Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Yamazaki Sousuke
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Leo

Kor: 18

Külső leírás: 182 centis magasságával az átlag felett áll, akárcsak kidolgozott izomzatával. Alkata erős, szinte robosztus, magasságával párosítva pedig csak még nagyobbnak tűnik. Kemény alkata pedig összhangban áll határozott személyiségével. Szemei a türkiz árnyalataiban játszanak, komor tekintete mögött mégis inkább fagyosnak tűnnek, mint a jég, amire sötét árnyak vetülnek. Rövid, fekete hajába barnás árnyalatok vegyülnek, ami inkább csak a fényben látszik meg. Határozott vonalú arca általában kifejezéstelen, csak ritkán mosolyog. Sportosan és egyszerűen öltözködik, ami illik hozzá.

Jellem: Személyisége tele van ellentmondásokkal. Az első benyomása róla az embernek, többnyire a „fenyegető” vagy egyéb ezzel rokonjelző. Határozott és komor arcát mutatja a világnak, és abban hisz, hogy az úszás inkább egyéni, mint csapatsport. Magányos farkas, akinek már elege van az egyedüllétből. Makacs és kitartó. Még ha általában ki is mondja, amit gondol, többször burkolózik csendbe. Könnyen tűnhet ellenségesnek és barátságtalannak olyan emberek számára, akik nem igazán értik őt meg. Azok számára, akik nem látnak át a vastag jégpáncélon, amivel a szívét védi. A legjobb barátja Rin, mosolyogni vagy nevetni is csak az ő társaságában lehet látni (bár ez lassan megváltozni látszik). Önző, ugyanakkor törődik másokkal, és bármit megtesz a számára fontos személyekért. Ellenséges, és távolságtartó mindenkivel, de a szíve mélyén ő is csak szeretetre vágyik.

Élettörténet: A Sano általános iskolában ismerkedett meg Rinnel – a legjobb barátjával -, és húgával Gouval. Rinnel folyton csak versengtek, rivalizáltak, de a nézeteltéréseik ellenére mindig is legjobb barátok maradtak. Mindenkinél jobban megértették egymást. Végül mégis egy olyan problémába futottak bele, amin nem tudtak túllendülni egy egyszerű verseny segítségével. Egy közös váltó versenyük után, Sousuke rájött, hogy ez a versenyszám nem neki való, hogy ő maga nem csapatjátékos. Végül ő mondta ki, de mindketten tudták: nem volt jó nekik hogy egy csapatban úsztak. Így hát Rin Ausztráliába utazott, hogy ott edzhessen tovább. Egy darabig még leveleztek, majd Rin egyszer csak nem írt többé, Sousukét teljesen magára hagyva tudatlanságában. Csak évekkel később találkoznak újra, amikor Sousuke visszatér a szülővárosába, az utolsó felső középiskolás évében, ám azzal kell szembesülnie, hogy Rin már nincs többé egyedül nélküle, ezzel szemben ő úgy érzi magára maradt. Így, magányosan kell szembenéznie, egykori legjobb barátja elvesztésével.

Hobby: -

Foglalkozás: tanuló, illetve úszó

Extrák: //anime: Free! Eternal summer//Szeret zenét hallgatni//Egy darabig titkolja, hogy túlhajszoltság miatt megsérült a válla, emiatt pedig úgy látszik el kell búcsúznia az úszói karrierjétől//specialitása a pillangó úszás

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://orig12.deviantart.net/1c6d/f/2015/061/7/0/free__sousuke_and_p_chan_by_momokitty27-d8k5pyz.png)

Engedélyezve: 2016. 07. 05.

Módosítva: 2016. 07. 04. 18:40:17
Módosította: Leo

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).