Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Edme Raoghnailt Wilfrick (kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 19

Külső leírás: Feltűnő, egyedi és provokáló. Edme maga a megtestesült lázadás, ez látszik minden mozdulatán, minden szaván, az öltözködésén, már a mosolyán is. Alacsony, feltűnően azzal a 148 cm, amit magas sarkúval próbál ellensúlyozni. Hanyag tartása, állandó cinikus félmosolya, csípőre tett kezei általában negatív első benyomást keltenek másokban, de ez őt nem nagyon zavarja. Hasa lapos, igencsak szép és formás keblekkel áldotta meg őt a sors, amiket előszeretettel takar el zárt felsőkkel a hímneműek legnagyobb bánatára. Feneke kerek, combjai hosszúak és formásak, látszik rajtuk a sportoló múlt. Eredeti haja sötétbarna, de tizenöt évesen kiszőkítette és átfestette rózsaszínre, hiszen neki így sokkal jobban tetszik. Tincsei lágy hullámokban omlanak a hátára, és adnak keretet ovális arcának. Nagy szemei kislányossá teszik arcát, nem tudod pontosan megmondani milyen színűek. Belül barna, ám ahogy haladunk kifelé úgy egyre inkább a türkizkékre hasonlít. Szereti erőteljesen kifesteni, ezzel is hangsúlyozni, milyen gyönyörűek. Orra egyenes, ajkai teltek, s szintén szereti kihangsúlyozni őket. Öltözködését tekintve főleg a fekete dominál ruhatárában, vagy a pasztel színek. Szereti a bőr hatású cuccokat, ám lázadó külseje ellenére, mondhatni erkölcsösen öltözködik, hiszen térd alá érő szoknyát sose vesz fel,és a vállát is takarja, valamint utálja a kivágott felsőket.

Jellem: Elég érdekes személyiség. Elsősorban egy igencsak szúrós és cinikus személy. Szinte állandóan beszólogat, bunkóskodik és csak úgy csöpög a gúny a hangjából. Ezzel is elijeszti az embereket maga mellől, hiszen ő maga is fél saját magától, így nem várhatja el, hogy valaki más elfogadja. Ez amolyan védekezési mechanizmus nála,ami rögtön bekapcsol. Nehezen tudja nyíltan kezelni az érzéseit, sőt egyáltalán más emberekkel kijönni. Türelmetlen, hamar felkapja a vizet, és ha rossz pillanatában kapod el, akkor készülj arra, hogy széjjel fog alázni, csak hogy ne érezd olyan baromi jól magad. Nem szeret beolvadni, ám ezt ne keverjük össze a feltűnési mániával. Ő egyszerűen így érzi jól magát, és mindenki aki emiatt beszól neki az bekaphatja. Annak ellenére mennyire egy kemény és magabiztos lánynak tűnik, az ellenkező nem hihetetlen gyorsan zavarba tudja hozni, elpirul, dadog, és emiatt csak még dühösebb lesz magára. Egyszerűen: mindig feszült szitu alakul ki, ha egy sráccal kell beszélnie. Persze rendelkezik aranyos tulajdonságokkal is, ilyen például, hogy imádja az nagy és szőrős plüssállatokat valamint a romantikus filmeket, de ezeket hihetetlenül jól titkolja. Igazi csökönyös szamár, ha valamit eltervez az úgy is lesz, nincs apelláta, lehetetlen jobb belátásra téríteni. Nagyon jó érzéke van a különböző elektronikai dolgokhoz,megszerel mindent, és pár ócska alkatrészből szinte bármit össze tud tákolni. Igencsak érzékeny, hamar észreveszi, ha valami gond van az emberekkel, de őt is megviseli, ha valakik rászállnak, vagy ha valami szomorú történik a környezetében, még ha ő nem is érintett. Remek megfigyelő, semmi nem kerüli el a figyelmét, szóval jól kösd fel a gatyád, ha el akarsz előle valamit titkolni.

Élettörténet: Ő az az ember, aki jobb ha meg sem született volna. Rengeteg fájdalomtól kímélte volna meg saját magát, az anyját, sőt az egész környezetét is. Igaz kegyetlenség ilyet mondani, de neki kismilliószor meg kellett hallgatnia bárcsak nem is létezne. Erőszak gyerek, az anyja mélyen vallásos családja nem engedte az abortuszt, így meg kellett szülnie a gyereket, aki mindig a törésre emlékezteti az életében. Persze a család egyáltalán nem repesett a korai kicsit sem várt unokától, nem is kellett olyan sok idő, hogy az anyja úgy döntsön neki nem kell a gyermeke, és beadta egy nevelőintézetbe. A nevelőintézeti gyerekek pedig nem arról híresek, hogy olyan sok szeretet kapnának. Kicsiként többször is került el családokhoz, de sehol nem bírták sokáig. A legtöbb nevelőszülő elmondása szerint félt tőle, nem tudják miért, de Edme egy hátborzongató gyerek volt. Hamar rájött, hogy saját magán kívül senkire nem számíthat, így ahogy idősödött marta el az embereket maga mellől. Iskolásként aki piszkálta azt megverte, így nem egyszer volt felfüggesztve. Viszont időközben kiderült, hogy tehetsége van a hangszerekhez és nagyon szép hangja van, így elkezdett zenével foglalkozni. Az a vágya, hogy hegedű és zongora tanár lehessen.

Hobby: zongorázás, éneklés, hegedű, rajzolás

Foglalkozás: éppen, ami akad

Extrák: Ott vállal munkát, ahol tud, abból tartja fenn magát. || Van, hogy unalmában kimegy a parkba hegedülni. || Haptefóbiája van, vagyis fél minden fajta érintéstől. Nem tudni pontosan mikor alakult ki ez a betegség nála, de néha nagyon nehezen viseli. || Skót származású, így kissé hallatszik az akcentusa. || American Horror Story játékhoz szánom.

Képinfo: Nem az enyém,csupán illusztráció (deviantart)

Engedélyezve: 2016. 04. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).