Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Tristen Shelby
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Alysha

Kor: 26

Külső leírás: Azaz alakt, aki egyetlen mukkanás nélkül is magára vonzza a tekinteteket. Ezt persze még hajlamos tetézni is azzal, hogy a szépen ívelt ajkait komoly logisztikai feladat néha napján befogni. Karizmatikus, a kisugárzása mindent az emberek arcába tol, amire azok a legkényesebbek. Az életművészt, akire Fortuna kedvesebbik arca mindig mosolyog. Ami azonnal szemet szúr, az jellemzően a szalmaszőke tincsek kuszasága, ami pontosan képes nemcsak úgy kinézni, de úgy is viselkedni, mint a tisztességes szénaboglya. Arca átlagos, mimikája örökvidám komolytalansággal ad finom karakterisztikát a kecses ívű szemöldöknek, a határozott arccsont vonalának. Bőre ugyan fakó, de nem egészségtelenül sápadt. Tekintete melegbarna, szemének huncut csillanása felolvasztja a jégherceg tökéletesen metszett formáit. Karcsú, mozgása kecses, mégsem veszít férfiasságából, ahhoz túl egyértelmű csontossággal kanyarognak finoman izmolt testén a robosztus formák. Ruhatárát az eklektika jellemzi. Kényes stílusa ugyanis kiforrt, csak épp többet is tartogat végszükség esetére. Így egyszerre képes a szakadt farmeros rosszfiút hozni, hab testét szemérmetlen atlétába és bőrdzsekibe szuszakolva közkinccsé tenni, másnap pedig egy olasz gigolo igényességét megszégyeníteni a félregombolt inggel, laza lófarokkal, és mindezt a szélsőséget úgy prezentálni, hogy undorítóan jól álljon neki.

Jellem: Az egész Tristen élmény egyfajta jelenség. Valami olyasmi, mint egy természeti katasztrófa, amit az ember pontosan úgy néz végig, mint a vonatszerencsétlenséget szokás döbbent tehetetlenséggel. Megnyerő. Egyetlen szóban összefoglalva talán ez jellemző a fellépésére. Ambivertált személyiség, könnyedén megtalálja a hangot másokkal, imádja a nyüzsgést, a pörgést, ugyanakkor igazán nem engedi közel az embereket, és szüksége van a biztos privát térre, épp úgy, mint a féktelen szabadságra. Ha ezt nem kapja meg, könnyen ingerlékeny, akár zárkózott lehet. Nem haragtartó alkat, de tüzes temperamentumát sokszor félreértik, holott ő az a tipikus kutya, aki ugat, de ritkán harap. Az ambivalenciát idegrendszere lassan húsz éve lábon kihorja összeomlás nélkül. Sokszor indokolatlan, szétszórt, esetenként gyerekes, és makacs, ami kemény intelligenciát, érettséget és tapasztalatot leplez. Sajnos ezt a kreatív bölcsességet hajlamos a leglehetetlenebbül megcsillogtatni. Mint egy igazi macska, érdeklény, szeszélyes, és mindig talpra érkezik, csak hogy a puszta kisugárzásával felderítsen másokat.

Élettörténet: Totális csőd... Legalábbis a családja szerint. Harmadik gyerekként látta meg a napvilágot egy nővér és egy báty mellett, és mint ilyen, szeretetben, és elvárásmentességbe csöppent... Legalábbis apja ezzel korholja minduntalan. Pedig járt ő egyetemre, háromra is. Arról már az egyetem tehet, hogy nem ismerte fel a csiszolatlan gyémántot... Najó az utolsóba volt némi beleszólása hősünknek is, meg egy ostoba fogadásnak, amiben kacsák és egy nagy előadó is szerepelt... De ez olyasmi, amiről jobb nem szót ejteni előtte. Az egész élete a jóindulatú szerencsétlenség jegyében zajlott. Túl sok minden foglalkoztatta, és semmi nem tudta soha megragadni igazán. Mint egy csapongó éjjelilepke a szélben, aki bolonként a forró villanyégő felé küzdi magát, sosem okulva. Aki jókor, jóhelyen, de mindig a legrövidebbet húzza, mégis mindig talpra érkezik a végén, mindezt olyan bájjal teszi, mintha befizetett volna egy kalandparkra leszületése előtt. Emberi kapcsolatait a felületesség jellemezte kamaszkora óta, nem mintha alkalmatlan lenne, sőt, kifejezetten igyekezett, olyannyira, hogy mindkét nembe is belekóstolt. Csupán aki képes lett volna elviselni a komolytalanságát, azt ő volt képtelen komolyan venni. Nem vetette meg az alkoholt sem, és volt egy nagyobb kilengése a drogokkal, ezekben az időkben megszakadt a kapcsolata a családjával, csak nővére tartott ki mellette titkon egész a napjainkig. Végülis úgy ahogy, de révbe ért az élete - már amennyire ez a nyugalom megtűri a környezetidegenséget - és sikerült saját lábára állnia egy külvárosi garzon büszke egyeduralkodójaként.

Hobby: Számítógép, éjszakai élet, úgy önmagában a nagybetűs Élet.

Foglalkozás: Szabadúszó, életművész.

Extrák: Uni karakter. Hajlamos imitálni egy gyárkéményt láncdohányozva. A konyhában igaz antitálentum, ám ez sosem szegte kedvét. Rajong az állatokért, de túl felelőtlen, hogy tartson egyet. Egygazdás, ha talál egy mentort, akire felnézhet, gyermeki naivitással képes behódolni az illetőnek, és csüngni minden szaván.

Képinfo: Nem saját, készítője ismeretlen. (https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/9f/86/e5/9f86e5b97754ae8b451951a90cc6269e.jpg)

Engedélyezve: 2016. 06. 14.

Módosítva: 2016. 06. 12. 17:52:58
Módosította: Alysha

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).