Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Raphael
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Malec

Kor: 28

Külső leírás: Két lábon járó kísértés, hamu szürke szemei kifejezéstelenek. A messzi távolba révednek. Alkatilag, míg kinézetileg is, mind a két szülőt képviseli. Édesanyától, az emberi kinézetét örökölte, míg apjától, a szarvakat, a farkacskáját, ami mindig a combja köré tekeredik, és a csábítás erejét. Termetileg az apjához húz, majd nem 190centiméter. Arányosan izmos mindenhol, egy gramm felesleg sincs rajta. Egyetlen egy nagy hibát vét mindig, hatalmas, szőrmés kabátba, és bő ruhákba rejti kívánni való testét. Egy szöveg található a hátán ami így szól: ” S átkozott legyen Lucifernek neve S annak minden teremtménye”

Jellem: Mivel édesanyát nem sokkal születése után elvesztette, így nem volt aki szeresse. Három hónapos korától árvaházban nevelkedett. Ahol ugyebár nem mindig szeretik a gyerekeket, mégis volt ott egy kivétel, Camill nővér. Ő talált rá a templom lépcsőjén, szerette, nevelte. Egészet három éves koráig. Három éves volt mikor megjelentek rajta az apja jegyei, az akkori pap, azonnal imádkozni kezdet, és csak mormolta az igét, míg végül meg nem jelent Rafi hátán, az a szöveg. Onnantól teljesen elfordult tőle Camill nővér. Nem csak a világ omlott össze benne, a szíve is darabokba tört. Ezek után már nem volt aki megvédje a többi gyerekkel szembe, bántalmazták, többször is. Kicsúfolták kinézete miatt, és ezért nem is nagyon akarták örökbe fogadni. Nagyon vágyik a szeretetre, talán már túlságosan is. Ezért sajnos nagyon hiszékeny is, olyan mint egy nagyra nőtt gyerek.

Élettörténet: Egy fülledt nyári estén találkozott két idegen, egy gyönyörű nő, és egy egzotikus férfi. Míg a nőt a szerelem hajtotta a férfihez, addig a férfit a vágy vezérelte a nőhöz. Egész éjszaka szeretkeztek, hol szenvedélyesen, hol vadul. A hajnal első sugarával a titokzatos férfi eltűnt. Hónapok teltek el, a nő mégsem felejtette el, éjszakánként gömbölyödő pocakját simogatva, mesélt apjáról. Tavasz utolsó hónapjában megszületett Raphael, tündéri kisfiú volt. Azon az éjszakán újra megjelent anya előtt az idegen. A pokol ura tajtékzott a dühtől, nem értette, hogyan lehetséges ez. Meg akarta ölni a kicsit és az anyját is, szerencséjükre az anyja keresztes lánca megvédte őket. De a szerencséjük nem tartott örökké, három hónappal később Rafi elvesztette anyját. Azóta folyamatosan bujkál, üres házakban húzza meg magát.

Hobby: olvasás

Foglalkozás: Ami akad

Extrák: Imádja a hasát. Nem tudja igazán kezelni erejét, nem csak a csábításhoz van meg az ereje, pusztítani is tud vele.

Képinfo: nem én készitettem, csak illusztráció (https://i.imgur.com/psOpSeL.png)

Engedélyezve: 2016. 12. 22.
2018. 09. 19.

Módosítva: 2018. 09. 19. 13:01:36
Módosította: Malec

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).