Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sven Rolf Engström
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Eshii

Kor: 31 éves

Külső leírás: Magas férfi, széles vállakkal, keskeny csípővel s kellő izomzattal a teste minden részén. Bőre napbarnított, helyenként régi sebek teszik hősiessé. Egyenes tartása, menetelő de erőt sugárzó járása pedig bőven utal a katonai mivoltára. Kisugárzásának hála sokan tisztelik, vagy félik, esetleg egyszerre mindkettő. Mivel legtöbbször katonai felszerelésben van – visszamaradt páncélmaradványok, fegyver az oldalon s háton, bőrvédőruházat, ahol nincs már vas, s egy sötét köpeny, ami védi a homoktól ha kell -, ami alaposan eltakarja testalkatát s arcát, nem igen tudná a közeli baráti körén kívül senki más felismerni. Szeret elvegyülni a tömegben, a sok rongyos alak között, de ettől függetlenül próbál figyelni a higiéniára, hogy egészséges maradhasson. Aki pedig láthatja őt civilben a kis lyukban, ahol él, legtöbbször egy atlétában s könnyed nadrágban figyelheti meg. Sötétszőke haját mindig rövidre nyírja, hogy bármiféle élősködőnek elvegye a kedvét attól, hogy nála béreljen lakást ingyen. Arca férfias, ahogy az illik egy ilyen megjelenésű pasihoz. Karakteres vonások, hihetetlen módon töretlen, egyenes, közepesen nagy orr, vékony ajkak, s épp fogak. Szemöldöke sötétbarna, helyenként erősebb vonalú. Fekete pillákkal körbeölelt szemei sötétszürke színben kémlelik a zord világot. Ha komoly, látszódik rajta a kora, s hogy az élet megviselte, de egy őszinte mosoly, s máris gödröcskék jelennek meg borostás arcán, s lelkének tükrei hihetetlenül ragyognak is.

Jellem: Az élet megkeményítette a lelkét, s ezzel együtt a viselkedését s jellemét is. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem ismer kegyelmet, de igen jó indok kell arra, hogy ne lőjön le valakit, akiről azt feltételezi, hogy csak élelem pocsékló. Nem hezitál, sokszor terv nélkül is belevág a dolgokba, s ahogy az élet adja a pofonokat, úgy védekezik. Jól vág az esze, remekel stresszhelyzetekben, képes az utolsó leheletével is küzdeni. Fél e? Minden percben. Azonban ennek ellenére is hajlandó kockáztatni, ha úgy látja, hogy jó sülhet ki belőle. Hallgat a megérzéseire, amik mindig bejönnek. Olyan akár egy vadászó vad ragadozó, aki tudja mikor s hogyan kell lecsapni… vagy visszavonulni. Hiába a hirtelensége, ostobaságba nem hajlandó belevágni. Érzelmeit egész jól tudja leplezni, magában mérgelődős fajta. Nem szereti, ha megszólják vagy kritizálják, de jól tudja, hogyha behúz valakinek emiatt, csak ront a helyzetén. Ezért is hiszik sokan róla, hogy leperegnek róla a sérelmek, pedig csak csendes gyilkos. Nem kifejezetten egy bosszúálló típus, viszont az eszméiért bármire képes: ilyen az, hogy gyereket nem öl, asszonyt nem erőszakol, hiába a gyengébbik nem hiánya s hogy a társait nem árulja el semmilyen helyzetben. Komoly, céltudatos s vezető éne mögött megbújik egy rejtett idióta is, akit csak az ital vagy egy jó barát tud előhozni. Igazából remek beszélgető partner, aki szívesen osztja meg tapasztalatait másokkal. Imád nevetni, a mocskos vicceket sem veti meg. Társait gyakran tréfálja meg, állítása szerint ez is segít a túlélésben: a nevetés. Egyáltalán nem egy savanyú férfi, s kőszívű sem. Kedveli a lurkókat, s szívesen segít, ha úgy adódik. Persze ha cserébe kaphat valami jutalmat, még jobb. Jellegzetes ismertetőjegye még, hogy válogatottan tud káromkodni, bármi közben.

Élettörténet: Családja svéd származású, de már egy jó pár generáció óta nem élnek az anyaországban. Ez persze nem tántorította vissza a családot attól, hogy megőrizzék nemzeti identitásukat, például bőven akadt húsgolyó az asztalon, miközben anyuka lelkesen Abbát dúdolt. Svennek még egy húga volt, Brigit, akivel a kapcsolata igen jó volt: imádta ugratni, de ha valaki bántani merte, rögtön ugrott, hogy megverje. Már az ő gyerekkorában is komoly gondok voltak a nagyhatalmak közötti konfliktusoknak. Ő mégis úgy döntött már tinédzserként, hogy katona akar lenni. Lázba hozták a fegyverek, amikhez értett is, hisz nagyapja, aki annak idején sokat vadászott vele, mindenre megtanította. Emellett a család férfi tagjai vagy zsaruk voltak, vagy katonák, szóval kérdés se merült fel benne arról, mi lesz ha nagy lesz. Testi adottságai mellé remek elme is párosult, így hamar nem a töltelék katonák közé került. Szerette, amit csinált, jó is volt benne, s úgy érezte, hogy ezzel is segítheti az országot. Persze csak egy csepp volt a tengerben, de ezt próbálta figyelmen kívül hagyni. Egészen hat évvel korábbi incidensig, mikor megtörtént a katasztrófa. Hiába jósolták meg előre, hogy atomháború lesz, valahogy senki nem akarta elhinni. Sven bevetésen volt, mikor a több kisebb bomba célba ért, majd a katonai bázis óvóhelyén húzta ki a társaival. Beleőrült a várakozásba, s mivel az energiaellátása a földnek leállt, a kommunikációnak is annyi lett. Szóbeszédekből tudta összerakni, hogy a hely, ahol a családja élt a földdel egyenlő. Megviselte a dolog, de tudta jól, hogy nem adhatta fel. Élni akart, a rokonaiért is, de főleg magáért. Nem a semmiét küzdött addig, szóval folytatta az életét a tudásával. Ennek köszönhetően élte túl a megpróbáltatásokat, a vészhelyzeteket s lett egy kisebb csapatnak a vezetője. Együtt járták az államokat, hogy élelem, víz s egyéb más hasznos dolgot keressenek. Azonban az ellenséges csoportok, a lassan kialakuló városok megtizedelték őket, a harmincfős csoportból végül alig maradtak tízen. Ekkor érkezett egy városállamtól a felkérés, miszerint ha csatlakoznak hozzájuk, mint katonák, kapnak mindent, amit csak akarnak, mint zsoldot. Sokat nem igen gondolkozhatott ezen az ajánlaton, hisz az egyik fiatalabb tagjuk seblázzal vergődött magatehetetlenül. Így a gyógyszerért cserébe belement, s zsoldos kutya lett. Azóta már eltelt négy hosszú év, s úgy gondolja, hogy akkor jó döntést hozott. A kilencfős kis osztag a város elitje, ha ölésről van szó. Szinte bármit megkap, ami kell a túléléshez, így nincs oka a panaszra. Persze sokszor ő maga is megtámad különféle konvojokat, amik élelmet, vizet vagy bármi mást szállítanak, de a túlélésért mindent. Mégis, újabban a napjait egy bizonyos hír kavarta fel, miszerint egy régi ismerősét üldözik a senki földjén. Neki pedig sok megbeszélni valója lenne az illetővel, s igen azon gondolkodik, hogy önfejűen utána ered: egyedül vagy esetleg csapatostól parancsra. Még maga sem tudja.

Hobby: Régi tárgyak gyűjtése, amiket annak idején kedvelt, például lemezek s lejátszók – ezekből akad neki bőven, imádja a zenét -, ivászat a bajtársakkal, közelharci tudásának bővítése, edzés.

Foglalkozás: Zsoldos katona egy városban.

Extrák: Rolf jelentése híres farkas, míg a Svené fiú, fiatal férfi. Mégse fiatal farkas a beceneve hanem… nice ass kapitány. Igen. Ez. Hosszú történet, de a csapattársai csak nice assnak becézik, esetleg kapitánynak. Nos, a kérdésre miszerint kiérdemelte e ezt a becenevet, határozott igen a válasz, s büszke is rá. Félreértés elkerülése végett, nem engedi, hogy bármelyik barom félreérthetetlenül megközelítse. Ő inkább nőpárti. ***Nem aktív dohányos, de ha netán cigit vagy szivart találnak a nosztalgia kedvéért egyet mindig elszív. Ellenben az ital, az jó barátja. Szereti, főleg társaságban. Azonban túl sok őrültséget csináltat vele – sokkal közlékenyebb és eléggé vakmerővé és vicces legénnyé teszi, sőt, énekelni is szokott alkohol behatására a jó mély hangján -, így próbálja kerülni. *** A második keresztnevét legtöbbször nem használja, nem kedveli, de a papó emlékére nem felejti el használni legalább bemutatkozáskor. *** Remekül ért a lőfegyverekhez, vágóeszközökhöz, de imádja a random dolgok felkapásával való védekezést s ölést is. Mégis a lövészethez ért a legjobban, ő a „mesterlövész” a városban. *** Nem nagyon engedik konyha közelébe, mert rohadtul nem ért a kajakészítéshez. Mármint a többiek szerint, ő bizony megeszi mindig, amit kotyvaszt. Hisz azt csinálja amit talál, összedob s nagy lángon megsüti vagy főzi, lelkesen dúdolva. *** Jól ért a különböző dolgok megbütyköléséhez, hogy működjenek. Legjobban a „káromkodjunk, hátha megérti, hogy így jónak kellene lennie” módszer a kedvence. *** Van egy kis fényképalbuma, amiben a családjáról, kiképzéséről s egyéb fontos vagy éppen random pillanatokról megörökített képeket őriz, pontosan a szíve felett. Ha nagyon elege van, ha fel akarja adni az egészet, mindig megnézegeti őket s erőre kap. *** Foglalt.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2016. 04. 18.
2018. 05. 16.

Módosítva: 2018. 05. 16. 12:27:49
Módosította: Eshii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).