Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Killien Barbossa
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Malec

Kor: 29

Külső leírás: Eredeti éj fekete haja, ma már fehér, ami egy kis sejtelmességet ad Killiennek. Csokoládé színű szemiben, már rég nem látni érzelmeket . Orra és ajkai elég nőiesen néznek ki, csak a bal szemétől induló, egészen a jobb szeméig húzódó, hosszú vágás, mutatja, hogy nem nő. Elég véznának, elesettnek tűnik, de tényleg csak tűnik. A legerősebb emberét is képes földhöz vágni, ha úgy hozza a helyzet. Bal bokájától indul el egy igen kesze kusza tetoválás, ami egészen a bal kezéig feltekerődik. Egyszerű ruhadarabok lelehető fel szekrényében, a kesztyűk elmaradhatatlan kiegészítői.

Jellem: Az egykori vidám gyermek, majd férfi, mára megtört, lélektelen ember lett. Egyedül a bosszú hajtja, bosszú egyetlen igaz szerelméhez. Nem tűri meg maga körül az álmodozó, vidám embereket. Szó szerint be savanyodót, érzi, hogy nem jó így, de nem fogja a szavát megszegni. Erős kezű, feltétel nélkül kell teljesíteni a parancsait. Remek stratéga, ha a helyzet úgy is hozza, hogy nem látni a nyerést, akkor is megnyeri magának.

Élettörténet: Hanry Barbossa, a Vasszívű egyetlen egy gyermeke, anyáról is annyit tud, hogy egy szajha volt. Mikor megszületett Killien, anya óda adta apjának és távozott a Fekete Rigó fedélzetéről. Kalózok között nevelkedett, köztük ismerte meg a szex fogalmát, és hogy nem csak egy nő tud szenvedélyesen szeretni. Így történt meg, hogy Killien is be le esett a szerelem sötét vermében, egy elsüllyesztett hajó mellet hajóztak el, amikor meglátta őt. Azonnal kiszedték a vízből, reménykedett, hogy él még, szerencséjére élt. Ápolgatta, éjszakákat töltött mellette, ez idő alatt még jobban megszerette. Amikor már egy hete volt a fedélzeten, akkor felébredt, Killien meg kidőlt. Nem azért mer csúnya volt, hanem kimerült. Hónapok teltek el, mindig kerülgették egymást, mint macska a forró kását, aztán egy át iszogatott este után, egymás karjaiban ébredtek. Onnan nem volt megállás, igaz apja nem néztem szép szemmel, a bimbózó kapcsolatot, még sem szolt bele. Csak akkor még nem sejtette senki, hogy egy kém volt. Az éves találkozón voltak amikor a Spanyol hadi hajó flotta rajtuk ütött, Killien és az apja nagyon súlyosan megsérültek. A pokoli fájdalom viszont nem akkor jött mikor haldokoltak, akkor mikor a hadi flotta parancsnoka elő áll a tömeg élére. Killien szerelme volt a parancsnok. Az össze tört szívű Killien már várta a halált, ami elkerülte. Apja buzgón imádkozott Kalüpszohoz, aki meghallgatta kérését. Fia megmenekült, de teljesen más ember lett belőle, mint külsőleg mint belsőleg.

Hobby: A Spanyol hadi hajó flottájának a zászlóit gyűjti

Foglalkozás: A Fekete Rigó kapitánya

Extrák: A legénység a háta mögött, Kalüpszonak nevezik.

Képinfo: nem én készitettem, csak illusztráció (https://i.imgur.com/Ch3Uhut.png)

Engedélyezve: 2016. 12. 22.
2018. 09. 19.

Módosítva: 2018. 09. 19. 13:02:56
Módosította: Malec

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).