Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Keith Lucien Avanell
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Alysha

Kor: 25

Külső leírás: Nem kifejezetten karizmatikus, de mindig feltűnést kelt. Alkata közép magas, mégis karcsú, de robosztus, ahol egy férfinak annak kell lennie. Eperszőke hosszú tincsei egyszerre játszanak a meleg aranyló szőke csillogásban, és a hamvas rezesség között félúton. Arcának vonásai finomak, simák akár egy márványszoboré, az adoniszi idillt a fakó acélszürke szemek távoli pillantása bontja, és teszi igazán elevenné. Mozgása kecses, tartása elegáns, ruházatában ha csak teheti, nem törekszik feltűnést kelteni, nincs is szüksége szépsége mellett ilyen ripacsságra, hiszen egyaránt képes elbűvölni a jégherceg törékenységével a férfiakat, és nőket.

Jellem: Sosem volt vehemens természet. Két énekes testvér között a hangját se lehetett hallani, és csendes, töprengő jellemét megőrízte. Talán csak tekintetében bújkál némi hideg távolságtartás, ami figyelmeztetően hírdeti, hogy nagyon is karakán jellem a maga szelíd módján. Intelligens, megfontolt, néha kissé a fellegekben jár, és ez kölcsönöz kisugárzásának egy esendő diszkrét bájt...

Élettörténet: Többgenerációs művészcsalád sarja, csakhogy szakított a családi hagyományokkal, és a kotta helyett ecsetet ragadott. Borzasztó fiatalon megmutatkozott a tehetsége. Átlagos gyermekkora volt két nővérével, egyedül csak az róható fel szüleinek, hogy rengeteget utaztak és költöztek az évek alatt, de ezt a magába forduló csendes fiú sosem bánta... Titkon imádta, hogy folyamatos dinamika sodorja életét. Ahogy cseperedett, egyre inkább szeretett volna szárnyakat bontani, kilépni a zenész család árnyaiból, két nővére ragyogása mellett egy kis fényt kapni... A szerencse, vagy a katasztrófa, a maga nemében meg is találta az ifjú festőt... Az első mecénásai még csak ártalmatlan rajongással hordozták tenyerükön, de minél idősebb lett, az imádat egyre hevesebb udvarlásba fordult át. Ez nem meglepő, hiszen a fiatal fiút gyönyörű vonásokkal áldotta meg a természet, amit a gazdag ifjak sokkal többre tartottak, mint képeit. Ezekben az években nőtte ki magát makacssága, szívóssága és eltökéltsége... És ezekben az években tanulta meg, hogy a művészet és a prostitúció kéz a kézben jár.

Hobby: Festés, alkotás, zene.

Foglalkozás: Festő, művész.

Extrák: Bdsm, makacsság és érzékiség, szentimentalizmus. Uke karakter. (Igény szerint semeként is játszható.)

Képinfo: Deviantart - Alexzappa (http://alexzappa.deviantart.com/art/COMMISSION-Nightingale-316290619)

Engedélyezve: 2016. 05. 22.
2016. 05. 23.

Módosítva: 2016. 05. 23. 03:10:16
Módosította: Alysha

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).