Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Kira (kitalált karakter)
Kategória: Soul Eater
Feltöltő: Leo

Kor: 17

Külső leírás: Középmagas, átlagos alkatával aligha tűnik ki a tömegből. Egyébként sem különösebben feltűnő személyiség; a rejtőzködés és a megfigyelés a legnagyobb erősségei. Arca határozott vonalú, de cseppet sem fenyegető. Mélybarna szemeiben a vörös árnyalatai örvénylenek, többnyire nehéz olvasni a tekintetében. Világos bőre nem sok napfényt látott, bár ez érthető, mivel Kira mindig is jobban szeretett az árnyak közt maradni. Orrán és arcán alig észrevehetően szeplős, amit csak közelről lehet látni. A haja világos szőke, már-már a fehérhez közelít, a hajtöveinél mégis sötétbarna. Szinte mindig kócos frufruja gyakran hullik a szemébe, Kira nem kis bosszúságára. Öltözködés terén a sötétebb ruhákat részesíti előnyben, általában ad a megjelenésére.

Jellem: A legjobban talán a „színtelen” szóval lehetne őt jellemezni. Régen persze más volt: derűs, magabiztos és reményekkel teli, de a múltjában történtek ezt mind kiölték belőle. Többnyire csendes, sokat van egyedül. Semmi kedve másokhoz. Még nem tette túl magát a bűntudaton, ami már évek óta kísérti őt – ezért sem gondolja magát többé méltónak arra, hogy fegyvermester legyen. Nem akar többé harcba szállni egy új fegyverrel az oldalán. Közömbösséggel leplezi a félelmét, hogy valaki újra a karjaiban hal majd meg, az ő hibájából. Depresszív gondolatok, és kedvtelenség jellemzi őt. Túl régóta nem mosolygott már; mintegy büntetésként nem engedi magának, hogy boldog legyen. Borzalmasan magányos. Hiányzik neki a korábbi partnere, és bár nem akar többé egyedül lenni, mindenkit eltaszít magától. Már csak árnyéka a régi önmagának, aki újra lenni akar, de képtelen rá.

Élettörténet: : Egészen kisgyerekkora óta az Akadémiára szeretett volna járni; az volt az álma hogy fegyvermester lehessen és az életét kockáztatva vehesse fel a harcot a démonok ellen. Mindent erre tett fel. A családjában senki sincs, aki korábban az Akadémiára járt volna, és bár aggódtak érte, mindenükkel támogatták a fiút. Kira pedig végül elérte célját – bekerült az Akadémiára, ahol már az első napon megismerkedett leendő partnerével, egy Hanabi nevű lánnyal. Remek csapatot alkottak. Könnyen szót értettek egymással, és a harcstílusuk is egyezett: mindketten a távolsági harcot preferálták. Sorra gyűjtötték be a démontojássá változott lelkeket, közben tanultak, tapasztalatot gyűjtöttek, és erősödtek. Alig másfél éven belül összeszedték a kilencvenkilenc démon-lelket, ami után a századiknak egy boszorkány-lélekre volt szükségük, hogy Hanabi halálkaszává válhasson. Felkészülten érkeztek a csatatérre. Az akadémián előre utánajártak a leendő ellenfelüknek, hogy a lehető legtöbbet megtudják róla. Valami mégis félre siklott. Hiába voltak mindketten tehetségesek, erősek és felkészültek; még túl tapasztalatlanok voltak, és veszítettek. Hanabi pedig meghalt a küzdelemben. Kira soha többé nem ment az Akadémia közelébe sem. Magát vádolta a partnere halála miatt, és sajnos nem alaptalanul. Részben tényleg hibás volt. Azóta eltelt két év. Két csendes, gyászos, magányos év. Majd egy reggel a fiú egy levelet kapott az akadémiától, melyben közölték vele: ha nem megy vissza befejezni az utolsó évét, kirúgják. Így hát nincs választása.

Hobby: olvasás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: //fegyvermester//utóbbi időben sokat alszik//még az után sem feledkezett meg teljesen az álmáról hogy ott hagyta az Az akadémiát, bár ez benne még nem igazán tudatosult//szeret egyedül lenni, mégis gyűlöli a magányt//rendszeresen látogatja Hanabi sírját//kedvenc étele a curry//van egy medálja amit sosem vesz le, ez emlékezteti őt a múltban elkövetett hibáira, és persze Hanabira//

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://data.whicdn.com/images/257391810/large.jpg)

Engedélyezve: 2016. 09. 11.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).