Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Robin Silvers
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 26 év

Külső leírás: Magasra nőtt, szép szál legény, magasságához pedig éppen megfelelő a testsúlya is. Sehol egy fölösleges kiló, csak izmok, ám abból is csak a kellő mennyiség. Bőre egészen világos, ahogyan az északi őseire jellemző, ahogyan az igéző zöld szemei is. Haja sötétbarna és leér a vállai alá, de általában lófarokban hordja. Álla alján apó szakáll díszeleg, de ettől eltekintve az egész arca sima és hibátlan. Szereti az egyszerű ruhákat, kényelmes, laza viseleteket és a tiszta, természetes anyagokat. színvilágára jellemző a sötét pasztell és a föld színek, de teljesen sötétbe nem szeret öltözni, túl depressziósnak tartja. Ékszereket nem igazán hord, egyetlen nyaklánc kivételévek, ahhoz azonban foggal körömmel ragaszkodik és sosem veszi le.

Jellem: Szótlan, nehezen megnyíló típus. Szereti előbb kívülről figyelni a társaságot, és csak utána csatlakozni hozzá ténylegesen, de ha sikerül feloldódnia egy kedves és barátságos fiút lehet megismerni személyében. Nincs túl sok barátja, de azokról mindent tud, kívül belül ismeri őket és küzd értük ha kell. Jó emberismerőnek vallja magát zárkózottsága ellenére- vagy talán pont annak köszönhetően- így gyakran szórakoztatja magát más emberek figyelésével. Ilyenkor megpróbálja kitalálni miféle szerzetek lehetnek, hová tartanak és mi a foglalkozásuk. Szeret kinn ülni a város főterén, főleg késő délután és rajzolni, vagy dalszövegeket írni, vagy épp egy érdekes könyv társaságában. Nem szereti a rohanást, amolyan magának való figura akit mégis nem lehet nem szeretni.

Élettörténet: Hollandia északi részén látta meg a napvilágot, annak is egy eléggé eldugott szegletében, és egészen 10 éves koráig nem is igazán találkozott a családot és a falusiakat leszámítva más emberrel, így érthető, kezdetben mért félt tőlük annyira. Kezdetben nem is igazán voltak barátai az iskolában, így magányosan teltek az évei, és ez nem is változott egészen a középiskoláig. Ott ismerkedett meg azzal a fiúval, aki utána megváltoztatta az egész életét. A kezdetben zárkózott fiú lassan kinyílt és megtanult barátokat szerezni. Hobbit talált magának, kiderült hogy eme hangja van és a hangszerekkel is remekül bánik. Elhatározták, hogy közös zenekart alapítanak, ahol Robin fog énekelni, ő pedig zenél hozzá, ám mielőtt ez sikerült volna a fiú elköltözött. Robint szíven ütötte a hír, de semmit sem tehetett. Próbálta elfelejteni, a vizsgáira készülni, és látszólag sikerült is, ám mély sebet hagyott benne. ahogy teltek múltak az évek szép lassan tovább lépett, ám az álma megmaradt, mint hobbi.

Hobby: dalszöveg írás, éneklés, ha senki sem hallja, erdő járás

Foglalkozás: jelenleg egy könyvtárban dolgozik

Extrák: kedvenc hangszere a zongora és a cselló*** imádja a hajókat és úszni is jól tud*** egy part menti faházban lakik, amit maga vett és újított fel***szülei bár a szomszéd városban laknak, nem túl gyakran látogatják meg, és egy idő után ő sem járt már haza túl sűrűn

Képinfo: nem én készítettem (http://kepkezelo.com/images/eqqjti4hhkgdvh6lkmyo.jpg)

Engedélyezve: 2016. 05. 22.

Módosítva: 2019. 09. 22. 20:00:47
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).