Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dax Bastien Garder
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Eshii

Kor: 33 éves

Külső leírás: Magassága közel két méter, amire még rátesz izmos testalkata is. Kemény munka s folyamatos edzés áll a testalkata hátterében, amik bizony kellő erőt s kisugárzást biztosítanak számára. Bőre kissé cserzett bár a sok napon ledolgozott óráknak hála, sebhelyek s anyajegyek tarkítják a kellemes napbarnítottságát. A kis peremvidéki bolygójuk jele homlokára van tetoválva, mint mindenki másnak a lakosok közül. Kinézetre igazi férfi, erős s karakteres arcvonásainak hála legtöbbször emlékeznek rá az első találkozás után is. Orra eltört már párszor, de csak igen alapos szemlélődés után fedezhető fel. Ajkai kellően teltek egy férfihoz képest, s szinte mindig halovány mosolyra húzódnak. Fogai pedig szépen sorakoznak a szájában, csodálatos módon, hiánytalanul, ami egy peremvidékinél igazi ritkaság. Körszakállát gondosan tisztán s rendben tartja, ahogy a fekete, rövid haját is. Aranybarna szemeiben mindig huncut fény csillog, egyfajta melegséggel. Ruhái inkább a kényelmes, mintsem divatos jelzőket érdemlik ki. Szereti a praktikus darabokat, lábbeliként mindig bakancsot visel. Ha a munkája megkíván egy bizonyos ruhatárat, akkor azt hordja is lelkesen.

Jellem: Igazi optimista, ki nem vár a csodára, maga hajtja a szerencse kerekét. Tisztában van az élet buktatóival, érte már elég, de pontosan ezért próbál mindig pozitív s vidám maradni. persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy felhőtlenül boldog is. Sokszor magányos, s nagyon nyomasztja, ha a tervezettek nem úgy alakulnak,a hogy ő szerette volna. Gyermekei az első helyet élvezik mindenben, ők adják az erőt neki ahhoz, hogy túléljen. Értük tényleg bármit megtenne. Két gyermeket nevelt fel egyedül, így a türelem is erényei közé tartozik, no meg az egyszerűség is. Mesterien tud bonyolult dolgokat leegyszerűsíteni, megmagyarázni vagy éppen figyelmen kívül hagyni. Nem volt alkalma sokat olvasni, így hát bárminemű probléma esetén a józan paraszti eszét használja. Híve annak, hogy a férfinak erősnek s megtörhetetlennek kell lennie, s egyedül kell felvennie a harcot, ha a helyzet úgy kívánja. Az árulást nem tűri, szerinte nincs olyan jó indok, ami erre jogot ad. Nem nagyravágyó, azonban a békét mindennél jobban szeretné, ahogy a biztos jövőt is. Talán ezért is olyan jó füllentő, hisz a peremvidéken egy-két szép szóval előrébb lehet jutni. Remek hallgatóközönség, akkor is, ha nem kérik rá. Rég megtanulta, hogy pár elcsípett információ nagy előnyhöz juttathatja. S ha kell, hát kihasználja a helyzetet.

Élettörténet: Apját igen rövid ideig ismerte, ugyanis a fennálló háborúk miatt be kellett vonulnia a rendszerurak hadseregébe. Dax ekkor volt öt éves, s sajnos többet nem is látta édesapját. Anyja egyedül nevelgette, igazi kemény asszony volt, aki soha nem adta volna fel a fia nevelését, így hát kettecskén próbáltak túlélni. Mikor a fiú betöltötte a tizenötöt, anyja újra megnősült, azonban testvére nem született eme házasságból. Helyette kapott két mostohatestvért, akiket a szintén özvegy férfi hozott magával. Dax nem bánta, mindig is szeretett volna testvéreket. Az életük így sem változott sokat, a mindennapi nehéz munka az életben maradásért – lakás, élelem, ruházat – megszokottá vált. Ő is ott vállalt munkát, ahol tudott, már kölyökként is, hogy anyját kisegítse. Így futott össze leendőbeli feleségével tizennyolc évesen. Egy kereskedőnél pakolta a nehéz árukat, már akkor is jó erőben volt. A férfi lánya pedig gyakran besegített az eladásban, így gyakran összefutottak Daxal. Két év volt közöttük, no meg egy hatalmas nagy akadály a leány szülei által. Kedvelték a fiút, mint munkást, de nem mint a lányuk leendő urát. Mégis, mikor Day betöltötte a húszat, s a leány a tizennyolcat, elvette feleségül. Ahogy az várható is volt, egy éven belül megszületett a fiúk, Jonah. Felesége már ezt a szülést is igen megszenvedte, s sok segítséget igényelt a baba körül. Dax nem a lelkierejéért szerette, hanem az élni akarásáért, mondjuk így. Ő dolgozott, felesége a kicsit nevelgette, majd három évre rá életet adott egy egészséges kislánynak, Mishának. Azonban fél évre rá egy járvány tört ki, ami az eleve gyenge immunrendszerű asszonyt elvitte. Dax sokáig gyászolta, sőt, mai napig úgy tartja az egyke, sokszor nehezen kezelhető, törékeny s kissé ügyetlen nőről, hogy ő volt neki az igazi. Pontosan ezért ölte bele minden idejét abba, hogy felnevelhesse gyermekeiket. Egy darabig még a helyi rendfenntartó egységeknél is dolgozott, itt tanították meg pár ügyes trükkre, azonban a sok távollét miatt inkább úgy döntött, kilép, s otthon próbál kamatoztatható munkát keresni. Nehézkesen bár, de sikerült, nevelgette a két lurkót, apósa s anyósa is besegített, ahogy a saját családja is. Azonban az újonnan kialakult problémák miatt a központban a peremvidékre kevesebb pénz jut, így Dax számára is egyre kétségbe ejtőbb a helyzet.

Hobby: Gyermekeivel való foglalkozás, egy kemény nap után lustálkodni, utazás, dolgozás.

Foglalkozás: Ezermester, katona, kalóz – ami kell.

Extrák: Fia (Jonah ) most tizenkettő, lánya (Misha) pedig kilenc éves.*** Hallott egy legendáról, ami hihetetlen mennyiségű kincsről mesél. Nem hinne az ilyen dolgokban, ha a plusz információ nem jutott volna a fülébe: az egész űrközösség keresteti. Ezért adta hát a fejét arra, hogy ő maga is megkeresi, hogy a peremszéli kis falujukat kihúzza a halálszéléről, s a gyerekeinek is biztos jövőt adhasson. *** Felesége halála után csakis a gyerekeiért élt, így asszonyhoz se igen nyúlt. *** Az a terve, hogy beáll a kalózokhoz, s kicselezi őket valahogyan, majd megszerzi a kincset s odébb áll. Addig a gyerekeit az édesanyjára szeretné bízni, aki rajong az unokáiért. ***Mivel a peremvidéken nőtt fel, bőven ért a verekedéshez. Embert is ölt már, egyszer, mikor betörtek hozzájuk, nem sokkal a felesége halála után. Senkinek se beszélt róla, elintézte a gondot egymaga. *** Mindig leköti magát valamivel, ha kell, akkor barkácsol egy újabb szekrényt vagy megjavítja azt, ami még igazán el se romlott. Nem bír egyhelyben lenni. *** Foglalt.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztrációként szolgál. ()

Engedélyezve: 2016. 05. 24.
2018. 05. 16.

Módosítva: 2018. 05. 16. 12:32:30
Módosította: Eshii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).