Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Lana
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Momiji

Kor: 22

Külső leírás: Első ránézésre egy törékeny virágszálnak tűnhet, de a látszat gyakran csal. Barackvirágszínű bőre, hosszú, mogyoróbarna loknis haja és lágy, pirospozsgás arca kecsességet és ártalmatlanságot sugall a külvilág felé. Hajszínéhez hasonló, ragyogó barna szempárja és telt, rózsavörös ajkai vannak. Arcvonásai inkább szögletesek, de így is sugárzik róla a nőiesség. Középmagas, karcsú testalkatú, lágy domborulatokkal rendelkezik. A természetesség híve, főleg halvány, lágyabb színeket visel, nagyrészt szoknyákat és ruhákat, nem szereti a nadrágot. Hajában mindig virágot visel.

Jellem: A legszívesebben virágok, vagy bármilyen növények társaságában van. Kedveli a békés, nyugodt helyeket, mint a kertek vagy az erdők. Ha foglalkozik valamivel, arra mindig nagy figyelmet fordít, nem vesz félvállról semmit. Nagy szeretettel törődik a természettel, vagy a hozzá közel álló emberekkel, bár ilyenből csak egy van, a kisöccse. Nincs túl nagy bizalommal az idegenek felé, nem kedveli a nagy társaságokat, zsúfolt helyeket, inkább nem beszél, ha nem muszáj. Bár a természetben nem érzi egyedül magát, szíve mélyén mégis vágyik egy társra, akivel megoszthatja a mindennapjait.

Élettörténet: Néhány évvel ezelőtt nagy háborúk dúltak azon a vidéken, amerre ők is éltek. Sok ártatlan élőlény és lakos, köztük a szülei is áldozatul estek. Azóta Lana egyedül neveli kisöccsét, kiköltöztek egy eldugott tisztásra egy erdőben, ahol nyugodtan élhetnek. Manapság ritkán születnek olyanok, akiknek különleges képességük van. Lana egy nimfa, évszázadok óta az első, aki született, a természet védelmezője. Sok képessége van, amit az udvar ki akart használni, de Lana sose ártana senkinek, így felhagytak a próbálkozással. Mára már csak az udvar kertjének és a vidék erdőinek gondozója, vigyáz az élővilágra és igyekszik távol maradni az emberektől.

Hobby: Kertészet, festészet

Foglalkozás: Kertész, a természet védelmezője

Extrák: Manipulálni tud bármilyen növényt. ~ A természeti erőket használva jól tud harcolni, de ezt sose használná, ha nem muszáj. ~ Vágyik a szerelemre, de fél bízni az idegenekben. ~ Nem öregszik. ~

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2016. 07. 09.
2017. 12. 04.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:18:17
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).