Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: James Horan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Sayukiri Nao

Kor: 27

Külső leírás: Magas arányosan izmos teste van ami életvitelét nézve igazán irigyelhető. Haja halványszőke ami szinte mindig rendezetlenül áll és néhány ősz hajszál is fellelhető benne. Arca bemélyedt a szemei legtöbbszőr karikásak. Vékony ívü ajkain szinte sohase húzódnak mosolyra. A szeme világoskék már-már élettelen szürkének hat amikből végtelen magányosság és kétségbeesés árad csak épp senki nem tudja észrevenni.

Jellem: Komoly, csendes személyiség. Amíg valami erősebb érzelmi hullám nem éri legyen az düh, elkeseredés, félelem, vágy... Ilyenkor őrjöng, hibáztatja magát vagy másokat. Nem beszámítható jellem és ezt a királyságban mindenki tudja.

Élettörténet: Anyja már egészen kiskorában meghalt. Az apja újraházasodott és hazahozta azt a nőt aki tönkretette mind a király mind a James életét. Először csak lelkileg terrorizálta majd később testileg és szexuálisan is. Kis idő elteltével végleg elpattant nála valami és brutálisan megölte mostohaanyját. Ezt követően apja lebetegedett és a halálos ágyán nem tudott másra hagyatkozni mint James-re. Más örökös nem lévén ő kell vezesse a királyságot apján kívül aki nem bízik benne a problémái miatt. Az apja haldoklik és ő végleg egyedül maradt a kétségeivel.

Hobby: Olvasás, bolyongás a kastély elhagyatott részein

Foglalkozás: Herceg

Extrák: ókori játékhoz * Nem jár ki a kastélyból vagy ha igen akkor is csak a kertbe. * Van egy menyasszonya, akit az apja kerített elő neki azt mondva hogy nem hagyhatja egy ilyen emberre az országot. * A menyasszonyát nem szereti noha nem is bántsa, legtöbbször úgy sem tartózkodik a kastélyban. * Van egy különleges virága amit még az édesanyjától kapott. Nagyon fontos neki még az apja kezét is eltörte amikor bántani akarta. * Sok természetfeletti lény él a királyságban és evel ő is tisztában van* foglalt Lighning-nek*

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. (http://static.zerochan.net/United.States.full.1857951.jpg)

Engedélyezve: 2016. 06. 23.

Módosítva: 2016. 06. 23. 10:01:20
Módosította: Sayukiri Nao

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).