Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sandro Solis
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Malec

Kor: 31

Külső leírás: Amit először észre vesz az ember rajta, hogy nem látja. Százhatvankét centijével, egyáltalán nem tűnik ki a tömegből. Ezt kompenzálva, hatalmas hang szorult a torkába, és ha teheti ki is használja. Viszont ha meglátod, akkor le esik az állad,fenékig érő rasztás haját, általában össze fogva hordja, mind két fülében fültágító, bal alsó ajkában, és szemöldökében is két-két piercing található. Amit még megkoronáz, egy kis sminkel, szemeit vörös, vagy fekete szemceruzával húz ki, de ezt senki sem rollja fel neki. De amilyen kicsi olyan erős, a rendőr tiszti iskola, és egyéb harcművészetek megtették hatását. Minden hol izmos, arányosan oszlanak el rajta. Amivel még kitűnhet egy aprócskát az az öltözködése, hiába ő vezeti a gyilkossági csoportot, sosem látták még ingben vagy nyakkendőben. Jobban szereti a saját stílusát, ami egy acélbetétesből, fekete nadrágokból és szürke felsőkből áll. Ékszerként csak karkötőket hord, a piercingjeiről nem is beszélve.

Jellem: A munkájában nem tűri meg a lebzselést, hibákat esetleg a vissza beszélést. Mindenkitől megköveteli, a maximumot, napokat nem alszik inkább, csak az ügy legyen lezárva. Civilként, egy életvidám, barátságos ember. Akinek a család és a munkája a mindene. Fotografikus a memóriája, intelligencia jóval magasabb, mint a beosztottjainak. Ritka türelmes emberkének vallja magát, de ha felcseszik agyilag, nem csak, hogy megcsap, vagy valamit hozzád vág. De úgy elküld a büdös francba, hogy még tiltakozni sincs időd.

Élettörténet: New York államban született, azon belül Bronxban. Édesapja a bronxi rendőrkapitányság vezetője, míg édesanyja háztartásbeli. Ő a legidősebb a családban, öccse James csak tíz perccel később született mint ő. Tízen ötévesen vallotta be a családjának, hogy ő biza meleg. Szerencséjére senkit sem lepett meg a bejelentésével, már valamit sejtetek. Öccsével karöltve jelentkeztek, a rendőrtiszti főiskolába. Ő gyilkossági csoporthoz jelentkezett, míg öccse a kábszeresekhez. Kitűnő eredményeket értek el mind a ketten. Pár évvel később, mind a ketten a kiválasztott csoport vezetői lettek.

Hobby: Sütés, főzés

Foglalkozás: Gyilkossági csoport vezetője

Extrák: Hadnagy, imádja a meggyes piét.

Képinfo: nem én készitettem, csak illusztráció (https://i.imgur.com/i1dVXLX.png)

Engedélyezve: 2016. 10. 15.
2018. 09. 19.

Módosítva: 2018. 09. 19. 13:00:37
Módosította: Malec

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).