Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Orock
Kategória: Fantasy
Feltöltő: XenaRanger

Kor: 19

Külső leírás: 181 cm magas, masszív testfelépítésű, erős karú, vonzó ifjú. Kissé lenőtt sűrű szénfekete haja van, és vörösgránát színű szeme. Tekintete nyílt, értelmes, kisugárzása dinamikus. Keskeny ajka és ívelt szemöldöke lehengerlő kombót alkot. Törzsére jellemzően ő is jeleket visel a testén (ezek olyan egyediek, mint ma az ujjlenyomat): 5 zöld kis kör a bal szemöldöke fölött; 3 kis zöld kör és egy nagy zöld háromszög a jobb szeme alatt; 3 kis zöld kör a jobb kulcscsontja alatt; 3 kis zöld háromszög a jobb vállán. Rangja a homlokáról lelógó hosszú "Iluhiyl"-nak nevezett hajtincsről olvasható le (5 droz és 3 wlep, ami annyit tesz, hogy "Lodlynii ewulah-zyi"; vagyis "Távolsági harcos").

Jellem: Kíváncsi, élénk természet, szeret mindenről maga meggyőződni, mielőtt döntene vagy lépne egy nehéz helyzetben. Józan ítélőképességgel rendelkezik, hamar átlátja a dolgokat és perceken belül talál is rá megoldást. Nem mindenkivel kommunikatív, bizalmát ki kell érdemelni és lehetőleg meg is kell tartani, mert akit bizalmába fogad, azt mindig védelmezi és kedvesen bánik vele. Remek távolsági harcos, kiválóan céloz íjjal, vagy hasonló lőfegyverekkel, közelharcban azonban teljesen hasznavehetetlen, mert szemei nem tudnak összpontosítani stresszhelyzetben olyanra, aki 3 méteren belül helyezkedik el hozzá. Egyszerűen elmosódik előtte a másik személy alakja, körvonalai, és ereiben a vér úgy dübörög, hogy szeme előtt lüktetni kezd a kép.

Élettörténet: Orock egy ősi törzs, a Nanwai tagja. Az itt élők durva, harcedzett emberek, akiknek a rangsorolása is a harcképességeik alapján dől el. Minden férfi és nő 15 éves korában jeleket kap a testére, amik egyediek, és amolyan megkülönböztetésül szolgálnak. Orock is megkapta a saját jeleit, ami furcsa mód bizonyos lelki állapotainál ragyogni kezd. Ez elég kínos dolog, mert egyedül a Witanga törzs (másnéven Fénylő Testek) jelei szoktak ragyogni. Ez arra enged következtetni, hogy Orock valamelyik felmenője Witanga.. ami nagy gond, mert a Nanwaiak nem nézik jó szemmel a keveredést. Úgyhogy Orocknak el kellett menekülnie a törzsétől, ha nem akar élve eltemettetni, merthogy a Nanwai törzs egyik bevett szokása, hogy a nemkívánatos egyedeket föld alá temetik élve, így adva vissza őket a természetnek (rémes egy szertartás).

Hobby: Kis, totem nagyságú fa vagy kő alapanyagú állatokat ábrázoló figurák készítése.

Foglalkozás: Katona

Extrák: Fél Witangaként tüdőkapacitása 1,5-szerese az átlagemberének, ebből kifolyólag jól bírja a víz alatti közlekedést (teste jeleinek zöldes fénye pedig segítii a tájékozódásban).

Képinfo: A kép saját tulajdon, én találtam ki és rajzoltam le a karaktert, én készítettem a fotót. ()

Engedélyezve: 2018. 01. 13.
2018. 06. 01.

Módosítva: 2018. 05. 23. 16:31:08
Módosította: XenaRanger

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).