Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Oliver Banks
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 22

Külső leírás: 165 centi magas, sovány fiú. Túlzás, ha azt mondjuk, eléri az 60 kg-ot. Félhosszú, tejföl szőke haja finoman keretezi kellemes vonású, halovány bőrű arcát. Általában kócos, ugyanis nem mindig szeret fésülködni; ez a dolog valahogy sűrűn kimegy a fejéből. Ha már nagyon nem bír tincseivel, hanyagul beletúr, hogy legalább a frufruja ne lógjon a szemébe. Nagy, kékes árnyalatú szemei ,agabiztosságot tükröznek, és gyönyörűen csillognak. Egészen olyanok, mint az élő ékkövek; mintha születésekor olvadt ékkő cseppent volna íriszeibe. Szempillái angyalian dúsak és hosszúak, szemöldöke vékony, finoman ívelő. Orra pisze, ajkai közepesen dúsak, halovány színűek és puhák. Bőre eléggé érzékeny, mégis puha és kellemes tapintású. Szereti a garbó nyakú pulóvereket, a színük igazából nála nem számít. Egy a fontos: ne legyen rikító. Nadrágok terén leginkább a melegítőnadrágok és a vászon nadrágok dominálnak, a farmert és hasonlókat kényelmetlennek találja. Cipők terén az edzőcipők és a tornacipők dominálnak, bár nem szereti őket, az utcára mégsem mehet ki papucsban, amiből már egész szép kis gyűjteménye van. Úgy is mondhatnánk, hogy minden napra egy. Zoknikból szereti a meleg, bolyhos fajtákat. Nyakláncot, gyűrűt, satöbbit nem igazán hord; kivéve a fülében lógó láncos ékszert. Nem azért mert nem tetszenek neki az effajta kiegészítők, egyszerűen csak nem érzi szükségesnek, hogy ilyesmiket hordjon.

Jellem: Nála teljes mértékben igaz a mondás: NE a borítója alapján ítélj meg egy könyvet. Az első benyomás általában mindenkinél ugyanaz: szőke herceg fehér lovon. A második benyomás már csak találgatás: "Lehet, hogy jól néz ki, de biztosan egy seggfej." Az igazság azonban az, hogy egyszerűen csak idióta. Kedves, de idióta. Ráadásul az esetek nagy részében nagyon nehezen esik le neki a tantusz. Szinte mindig úgy kell rávezetni a nyilvánvalóra, és még akkor sem érti, mi a dörgés. Ez persze okozott már neki nem egyszer bonyodalmakat, de valahogy mindig sikerült megoldania a dolgot. Egyébként pont a szeleburdisága miatt nehéz őt nem szeretni. Olyan, mint egy nagy gyerek, aki nincs teljesen tisztában azzal, hogy bizony néhány dologhoz nem ártana felnőni végre. Nem mondanám kifejezetten társasági lénynek, Oliver inkább amolyan művészlélek, aki egy népes összejövetelen is képes elszigetelni magát. De ha arról van szó, hogy végre kimozdul és emberek közé megy, akkor három szó jellemzi: szociálisan zavarba ejtő. Persze megvannak az ő sötét órái is, mikor teljesen komoly, és még gondolkodik is. Ez persze csak krízis esetekben szokott felbukkanni nála. No nem azért, hogy ellene beszéljek, de tényleg célszerű elkönyvelnünk őt üresfejűnek és egy kissé naivnak, hátha később kellemes csalódás ér bennünket.

Élettörténet: Egyke gyerek, de koránt sem elkényeztetett. Csodás gyerekkora volt, bár már kiskorában látszódott rajta, hogy kicsit más, mint a többiek. Sokszor vonult félre az óvodában és játszott egyedül. Az iskolában inkább képeskönyveket nézegetett, később komolyabb témájú könyveket olvasgatott. Hamar kiderült róla, hogy művészi vénával született és szülei biztos támaszt nyújtottak neki ebben az irányban. Édesanyja pszichológus, aki otthonukban praktizál egy külön erre a célra kialakított helységben. Édesapja egy cégóriás anyavállalatának a feje, így nem csak munkahelyén de otthon is megköveteli a precizitást és a pontosságot. Apai szigora azonban rengeteget enyhül, ha egy szem gyermekéről van szó. Oliver introvertáltságából adódóan mindig is inkább otthon érezte magát a legjobban. Bár itt-ott volt egy-két baráti társaság, melyekhez rövidebb, hosszabb ideig tartozott, soha nem volt az otthonról eljárós, bulizós fajta figura. Barátait képtelen megtartani hosszú távon. Kényelmetlenül érzi magát a tömegben és ha teheti akkor is a csendes és nyugodt helyeket keresi fel, ha nagy ritkán kimozdul otthonról. Jelenleg minden figyelmét leköti az egyetem, ahol azt csinálhat, amit mindig is szeretett volna. Az előadótermek, műhelyek és galériák a második otthonává váltak. Egyes alkotása közben képes éjszakába nyúlóan bent maradni, hogy ne veszítse el ihletét és lendületét. Az egyetem szerencsére rugalmas ezen a téren, és a szülei sem problémáznak a dolgon soha. Ugyan szerelmes már volt párszor, de kapcsolatai mind plátóiak voltak, ami egyet jelent azzal, hogy Oliver még szűz. Ezt a tényt egyre inkább szégyelli, ahogy előrébb halad húszas éveiben.

Hobby: Gyűjti a papucsokat

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: Passzív karakter * Bogaras és szétszórt figura, akire tökéletesen igaz a mondás, hogy "Megszólalásig szép". * Művészettörténetet tanul és szobrászattal foglalkozik az egyetemen. * Tanulmányait apja finanszírozza, így nem kell munkát vállalnia. * Foglalt mucikámnak. <3

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (LAS-T)

Engedélyezve: 2016. 06. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).