Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Alama Zenios
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Malec

Kor: 25

Külső leírás: A fajára jellemző tulajdonságait magán hordozza, aranysárga szemei is mutatja, hogy ő kicsoda. Aranyos kis fülecskéin egy-egy klipszet hord, arca már-már nőies, semmi férfiúi jellemeket nem látsz rajta. Orra apró, mégis nagyon jó a szaglása, ajkai halvány barack színűek, és mint a többi macska ő is „macska nyelv” szindrómában szenved. Karmocskáit, ahogy ő hívja, mindig rendben tartja, a fogait is állandóan mossa. Hogy nézne ki egy macska lukas fogakkal? Termetileg, már teljesen mint egy férfi, száznyolcvan centi, járása kecses, alig hallható, erős, nagyon is. Másik alakjában egy kifejlett embert is ketté roppanthat, ha ő úgy akarja. Ruhatárában, kilencven százalékban, csak prémes holmikat találunk, de azt minden színben. Kedvence a fekete prémes mellénye, enélkül sehova sem megy.

Jellem: Gyerekként, egy nagyon aranyos, kedves kisfiú volt, addig míg nem találkozott a rideg valósággal. Az emberek utálták a fajtáját, szörnyetegnek nevezték őket, de nem csak őket, hanem az összes természetfelettit. Így telt el tíz év, abban a tíz évben megtanulta, hogy félni kell az emberektől, nem szabad bennük bízni. Aztán történt valami, és onnantól elfogadták őket. De Al már nem tudott és nem is akart megbízni bennük. Az egyetemig nem is voltak, igaz barátai, ott ismerkedett meg a félvámpírral. Sokáig került egymást, és mint a mesékben, itt is történt valami ami mint egy katalizátor, be indította a két fiú barátságát. Talán ő az egyetlen egy személy, a szülein kívül, akit tiszta szívvel szeret.

Élettörténet: Alama egy igen furcsa páros egyedüli gyermeke, édesapja egy fekete párduc, míg édesanya egy fekete egy Maine Coon. Bár szerelmüket, nem nagyon akarták elfogadni, ők mégis összeházasodtak. Mivel elvileg a két faj nem nagyon tér el egymástól, így lehetséges volt a gyermek vállalás, viszont nagy kockázattal is járt. Édesanyja a saját életét kockáztatta a kis Al ért. Szerencsére egyiküknek sem esett semmi baja, csak soha sem lehet több testvére, akkor abba az anyja bele halna. Így minden szeretetüket, figyelmüket Al kapta. Gyönyörű gyerek korát egyedül az emberek tették, sötété. Még abban az időben amikor ő volt gyerek még nem nagyon fogadták el természetfelettit, de mire 10 éves lett, a világ csak meg békélt velük, és a többi természet felettivel. Így ismerkedett meg Lucas-sal is. Az egyetemen ismerkedtek meg, szobatársak lettek. Eleinte mind a ketten féltek egymástól, Al azért mert mégis csak egy vámpír a szóba társa, hiába csak félig. Míg Lucas azt hitte, hogy farkas. Azonban egy buli után, láthatta milyen igazából Al. reggel mikor fel kelt, a másik ágyon, egy igen ittas párduc feküdt. Lucas nem bírta ki és elröhögte magát, amivel Alt felkeltette. Azóta is a legjobb barátok.

Hobby: Zene hallgatás

Foglalkozás: Egyetemi tanuló

Extrák: A macska nyelv azt jelenti, hogy nem bírja a forró ételeket, italokat meg enni vagy inni. A macska mentától teljesen kifordul ön magából. Még sosem volt szerelemes, várja a Nagy ŐT. Párducként egy kicsivel nagyobb mint a többi példány. A füleit és farkát is eltudja tudni rejteni, de nem szereti. Klausztrofóbiás és tér iszonyos, ha három méter felett van szédeleg, hányingere van, és elájul.

Képinfo: nem én csináltam, csupán illusztráció (https://i.imgur.com/PtwWTa5.png)

Engedélyezve: 2016. 08. 16.
2018. 09. 19.

Módosítva: 2018. 09. 19. 12:56:50
Módosította: Malec

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).