Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Shagaran (Kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Shayola

Kor: 23

Külső leírás: Erőhasználat előtt: Arca csodálatos aranybarna volt, emellett szeme gyönyörű zöldben úszott. Erőhasználat után: Arca elkezdett kifehéredni, illetve a szeménél és több helyen a bőr megfeketedett. Szeme élénkvörös színben világit, már már nem emberi színben. Haja élénkvörös, ami csípőig ér. Arca jobb oldalán implantátum található, illetve bal oldalán pedig hatalmas égési sérülések tarkítják, a néhai "Mesternek" szólított rabszolgatartójától. Alkata szálkás, viszont nagy erővel bír mivel jóformán neki kellett elvégeznie minden fizikai munkát a "Mestere" háztájékán. Függetlenül hogy az Erő és néhai Mestere megroncsolta arcát, de még így is nagyon vonzó maradt. Lézerkardja narancssárgán világít.

Jellem: Nagyon kedves és flörtölő, viccelődő szépfiút hamar felváltotta az engedelmes és visszahúzódó jellem. Félt, remegett ha "Mestere" magához hívatta. Minden parancsot teljesített, és nem ismerte azt a szót addig hogy nem. Mikor kiszabadult a börtönéből, elég hamar nagyszájú és kérkedő lett, viszont tudta már kinek kell az engedelmes és igen kegyes oldalát mutatni ha feljebb akar kerülni. Miután megismerte az erőt, jelleme rohamosan romlani kezdett.

Élettörténet: Születési helye, és hovatartozása ismeretlen. Csecsemő korában elvették a szüleitől, akik szintén rabszolgaként tengődtek a birodalomban. Embertelen bánásmódban nevelkedett már az elejétől , nap mint nap , és az élete maga a pokol volt. Folyamatosan kínozta és verte "Ura" , de nem csak fizikálisan bántalmazta hanem lelkileg is. Nem egyszer vetette be a börtönbe, hogy hetekig éheztesse és kínozhassa, pitiáner kis dolgokért, meg volt győződve Shagaran arról hogy gazdája mindezt élvezi. A szerencse jóvoltából vagy amiatt hogy őbenne megtalálható az Erő kis formája, a Birodalom megvette gazdájától, hogy Sith lehessen belőle. Boldogan hagyja el a kis porfészket, minden szitokkal együtt mesterét, akit lehetett az utolsó bucsú révén kiosztotta, és hallani sem akar tőle egy jó darabig. Reméli igazán hogy meghalt, vagy ha nem akkor ő fog gondoskodni róla. Mikor megérkezett, megannyi másik rabszolga társaságában, felfedték neki miért hozták ide. Ha túléli, és véghezviszi a feladatokat akkor ő lesz Lord Zash tanítványa, ha elbukja meghal.

Hobby: kínzás

Foglalkozás: Sith

Extrák: Fizikuma ellenére, nem ért annyira a lézerkardforgatáshoz, inkább az Erőt részesíti előnyben. Cyborg mivel hajdani gazdája előszerettel csonkította és kínozta meg őt, testének jó pár részét élettelen rideg hús található. Sokan rebesgetik hogy nagy Erő van benne, és emlékeztetik egy néhai nagy Sith harcosra, kinek nevét már rég elfelejtették. Mivel jóformán csak az Erőt használja ezért inkább távolságtartó ellenfeleivel szemben, de ha szükséges akkor lézerkardját is előszeretettel használja A karaktert a 'Star Wars the Old Republic' c. játék ihlette.

Képinfo: Rinmau ()

Engedélyezve: 2016. 05. 05.
2019. 12. 13.

Módosítva: 2019. 12. 12. 18:46:09
Módosította: Shayola

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).