Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Matteo Vescovi
Kategória: Fantasy
Feltöltő: rampampipam

Kor: 21 év

Külső leírás: A mindennapi fizikai munka hatására izmai kidolgozottak, bár ezt többnyire eltakarja a szerzetesi ruha. Ezen az öltözéken kívül csak nagyon ritkán hord mást, nevezetesen ha a szüleihez és testvéréhez látogat, ilyenkor mindig konzervatív, egyszerű, de elegáns ruhákba öltözik. Arca egészen különleges, rögtön megragadja az ember tekintetét. Vonásai lágyak, szinte már nőiesen szépek, egy kis keleties beütéssel, ajkai teltek, csábítók. Haja barna, kiemeli szürkéskék szemét, pillantása vizslató, többnyire komoly. Bőre hibátlan, sebektől mentes; fehér, de nem sápadt. Hangja olaszosan dallamos, de hallatszik rajta, hogy tudja, mit akar, és nem fogja elszalasztani az alkalmat, hogy elérje. Ez is hozzájárul, hogy mindig valamiféle energikus, határozott, elszánt aura veszi körül.

Jellem: Az ember azt gondolná, hogy a szerzetesi csuha és a finom arcvonások szelíd, áhítattal telt szívet takarnak, de ez nem feltétlenül igaz - Matteo esetében különösen nem. Saját szigorú elvei szerint él, amelyeket képes más értékrendje fölé emelni. A rendben is azért marad(hatot)t, mert ezek az elvek éppenséggel megegyeztek a regula előírásaival: ő amolyan előírásszerűen kezeli a keresztény szeretet elvét. Nem mintha nem tudna szeretni, épp ellenkezőleg: kötelezőnek tartja, és elvből nem kezel senkit „egyenlőbben”, mint másokat. Röviden, tömören beszél, modora egyenes, bár kerüli az udvariatlanságot. Neveltetéséből adódóan mélyen hisz Istenben és a túlvilágban, de ezt megtartja magának és a szerzetesrendnek, nem akar téríteni olyanokat, akik nem kíváncsiak rá.

Élettörténet: Brenoban, egy észak-olasz kisvárosban született tősgyökeres olasz apától és keleti felmenőkkel is rendelkező anyától, egy ötéves fiúgyermek mellé. Családja nem volt sem különösen gazdag, sem különösen szegény, bár viszonylagos jólétben éltek és élnek a mai napig – talán különlegesnek számít azonban, hogy (nem bigott módon, de) vallásosak. Matteo világéletében felnézett bátyjára, a komoly és felelősségteljes Vincente-re, de sosem sikerült igazán a nyomdokaiba lépnie, és hamar fel is hagyott a próbálkozással. Vincente jól tanult, jól viselte magát és felnőtté válva üzleti vállalkozásba kezdett, amit sikeresen működtet, míg Matteo épp csak átcsúszott a lényegesebb tantárgyakból is, tizenévesként rossz társaságba keveredett: ivott, dohányzott, verekedett, a drogoktól pedig csak a véletlen mentette meg. Életvitele miatt gyakran került összetűzésbe apjával, aki szigorú erkölcsi szabályok szerint nevelte a fiait (vagy legalábbis próbálkozott vele), és egyik veszekedésük alkalmával kijelentette, hogy fia pokolra fog jutni. Matteo még aznap este megszökött, és majd fél éven át hírét sem hallották. Stoppal és gyalog bejárta az olasz csizmát, és kifacsarta az életből az utolsó csepp élvezetet is. Aztán hirtelen vége lett. Nem tudni, hogyan, miért döntött így, de cisztercita szerzetesnek állt a fiastrai apátságban, és azóta minden tekintetben teljesen tiszta. Kötelességeit maradéktalanul teljesíti, csak épp apátja érzi úgy, hogy elsősorban nem Szent Benedek reguláját, hanem saját elhatározásait követi alázatosan. Azonban erre csak legyint, mert hát ifjúság: bolondság - majd kinövi. Bajt úgysem csinál.

Hobby: munkáját szívesen végzi, más pedig tilos

Foglalkozás: ciszterci szerzetes

Extrák: A ciszterciták (vagy ciszterciek) a bencés rendből alakult önálló rend, akik a bencés regula szigorúbb megtartására törekednek. A kevés beszéd, a tréfálkozás kerülése és meghatározott napi rutinjuk követése mind szabályba van iktatva. Fiastrában valóban működik ciszterci apátság. // Családjával ritkán találkozik. Nem becsüli őket többre a számára ismeretlen embereknél, mert a különbségtétel tiltott ismerős és ismeretlen, szimpatikus és antipatikus személyekkel szemben.

Képinfo: Nem saját kép. ()

Engedélyezve: 2016. 06. 23.

Módosítva: 2016. 06. 17. 22:14:44
Módosította: rampampipam

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).