Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Wessley Burke
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Azami

Kor: 23

Külső leírás: Hogyan várhatná el, szakmájában kiemelkedő fotós, modelljétől, hogy a legjobb formáját hozza, hogy különleges szépsége feltűnő legyen, ha ő maga nem nyújtja ugyanezt? Wess, ezen nézeteiből fakadóan, mindig gondosan ügyel megjelenésérre. Hosszú évek munkája meghozta gyümölcsét, kidolgozott izmai árulkodnak róla, s kreol bőre csak növeli a látvány lenyűgözőségét. Ám formás alakját nem mutogatja, lezser divatot követő holmik mögé rejti el. Karamellhez hasonlító tincsek teszik világosabbá az oldalt rövidre vágott, felül divatosan hosszabbra hagyott tejcsokoládé színű, dús hajkoronát. Sötét szemöldöke vékony ívének köszönhetően, lágyít a szögletes állkapocs markánsságán. Telt ajkai keretezik hófehér, gyöngy fogsorát. Nyílt és tiszta tekintetének kékesszürkés, tajtékszín szeme adja különlegesen világos fényét.

Jellem: Nem állíthatnánk róla, hogy bonyolult személyiség lenne. Nem kertel, mindig őszinte, ám ügyel rá, hogy ne váljon tapintatlanná. Tiszteli azokat, akik tehetségesek, illetve kitartóak és úgy, mint Ő, keményen dolgoznak. elsőre ítélő típus, de nem a felszínes fajtából, akinek bizalmát nem nehéz, de érdemes elnyerni. Ambiciózus alkat, mindene munkája, mely egyben hobbyja is, s abszolút maximalista ezen a téren és magával is. Elsőre keménynek hathat, de csak azt várja el, amit Ő is nyújtani tud. Hisz abban, hogy az emberek kellő szorgalommal és akarattal bármit elérhetnek, vagy megváltozhatnak. Jó indulatú és humorú fiatal férfi, aki kerüli az erőszakot és a botrányt. Igyekszik maga állított fal mögé elrejteni, mennyire megviseli a lelkét, a folytonos bizonyítási vágy, az érzelmek kimutatásától való félelem és a kimerültség. Fájdalmas szakítása óta, magánéletét elhanyagolta, pedig a hamu alatt még ott parázslik, szenvedélyének tüze.

Élettörténet: Dr. William H. Burke antropológia professzor és Dr. Charlotte Burke szülésznőgyógyász második közös gyermekeként jött a világra. Nővére Faith, már akkor 8 évvel idősebb volt nála, így Wessnek nem volt könnyű dolga, hogy a korban jóval előrébb járó, tehetségben és tanulmányaiban egyaránt kiemelkedő, lassan nővé serdülő lányt lekörözze, netán utolérje. Egyelőre be kellett érnie a már letaposott ösvénnyel. Az árnyékban meghúzódó fiú, zongora leckéi mellett kipróbált rengeteg, remek hangszert. Hamar kiderült, hogy zenészi tehetségben sem volt hiánya, mint később fény derült rá, a fényképezésben sem. Hobbyból szép lassan kitartó munka kerekedett, ami már gimnázium első osztályában teljesen lefoglalta. Apja, nyilván szerette volna, ha fia is megüti Faith állította mércét és Ő is az orvosi pályára lép, de ez nem történt meg, mert Wess számára a fotózás lett a mindenség, mindaddig, míg, meg nem ismerkedett egy kiállításon jövendőbeli párjával. Robert és Wess szerelmük híre szégyenbe hozta a családot, így megkérték az akkoriban 20 éves fiút, hogy hagyja el a családi fészket végre. A fiú nem volt rest, éjjel nappal dolgozott és elég tapasztalatot szerzett. A tökéletes kapcsolat, álmai munkája, végre mindene megvolt, amíg Rob egy szép napon a fentebb jutása érdekében, hajlandó volt bizonyos kéréseket teljesíteni. Szerencsétlenségére, ott találta meg egy másik illetővel a saját ágyukban. Összetört szívvel folytatta a munkáját, teljesen belefeledkezve abba. Azóta is háttérbe szorítja magánéletét, csak barátaival tartja a kapcsolatot és modelljeivel.

Hobby: Fotózás

Foglalkozás: Fotós - Fényképész

Extrák: ***homoszexuális***Mikor dolgozik Linkin parkot, régi rockot (Kiss, Twisted Sister ) hallgat. Munkán kívül jazz, funky és néhány mai sláger ***imádja a horror filmeket és a krimit*****FOGLALT*****

Képinfo: nem az enyém, nem én rajzoltam, a kép csak illusztráció a karakterhez ()

Engedélyezve: 2016. 05. 16.
2016. 06. 07.

Módosítva: 2016. 06. 06. 21:24:12
Módosította: Azami

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).