Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jean-Louis Leroux
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Shayola

Kor: 25

Külső leírás: Maga a megtestesült férfiideál. Finoman kidolgozott izmok,a formás fenék, a szép hosszú karcsú lábak amiket egy nő is megirigyel, és a hozzátartozó lágyan ívelt arc, a csodálatos telt ajak, az íves pisze orra s a hozzátartozó gyönyörű gesztenyebarna szemek igazi Casanovává alakítják. Arról nem is beszélve jobb oldalán szeme alatt található egy kis szépségfoltja, ami még inkább ellenállhatatlanabbá teszi. Bőre hamvas, egyetlen szépséghibával sem bír. Haja fekete akár a hollóé és imádja azt az egy kis rakoncátlan tincsét amelyik a "véletlen" folytán mindig előle bukik. Emellett irtó módon gondoskodik hogy jól nézzen ki. Olyan mint a páva, és imád tollászkodni.

Jellem: Ha jellemezni kéne, akkor csak fel kell csapni a szótárt, és az önimádat alatt meg is találhatjuk. Nagyon szereti magát dicsérni, és természetesen magáról beszélni akár órákon át. Igazán szereti amikor a rajongói szó szerint széttépik egymást a kis figyelméért. Emellett természetesen nagyképűsége szerepel, és igazán nem érdekli ha valakit megbánt, ha neki az illető nem tetszik. Forrófejű és ha nem tetszik neki valami vagy valaki az hamar repül a közeléből, bármilyen szolgálatot tett neki. Szeret káromkodni , és trágár alpári nyelven beszélni néha, hiszen ő megteheti mert sztár. Imádja a kis drága holmikat, és a luxust ami körbeveszi. Persze szülei jó modorra nevelték, és ezeket tartja is , viszont csak azok iránt akikhez a munka fűzi.

Élettörténet: Apa kicsi fénye,és anyuci drága bogárkája aki el lett kényeztetve. Apuka avagy a legszebb férfi (persze csak Louis után) egy igazán belevaló modell , míg anyja az operaénekes. Maga a szenvedélyből és a két legszebb legromantikusabb országnak képviselője, hiszen apja vérbeli francia , míg anyja a spanyol. Kicsi korában megmutatkozott hogy benne mindkét szülő őstehetsége beléje szorult, hiszen nem csak hogy szépen énekel, de úgy tud pózolni hogy még a profik is csak sárgák az irigységtől. Imádja hogy felnéznek rá, akár egy istenre, hiszen a leghírhedtebb énekes lett belőle. Lemezeit országszerte viszik mint a cukrot, és a tinilányok, és nők minden korosztálya bálványozza, talán még férfiak is.

Hobby: modellkedés

Foglalkozás: énekes

Extrák: Botlábú de nagyon. Akármennyi is szépen tud mosolyogni és billegetni magát a kifutón, táncolni azt nem tud, bármennyire is próbálkozik. Nemi identitásáról semmit se tudni, a pletykák szerint bisex, viszont ezt senki sem tudta eddig igazolni, mivel csak a szebbnél szebb híres hölgyekkel járt, persze karrierjének növelése érdekében.

Képinfo: Nem én rajzoltam, a kép csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2016. 04. 18.
2019. 12. 13.

Módosítva: 2019. 12. 12. 18:45:49
Módosította: Shayola

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).