Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Usopp
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Sai

Kor: 19

Külső leírás: Legnagyobb jellegzetessége a hosszú Pinocchio orra. Ezenkívül dús fekete göndör haja mellett se lehet elmenni na meg a vastag szája mellet se. Amit a későbbieken meg is növeszt mármint a haját. Eleinte világos barna Kertésznadrágban flangál amit később egy egyszerű sárga bő nadrágra vált le. Felsőtestét a későbbiekben szabadon hagyja. Mondjuk nincs is mit szégyellnie hisz dolgozott rajta eleget az elmúlt 2 évben.

Jellem: Eleinte roppant gyáva. Ő a negatívumok királya. Mindenben csakis a veszélyt látja. Namival és Chopperrel a gyáva trió szerepét töltik be a sorozat elején. Későbbiekben mind erőre és bátorságra tesznek szert, de ehhez jó sok résznek kell eltelnie.

Élettörténet: A legénység 17 éves mesterlövésze és egy ideig a hajóácsa. Anyja meghalt még kisgyermek korában, apja pedig Shanks kalózbandájának tagja lett még csecsemőkorában, így egyedül nőtt fel. Mindig hazudozott, hogy kalózok támadnak a falura, így mikor ez tényleg megtörtént, akkor senki sem hitt neki. Szerencséjére akkortájt bukkant fel Luffy és Zoro legyőzték a Kuro által vezetett kalózokat és a falu megmenekült. A falu nemesi családjának leszármazottja Kaya kisasszony aki Usopp barátja és talán a szerelme is, egy hajót adott Luffyéknak ajándékba. Going Merryt. A kis hajó rengeteg kalandban elkísérte a Szalmakalapos csapatott, de mint minden kaland egyszer az ő közös kalandjaiknak is vége lett. Usopp a Kuro kalózbandájával folytatott incidens után csatlakozott Luffy- hoz. Csatlakozása után útjuk Skypieai sziget felé vezetett ahol is visszatértük után Going Merry olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a sorsa nagy vitát kavart Luffy és Usopp között. Water Seven hajóácsai már semmilyen esélyt nem láttak a hajóban így Luffy új hajó vásárlással állt elő amit Usopp képtelen volt el fogadni ami harchoz és szétváláshoz vezetett kettőjük között. Ennek következtében Usopp hirtelen felindulásból kilépett a bandából és Sogeking néven harcolt Enies Lobbyban. A harc után belátta, hogy hibázott és ismét csatlakozott barátaihoz. Sabody szigetvilágban miközben egy hajóburkolót kerestek Thousand Sunny hajójuknak, Kuma megtámadta a csapatot és szétválasztotta a csapattagokat. Mindenkit más más távoli szigetre küldött az erejével. Usopp-ot egy olyan szigetre repítette, ahol minden étel nagyon finom így Usopp elhízott, azonban a szigetnek van egy roppant bosszantó tulajdonsága bizonyos időközönként a sziget megpróbálja felfalni lakóit. A sziget másik emberi lakója, Heraclesn segített Usoppnak, hogy erősebbé váljon. Usopp a szigeten tartózkodási ideje alatt új lövedékeket készített magának, 2 évvel később mikor a Szalmakalapos csapat ismét egyesül Usopp már megizmosodott és bátrabban lép fel a veszéllyel szemben, bár az a tipikus "nem csinálhatom ezt vagy azt betegsége" néhanapján még mindig előtör belőle Vérdíja 500 millió beli.

Hobby: barkácsólás főleg lővegyvereket, célbalövés

Foglalkozás: Szalmakalapos kalózok mesterlövésze

Extrák: One Piece Szalmakalaposok mesterlövésze.

Képinfo: Pinterestről származik, nem saját ()

Engedélyezve: 2016. 05. 01.
2016. 06. 07.

Módosítva: 2016. 06. 06. 15:01:15
Módosította: Sai

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).