Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Olwyn Mefus (Kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Ash

Kor: 21

Külső leírás: Durva tapintású, szalmaboglya haja gyakran lóg alá rendezetlen tincsekben bohókás keretet kölcsönözve a szimmetrikus, holdvilág arcnak. Kerekded formái gyermekes bájat kölcsönöznek, álla akár csak orra hegye, gömbölyű. Bőre már-már vakítóan fehér, egyáltalán nem állja a napot ezért erei halvány folyóként derengenek át karjain,lábain. Fülei szerinte a kelleténél jóval nagyobbak ezért fésüli mindig rá a haját, két elülső foga hosszabb mint a többi, bár ez inkább kölcsönöz neki bájt mintsem képez hátrányt. Orrnyerge vékony, keskenynek mondható, hegyénél mégis pisze. Ajkai teltek, a rengeteg epernek és különleges praktikájának köszönhetően mindig vörösek, állandó vendég rajtuk a mosoly. Kék szemei nyíltak, tisztán csillognak az érdeklődéstől, egyszerű boldogságtól. Rövid, szőke szempilláit különleges varázslattal tette hosszabbá, szemöldöke vékony, íves. Arcát, testét megannyi halovány szeplő borítja. Ruháiban és öltözködésében a világosabb színek dominálnak, praktikáinak és ügyetlenségének hála kizárólag fehér ruhát visel, ebből jön ki a legegyszerűbben a folt.

Jellem: Naiv, kissé butácska benyomást kelthet. Félelmetesen szenzitív és önvédő. Van egy csigaháza, melybe időnként, vagy állandóan belebújik, védelemként a világ támadásai ellen. Személyes ügyekben érzékeny a valóságos vagy vélt megbántások iránt. Nagyon kedves, szeretetre méltó, de annyira fél, hogy megbánják, hogy megközelíthetetlennek tűnhet. Hosszú időbe telik, míg valakinek sikerül a bizalmába férkőzni, még ha ez látszólag sikerül is, egy szóval, egy barátságtalan gondolattal magára haragíthatja. Roppant igényes, mindig több akar lenni másoknál, sokszor a saját erejéből, néha mások segítségével. Kívülről szerénynek látszik, tud alkalmazkodni, ha akar, de ha engedi magát közelebbről is megismerni, láthatjuk, hogy mindenen keresztül tudja vinni akaratát. Kitűnő a memóriája. A legaprólékosabb részleteket, epizódokat, és árnyalatokat is pontosan meg tudja őrizni emlékezetében. Egyik apró hibája lehet viszont a tárgyilagosság hiánya. Túlérzékenysége hamar könnybe borítja a szemét. Ingadozását sokszor kis csalafintaságokkal, apró ravaszkodásokkal leplezi. Mozgékony, munkabíró, erős akaratú.Önzetlenségével egészen az önfeláldozásig is elmegy. Szívesen és örömmel ad akkor is, ha fáradsággal, verejtékes munkával szerezte meg a dolgot, amit odaajándékoz. Őszinte örömet okoz neki, ha másokon segíthet. Megható kedvességgel törekszik mindig arra, hogy másoknak is örömet szerezzen, másokat: figyelmességekkel elhalmozzon, anyáskodjon, és gyámkodjon. Jótékonyságát sosem fitogtatja, akkor is tud adni, ha senki sem látja. Hangulata változó, főleg a külső benyomások vezérlik. Képes változtatni a véleményén. Féltékeny típus. Komoly színészi képességekkel rendelkezik.

Élettörténet: Olwyn Mefus eredeti nevét nem tudni. Az Olwyn bizonyos, a mefus ráragadt. „Vezetékneve” leginkább minőségjelző. Gyermekkora óta eper illat lengi körül, szinte állandóan találni egyet kezében, szájában, zsebeiben így környezete „eperként” kezdte szólítani. Szülei nézeteibe nem fért bele a mágiával való kontaktálódás, mindig is realista emberek voltak akik nem fogadták el azt, melyet nem tudtak magyarázni. Lányuk tehetséges volt, ez meglátszott. Növényei buján nőttek, főzetei és általa gyártott szépészeti termékei pedig egyhamar felkapottak lettek az aprócska faluban. Hiszen ki ne vágyna olyan krémre mely már-már fiatalít, segíti a légzést vagy az úszást? A hírek gyorsan terjedtek, Olwynnak rengeteg rajongója de még több rosszakarója lett. Elszórva hallott történeteket egy nagyhatalmú varázslóról aki gyönyörű, de szívtelen. Szebbnél-szebb lányokat hódít meg, hogy aztán összetörje azoknak szívét. Nem aggódott, elvégre magát soha sem tartotta szépnek és a környezete sem gondolta ezt másként. Nagyobb dolgokra vágyott mintsem kenőcsei gyártása vagy bűvész trükkök a növényekkel, eprekkel. Igazi mágiát szeretett volna tanulni és mesterré válni. Talán ezért is kezdte el keresni ezt a bizonyos varázslót. És minden bizonnyal ez sarkallta arra, hogy a varázsló tudta nélkül lopakodjon be annak házába és megmakacsolva magát ajánlja fel szolgálatát. Az sem baj, ha kezdetben nem tanítványként tekint rá. Csak had maradjon mellette és had lesse el a trükköket!

Hobby: A botanika valamint kenőcsök, kence-ficék készítése. Mindemellett szeret sütni bár ez, kísérletező szelleme miatt gyakran balul sül el.

Foglalkozás: Leendő boszorkánytanonc

Extrák: A szép, dekoratív emberek gyakran zavarba hozzák, ilyenkor kétbalkezes lesz (amúgy is kissé ügyetlen), és rendszerint az éppen kezébe lévő dologgal össze is piszkolja magát és a ruháját. Folyton eper illat lengi körül, a titok minden bizonnyal a különleges koncentrátumban rejlik amivel minden este bekeni magát. Mindemellett szinte mindig található nála a gyümölcsből egy-két szem. Ez a jelenség indokolatlan, ettől függetlenül emiatt kapta „csúfnevét”. Soha sem volt szerelmes és karrierista hozzá állása miatt valószínűleg ha ez meg is történne sem venné észre, ahhoz túl egyszerű teremtés ő. Magát csöppet sem tartja szépnek, a környezetétől sem kapott soha megerősítő visszajelzést ezért sem érzi fenyegetve magát a nagy hatalmú varázsló által. Volt egy öccse otthon akit nagyon kedvelt és fájt a szíve otthagyni, ezért a környezetében lévő embereken éli ki a szeretetét. Előszeretettel süt, de legtöbb esetben borzasztó az eredmény… A lényeg, hogy szívből csinálja! *** Kitalált karakter, Könyv: Diana Wynne Jones: A Vándorló palota***Foglalt.

Képinfo: xnhan00 (http://xnhan00.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2017. 01. 16.
2018. 08. 24.

Módosítva: 2018. 08. 15. 18:16:20
Módosította: Ash

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).