Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Rue Darcy
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 19

Külső leírás: Rue ránézésre olyan, mint egy gyönyörű játék baba. Az átlaghoz képest alacsonynak számít,alig 152 cm magas. Arca szív alakú, ajkán mindig egy halvány mosoly látszódik Orra nem túl nagy, pont megfelelő méretű, szemei, akár két zöld ékkő ölnek arcán. Tiszta pillantásával, mintha a másik lelkébe lenne képes belelátni. Tincsei, mint az aranyszínű búzakalász omlanak le egészen a lapockája alá, lágyan göndörödve. Tartása egyenes, büszke, árad belőle a tisztelet, valamint a melegség, a jóság. Darázsderekával és gömbölyödő formáival magára hívja a férfiak figyelmét akaratlanul is.

Jellem: Rue egy okos nő, aki mindig törekszik arra, hogy enyhítse tudásszomját. A legtöbb embernek igazi talányt jelent, hiszen nincs oda a felesleges fecsegésért, és csak annyit beszél, amennyit muszáj. Sokkal jobban preferálja a könyvek társaságát, mint az emberekét. Róla lehetne mintázni a nyugalom szobrát, nagyon nehezen lehhet felizgatni. Emellett igencsak türelmes, mind gyermekekkel mind felnőttekkel szemben, s habár néha küszköd a szavakkal, főleg az érzelmei kifejezésével kapcsolatban, általában a mondanivalója célba ér. Határozott, és felelősségteljes nő, aki pontosan tisztában a saját helyzetével, a körülötte lévő világgal. Kíváncsi teremtés, szereti önmaga felfedezni az új dolgokat maga körül.

Élettörténet: Egy angol kereskedő család egyetlen gyermeke. Jómódban nőtt fel, szülei figyeltek arra, hogy a lányuk mindenben a lehető legjobbat kapja, és a legjobb nevelők legyenek mellette. Mindig is magának való gyereknek számított, egyedül édesanyjával vannak közeli viszonyban, de mindenki mást elutasított. A szülei már pedzegetik a házasság témáját, amire Rue nem igazán hajlik, s a legtöbb férfit el is ijeszti a tudálékosságával. Apja az elsők közt döntött úgy, hogy a családjával átvándorolnak az új világba, Rue azóta érdeklődik az őslakosok iránt, ám nem találkozott még eggyel sem.

Hobby: olvasás, kézimunka

Foglalkozás: -

Extrák: A teljes neve Rue Mary-Elizabeth Darcy. || Gyerekkori álma, hogy egyedül éljen egy kis házban mindenkitől távol, csak a könyvei társaságában. || Eshii indiánja mellé :3

Képinfo: Nem az enyém nem én rajzoltam csupán illusztráció (deviantart)

Engedélyezve: 2016. 05. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).