Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Elaith Sylvalur
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nysserad

Kor: 25 (de emberekhez és elfekhez képest is fiatalabbnak néz ki a koránál)

Külső leírás: Középmagas, erős testalkatú fiatal férfi. Hollófekete fürtjei ember édesanyjára emlékeztetnek, szikrázó égszínkék szemeit pedig feltehetőleg apjától örökölte. Porcelán fehér bőre szinte világít az éjszakában. Egyszerű, elegáns ruhákat hord, szeret a szürkeségbe és a homályba burkolózni. Nyakában egy ezüstös nyaklánc lóg, rajta egy különös motívumokkal díszített medállal, mely az egyetlen tárgyként maradt fent édesanyjától.

Jellem: Félelfként mindig is különc volt és távolságtartó. Hiába él a tündék között, valamiért sosem tudott teljesen megbízni bennük. Magányos alkat, sokat jár egyedül az erdőben és az erdei élőlényekhez kivételes kapcsolat fűzi. Szeret egyedül kalandozni és az íjászkodásban is jeleskedik. Nehezen kiismerhető, csendes és magának való, ha magában van, csak akkor igazán boldog. Az erdei felfedező körútjain mindig nagyon óvatos, talpraesett és megfontolt, ismeri a táj minden rezzenését.

Élettörténet: Egy elf katona és egy ember házasságon kívüli szerelemgyerekeként látta meg a napvilágot. Apját sohasem ismerte, a születése után eltűnt, édesanyjával pedig csak 4 évet töltött, mikor is az asszony hosszú betegeskedés után eltávozott. Az erdei elfek népe talált rá az erdőben, egyedül egy odvas fa tövében pityeregve. A gyermeket befogadták és felnevelték, mindig is úgy tanították, hogy ő nem közéjük tartozik, mely sok mély sebet okozott neki gyermekkorában. Tanítóit sohasem kedvelte és soha senkihez nem ragaszkodott még igazán. Lovászfiúkét a pajtában szokott téblábolni mikor épp senki sincs ott, valamint az erdei szarvasok megfigyelésével tölti napjait.

Hobby: Szeret az állatokkal foglalkozni, ha nagyon unatkozik, zsebkésével állatformákat farigcsál az erdei fákba. Sokat kalandozik, ha szorult helyzetbe kerül, valahogy mindig sikerül egyedül megoldania.

Foglalkozás: Lovász, tanítói szeretnék, ha beállna az íjászok közé

Extrák: Imádja az esőt, a ködöt, a szürkületet. * Apját a lelke mélyén gyűlöli, amiért magára hagyta az édesanyját. * Álmában még sokat látja szülőjét. * Az emberek világa valamiért sosem vonzotta vissza, viszont a tündék között sem érzi otthon magát. * Mikor megtalálták, csak a keresztnevét tudta, a Sylvalur családnevet csak az erdei elfek népe aggadta rá. * A karakter Tolkien – Gyűrűk ura világából ihletődött meg, általam kitalált személy.

Képinfo: Átszerkesztett. (http://www.duitang.com/blog/?id=563750426)

Engedélyezve: 2016. 07. 31.

Módosítva: 2016. 07. 31. 21:33:38
Módosította: Nysserad

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).