Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Emmet Rhys Robertson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 25

Külső leírás: Az oroszlán csillagjegy alatt született, így nem is csoda, hogy fontos számára, hogy legyen tartása és tekintélye, csodálják és felnézzenek rá. Tartása egyenes, mozdulatai, járása méltóságteljesek, mégis végtelen lazaságról árulkodnak. Eléri, hogy felnézzenek rá, mert olyan megmagyarázhatatlan erő sugárzik belőle, ami erre kényszeríti az embereket. Testalkata sportos, bár semmi mást nem űz a teniszen és a futáson kívül, s ezeket is azért, mert a menedzser megköveteli, hogy jó kondiban legyen. Magasságra a 175 és a 180 centiméter közé sorolható be, de erről pontos adat nem létezik. Vércsoportja A-. Szálkás izomzatú, elefántcsont bőrű fiatal férfi. Igézően hosszú combokkal, feszes, formás fenékkel, és mesésen ívelő, arányosan széles háttal. Válla kissé hegyes, nyaka karcsú és keskeny. Hajszíne eredetileg mogyoró barna, de az nem volt elég feltűnő, ezért választotta a vöröset. Frizurája hosszú is meg nem is, tépett, felnyírt, itt-ott fonott, vagy elcsatolt; mikor, mihez van kedve. Sminkelni csak a koncertek előtt szokta magát, akkor is csak szemceruzát használ, s azzal is csínján bánik. Szemei a méz aranysárgáját idézik, főleg a reflektorfényben. Különleges, csábító és lehengerlő csillogást kölcsönöz tekintetének ez a nem mindennapi szín, amiről sokan azt hiszik, hogy kontaktlencse. Pedig nem az. Orra egyenes, keskeny és finom ívű. Ajkai közepesen teltek, eleven színűek és végtelenül kívánatosak. Tetoválás nem díszíti hófehér bőrét, de egyéb kiegészítőket szívesen hord: csuklópántokat, szegecses nyakörveket, hosszú láncokat akár nyakban, akár nadrágon lógva, gyűrűket, stb. Lezseren öltözködik, de ruhatára csak két színt ismer; vagy fekete, vagy fehér.

Jellem: Van benne valami varázslatos vonzerő, ami akaratlanul is arra készteti az embereket, hogy felfigyeljenek rá és később sem engedi, hogy akit magával ragadott, kivonja magát a hatásai alól. Tekintélyt parancsoló személyiség minden helyzetben, illetve mindenkivel szemben szinte automatikusan biztosítja számára az elsőbbséget, akaratlanul is behódolnak neki az emberek. Határozottsága és szépsége mindenki fölé képes emelni. Hiúságát legyezgetik a dicséretek, de azt nem kitörő örömmel, hanem természetesen fogadja, mintha az automatikusan járna neki. Mindig ő van a középpontban, nem szorul rá, hogy fennhangon beszéljen, az emberek szinte csüngenek minden szaván. Egész csinos feromon-felhő lengi körül, ami miatt mindkét nem számára ellenállhatatlanná válik. Hanyag eleganciájú mozdulataiban van valami borzalmasan vonzó árnyék. Az ember már azzal is megelégedne, hogy őt bámulja egész nap. Rhys pedig hűen az egoizmusához, szeret középpontban lenni, botrányokba, verekedésekbe, ittas vezetésekbe keveredni, egyik ágyból ki, a másikba be, akár nővel, akár férfival. Akárkit megkaphat, még azt is, aki legmerészebb álmaiban sem gondolta volna. Ez az ő részéről amolyan trófea gyűjtés. Ha részeg, akkor kötekedős és agresszív, márpedig amikor turnézni mennek, minden koncert után lerészegedik. És sokszor kerül verekedésekbe. Az utóbbi időkben botrányhős a médiában, mint Paris Hilton, Brittney Sprears, vagy mint az Olsen ikrek. Csak épp férfi változatban. Sokan vannak sok véleménnyel róla. Ő arra hivatkozik, hogy: "Fiatal vagyok, és egy kibaszott rocksztár. Azt csinálok, amit akarok." Fellépések előtt soha nem iszik. Meglepő, de nem is dohányzik. Egyébként van gyengéd és lojális oldala is, amit még senki sem fedezett fel benne, társait leszámítva, akiket családjának tart. Fél karját adná bármelyikükért, vagy akár az életét is. Ők azok, akik felé nem hátsószándéktól vezérelve közeledik, és ők azok, akik meghallgatják és megértik. Kívülállókkal, idegenekkel szemben hajlamos lekezelően bánni. Soha nem nyit feléjük érzelmileg, ha a másik fél elég kitartó, és nem rokkan bele Rhys életmódjába, talán van esélye áttörni azt a bizonyos falat, hogy rátaláljon a zenész gyengédebbik énjére.

Élettörténet: Rövidre fogom. Átlagos amerikai családba született, átlagos amerikai életet élt, átlagos gimnazistaként zenélt a helyi bandában. Hiába is írnék szörnyű lelki traumákat, szerelmi csalódásokat, rokon elhalálozását; hatalmasat hazudnék vele. Rhys tök normális kölyök volt mindig is. Aztán egy helyi, kisvárosi rendezvényen felfigyeltek a tehetségére, és nem sokkal később leszerződtették egy kiadónál. A szülei szigorúan belefolytak ebbe és a fiú addig nem zenélhetett, míg le nem érettségizett. Utána azonban zöld lámpát kapott, és mikor betöltötte a nagykorúságát, a saját ura volt végleg. Először egy gitártrióban játszott, country zenét. Utálta, de nem volt akkora befolyása, hogy szembeszálljon a kiadóval. Két évvel később azonban rátalált egy gótikus rockot játszó banda és maguk közé fogadták. Azóta Rhys az ő keblükön nyugszik boldogságban és szeretetben. De minden zenésznek megvan az árnyoldala is. A normális kölyök elszállt magától és azóta azt hiszi, hogy ő az Atyaúristen. A kezdő zenészeket lenézi, a riválisokat utálja és szapulja, a náluk jobbakat finnyázza. Egyszóval igazi kis rohadék lett, aki nem mellesleg igen csapongó életet él, melynek hosszú távon a mája fogja kárát látni. Ami még érdekesség nála, hogy nem alkoholista, és tudja, hogyan kell mértékletesen inni, azonban sokszor rájátszik, vagy nem törődik a dologgal. Az alkoholt rendkívül jól bírja és nehezen részegedik le, de enyhén ittas állapotban is agresszív és kötekedős, szóval ez nála nem oszt, nem szoroz semmit.

Hobby: Dalszövegeket ír, de még egyiket sem mutatta meg a banda énekesnőjének.

Foglalkozás: Zenész

Extrák: Uni karakter. * További becenevei ERR, R, Em. Utóbbit csak a nagyon közeli barátainak engedi meg. * Bevallottan biszexuális. * Gyűlöli az Emmet nevet, mert ez anyuci pici fiára emlékezteti; az ő szavaival szólva: egy nyálas kis pöcsre. Szóval a lényeg az, hogy szó szerint üt, ha valaki kimondja előtte ezt a nevet. * Szeret krimi vagy fantasy könyveket olvasgatni a turnébuszban, de ehhez olvasószemüveget használ. * Foglalt!

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (KYOUX)

Engedélyezve: 2016. 04. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).