még egy szót sem ejtettünk a testéről! A vonásai sem hétköznapiak, de hát egy aranyvérű család sarjának ez csak természetes. Hosszú ujjai, finom vonalú ajkai híven tükrözik; ő nem csak egy átlagos sárvérű, vagy félvér. Vékony, viszonylag magas alkatához tulajdonképpen bármilyen ruha illik, és jó érzékkel válogatja meg, hogy mik állnak jól neki a hétköznapokban. Az iskolában többnyire "megelégszik" a talárral, alatta a fehér inggel és a fekete nadrággal. Ha valaki belopja magát a szívébe (avagy csak megkívánja, ha nem akarunk költőiek lenni), mindent megtesz, hogy a megjelenésével is megnyerje, azaz jobban ad magára. Ez abban nyilvánul meg, hogy többet fésülködik, és használ kölnit, valamint elég sokat mosolyog... na persze csak egy "De meg akarlak fektetni" mosoly, de még az is őrjítő.

Jellem: Draco jellemét hoszzasan sorolhatnánk, de elég azt mondani: a Malfoy családba született. Innentől kezdve sok kérdése az embernek nem marad. Azonban a szöszi tele van meglepetésekkel. Gyerekkorától kezdve egy olyan gondolkodásmód szerint nőtt fel, hogy ők, akiknek a leszármazottai csak varázslók, felsőbbrendűek. Egy egészen mélyről jövő utálatot és undort neveltek belé a sárvérűek és a félvérek iránt. Mellé persze kellő büszkeséget, amiért ő egy gazdag, és hosszú múltú család leszármazottja. Mire megkezdte az első évét a Roxfortban, már teljesen meg volt róla győződve, hogy ő értékesebb a többieknél, és hogy nem csinálhat soha, semmi rosszat. Ebben a hitben ismerkedett össze azoknak a családoknak a gyerekeivel, akiket az apja mondott neki. Nem is gondolja, hogy ez az elmélete rossz. Az évek, és a folytonos csodálat (főleg a pénze és az apja munkája miatt) csak erősítette benne azt a képet, miszerint ő "tökéletes". Emiatt ritka féltékeny tud lenni azokra, akik jobbak nála. Képes elismerni, igaz, csak magában, a lelke legmélyén, hogy mások tehetségesebbek nála, de ez csak dühvel és azok a személyek ellen irányuló gyűlölettel tölti meg. Elég erős maximalizmusa és tökéletesség-mániája van, leginkább az apja nevelése miatt. Fél, sőt, retteg az apjától, és attól, hogy mi lesz, ha nem teljesít úgy, ahogy elvárják tőle. Na persze, ezt sosem mutatná ki az iskolában, a társai előtt. Mivel senki sincs, akivel ezt igazán megbeszélhetné, hajlamos arra, hogy egyedül mászkáljon, vagy csak egyedül legyen elbújva valahol, ahol senki nem látja. A nagy publikumnak mégis meg akarja tartani azt a képet, miszerint náluk minden jól megy, az apja gazdag, és híres, ő pedig tökéletes. Az egyetlen, ami miatt mégis örül a helyzetének, hogy ki tudja használni az édesapja befolyásait azok ellen, akiket nem kedvel. Ugyanakkor rá is igaz az "Amelyik kutya ugat, nem harap" mondás, mivel hiába hajtogatja a jól ismert "Ha majd az apám megtudja..." mondását, kevés dolog jut el Luciushoz. A családja ideálját sem követi, nem akar halálfaló lenni. Sőt, félelemmel is tölti el nagynénje, Bellatrix Lestrange jelenléte és viselkedése is. Mégsem tud, és nem is mer ellentmondani az apjának és a családjának. Emiatt csak nő és nő benne a harag és az enyhe undor saját maga ellen. Ám ezt is kiválóan titkolja. Tulajdonképpen mondhatjuk, hogy az élete három részből áll: az első a tökéletes fiú képe, amit otthon mutat. A második a gazdag, pofátlan ficsúr, ahogy az iskolában adja elő magát. És van a sebezhető, emberi énje, amit más élő ember még nem látott.

Élettörténet: Ahogy az a családnevéből is kiderült, a Malfoy családba született bele, 1980. június 5.-én. Édesapja Lucius Malfoy, édesanyja Narcissa (Black) Malfoy, valaha Mardekárosok voltak. Ugyanabban a szellemben nevelték egyetlen fiúkat, mint ahogy őket is. Vasszigor, és a régi eszmék. Draco kiskorában nem nagyon barátkozott senkivel, csupán a Halálfaló családok gyerekeivel, néhanapján. Aztán megkezdte a tanulmányait, és egyszerre széles baráti, bár inkább csodálói köre lett. Elkezdte hát keresni a hangját, és a szerepét a Mardekárban, mivel természetesen oda került. Hamar meg is találta, és azok után nem maradt más út, mint előre. De ahogy nőtt a baráti köre, és az utána futó lányok száma, annál kevésbé érezte jól magát. Főleg, hogy megjelent Harry Potter, aki nemcsak, hogy nem fogadta el a barátságát, de még sokkalta nagyobb sikerekre is tört, mint ő valaha. Mindenhonnan ő folyt, még a csapból is. Otthon pedig az apja csak szigorúbb és szigorúbb lett vele. Arról nem is beszélve, hogy negyedik évben feltámadt a Sötét Nagyúr, és az apja ismét csatlakozott a Halálfalókhoz. Onnantól pedig nem volt megállás számára sem, még többet hallotta, hogy egy nap neki is csatlakoznia kell majd, hiszen nem hagyhatja cserben a családját. Ötödik év végén aztán a Minisztériumi események után az édesapját bezárták az Azkabanba, sok más leleplezett Halálfalóval együtt. Ő ugyanakkor csatlakozott Tudjukki csapatához, és egy új feladattal tér vissza a Roxfortba: a hatodik ott töltött évében ölje meg Dumbledort. Vegyes érzések kavarognak benne emiatt. Ő valamilyen szinten szereti az igazgatót, és nem akarja a halálát. Ugyanakkor borzasztóan fél, és az apja (pontosabban az apja hatalma) nélkül elesettnek is érzi magát. Valamint van egyvalaki, akitől még jobban tart, mint az apja: Voldemort. Neki sem mer csalódást okozni, hiszen az édesanyja még mindig ott van. Arról nem is beszélve, hogy akár őt is megölhetik, ha nem teljesít jól.

Hobby: Kviddics

Foglalkozás: Tanuló, háza a Mardekár

Extrák: Pálca: 10 hüvelyk hosszú galagonya, unikornis maggal.|Június 5. a születésnapja.|A Mardekár csapatában a fogó szerepét tölti be.

Képinfo: Nem az én képem, találtam (http://67.media.tumblr.com/d638e42c1c9e41a1901a06fc488a8b1a/tumblr_ndawtcrTgF1rx9ku9o2_500.jpg)

Engedélyezve: 2016. 09. 26.

Módosítva: 2016. 09. 26. 14:13:08
Módosította: Merilyane

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).