Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ryan Erewill
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Alysha

Kor: 28

Külső leírás: Arcát feminin hibátlan, finom vonások jellemzik. De ha jobban megfigyeli az ember, ez a finomság nélkülözi a különösebb karakterisztikát. Épp ezen jellegtelenségéből fakad, hogy nem pusztán személyiségével, de küllemével is játszi könnyedséggel zsonglőrködik, ha az élet úgy kívánja. Acélszürke szemeiből a hideg intelligencia csillog, de ezen túl csak fakó érdektelenség fátylazza. Ha a szem a lélek tükre, úgy joggal hiheti az ember, hogy lelketlen üresség honol odabent. Felépítése kecses, magas, izmos, de semmi esetre sem az erőt sejteti. Nem is különösebben van rá szüksége, páratlan eredménye a biokémiai doppingnak, amit még csak kísérleti fázisokban alkalmaznak a nemzetbiztonságnál. Reflexei veszélyesen gyorsak, külleme több helyütt korrigált, de még azon az egészséges határon belül, hogy gond nélkül vegyülhessen az emberek között, intelligenciája legalább nem lombik terméke, a szimpla genetika véletlenszerűsége. Haja a kékesfekete, türkiz-ezüst árnyalataiban játszik, az egyetlen mellékterméke a labor tréningnek, hisz a végcélért az ilyen jellegek másodlagos szempontot élveztek. Tűnhet ez egyszerű utcai hóbortnak, de élete folyamán úgysem volt sok ideje hozzászokni bármilyen állandó külsőséghez.

Jellem: Gesztusai megfontoltak, kimértsége remek palástot ad az új generációs jegyek elfedésére, holott lendületes, és gyakorlatias. Sehol egy implant, sehol egy chip, de még az idegrendszere sincs behuzalozva, így tökéletesen képes vegyülni az alvilágba, ahol a legtöbb technológia horribilis fekete piaci árával csak kirívóvá tenné... Ellenben a beavatkozások nyomán néhány heg szántja végig testét, ami bőven ad alibit a kemény utcai életre is. Nem különösebben jellemző az engedetlenség viselkedésére, de páratlan intelligenciáját gyakran használja a parancsok kiforgatására, sajátos újraértelmezésére. Hivatásából fakadóan szinte teljes életét a feketepiacon és az alvilágban töltötte, ebből fakadóan a rideg keménységet és zárkózottságát nem kell mímelnie, otthonosan mozog a nehéz terepen. Rendkívül makacs, és állhatatos. A cél szentesíti az eszközt.... Azonban színészi tehetsége dacára lenéző arrogáns karizmája állandóan végigkíséri szerepeiben. Ritkán és nehezen idomul másokhoz, de kiváló diplomatikussággal palástolja drasztikus nézeteit. Önuralma éles eszével és tapasztalatával veszélyes ellenféllé teszi... Alkotóegysége azonban a gépezetben nem jogosítja fel, hogy saját szerepén kívül konfrontálódjon bárkivel is.

Élettörténet: Ambivalencia lengi körül életét. A nincstelen semmiből a világ minden kincsét bitorolhatta gyerekkora óta. Fiatal korában emelték ki a jellegtelen középosztályból, miután szülei egy balesetben elhaláloztak. Erről emléke vajmi' kevés van. De a hálát a rendszer iránt úgy adagolták elméjébe mélyen, ahogy csak lehetséges az emberi pszichét programozni. A precizitásnak hála kisgyermekkorát technika és tudás piedesztálján áldozta. Az adatrendszerek hálójában csakis a kreált lényével létezik, írmagja sem maradt származásának. Olyannyira, hogy sokszor már maga sem tesz különbséget a vélt és a valós személyiségei között. Az egyetlen atyai tekintélyt kiküzdő személy első mentora volt, aki nem sokkal munkába állása után vissza is vonult. Egyetlen feladata van, informálni, és nem lebukni. Ezt pedig kiválóan képes végezni. Esetében nem igazán lehet beszélni kettős életről, mert olyannyira feladata a tökéletes szerepjáték, hogy a napfényes oldalra csak ritkán tekint át. Állandó tényezőként jelen van a felsőbb körökben, a késdobálókban, és az egyetlen ok, amiért nem kelt gyanút a rendvédelmi szervekkel járt pilletánca, hogy elegendő priuszt gyűjtött magának a gyakori randevúkra.

Hobby: Bosszantani a környezetét, kiforgatni mások szavát, imád vezetni.

Foglalkozás: Kalóz, hazárdjátékos, ügynök.

Extrák: Fantasy/sci-fi koncept. Seme karakternek készült, de nagyszájú ukeként is formálható.

Képinfo: Omupied - deviantart felhasználóé (http://omupied.deviantart.com/art/SIN-290126431)

Engedélyezve: 2016. 06. 08.

Módosítva: 2016. 06. 01. 20:55:55
Módosította: Alysha

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).