Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Raven Darkwood
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 21

Külső leírás: Átlagos magasságú, megnyerő megjelenésű fiatalember. Magasságához mérten karcsú. Fizikumán, bár nem látszik. igenis edzett izmai vannak, noha nincs hatalmas bicepsze és hat kocka a hasfalán, azért nem szabad alábecsülni, ugyanis az utcai harcoktól kezdve a karatén és a judo-n át számos közelharci stílushoz ért. Haja csokoládé színű, rendezett tincsekben keretezi arcát. Szürkéskék szemei első pillantásra kellemes melegséget tükröznek, de ha jobban megnézed, süt belőlük a távolságtartás, a ridegség és mentes minden érzelemtől. Ajkai teltek, finom ívűek, tökéletesen illeszkednek hamvas bőrű arcához. Orra keskeny, arisztokratikus vonású. Bőre tökéletes, makulátlan és hibátlan; színe se nem túl sápadt, se nem túl barna. Sem heg, sem tetoválás nem csúfítja testét. Arcán sem szépségpötty, sem anyajegy, de még pattanás se látszik soha. Vonásairól képtelenség leolvasni érzelmeit, vagy gondolatait. Tökéletes pókerarca van. Ruhái mindig rendezettek, egyetlen gyűrődést, annyit sem lehet rajtuk látni. Általában zárt nyakú inget visel, melynek ujjai egész kézfejéig érnek. Ez mellé elmaradhatatlan a nyakkendő és az öltöny. Nem szereti a sötét színeket, ruhái is általában a bézs a krém és a fehér árnyalatait viselik. Persze ezekből nem igazán jön ki a vér, ezért kényesen odafigyel arra, hogy akkor se mocskolja be a kezeit, ha netán rákényszerül. Ékszert egyáltalán nem hord, sem gyűrű, sem nyaklánc, sem egyéb testékszer formájában.

Jellem: Rideg, mint a szikla és keményebb az acélnál is. Az idő vasfogai megtanították gyűlölni, s megvédeni magát; de kiölte belőle a szívet melengető érzelmeket. Nem képes szeretni. Nem is akar. Az égvilágon senkit nem enged közel magához. Mindenkibe belemar, aki csak közeledni igyekszik hozzá. Mint egy kivert kutya. Tartózkodik mindennemű kapcsolat kialakításától. Mindezek ellenére intelligens és megfontolt. Minden nehéz helyzetből ki tudja vágni magát; nem futamodik meg a mocskos módszerektől sem. Mindig eléri amit akar. Rendkívül ügyesen manipulál másokat, és szinte mesterien irányítja a szálakat a háttérből. Már egészen kicsi kora óta arra nevelték, hogy kötelessége engedelmeskednie a rangban felette állóknak. Kiváló oktatói voltak, így roppant intelligens fiatalemberré cseperedett. Kevés dolog van, amihez nem ért. Csak akkor beszél, ha kérdezik. Mindenről megvan a saját véleménye, amit többnyire meg is tart magának. Szeret a háttérbe húzódva mérlegelni, és kielemezni másokat. Általában higgadt és eléggé nyersen viselkedik másokkal szemben. Teljesen szenvtelen. Megtartja a három lépés távolságot, sőt, közel sem enged senkit. Érzelmi világa eléggé sivár. A szimpátiát még csak távolról sem ismeri, hát még a barátságot vagy a szeretetet. Elvárja önmagától a precizitást és a kiváló munkát, persze nem munka mániás. Munkatársai nem igazán kedvelik, és több pletyka is kering róla a kelleténél, de őt teljesen hidegen hagyják az ostoba emberi szokások. Mindig kimért és óvatos az idegenekkel szemben. Szinte már neurotikusan törekszik a tökéletességre és precizitásra, s ha valami nem úgy sikerül neki, mint ahogy azt eltervezte, képes magát nagyon durván felhergelni a dolgon, és olyankor hajlamos rövidebb-hosszabb dühkitörésekre is, melyek alatt tör-zúz és fújtat, mint egy dühöngő kisgyerek. Képtelen kezelni az intenzív érzelmeket és teljesen kizökkenti természetes környezetéből, ha valami váratlan dolog éri. Ettől függetlenül tökéletesen és hibáktól mentesen követi a parancsokat és hajtja végre azokat.

Élettörténet: Akármilyen durvák is a tények, de gyakorlatilag arra tenyésztették ki -nos igen, én előre szóltam -, hogy egy olyan nemzetközi szervezet fejének asszisztensévé váljon, mely igyekszik egycsapásra átvenni a nagyhatalmak fölött az irányítást. A szervezet alattomosan dolgozik, téglákat épít be stratégiailag borzasztóan fontos intézményekbe, és addig löki őket megfelelő hátszéllel, míg vezető pozíciót nem kapnak. A cél egyszerű: pénzügy és politikai hatalmat szerezni. Évtizedek kemény munkája ez, mely akkor lesz teljes, mikor végre mindenki ledobhatja az álarcot és elkezdődhet a "világ egyesítése". Hogy ez mit takar? Röviden: addig kuss van, amíg a főnök nem csettint. Utána? Kicsinyes világuralom. De minden jel arra mutat, hogy jó úton haladnak a tervük kivitelezése felé. Nos, Raven-nek spermadonor apukája volt és bérmama anyukája, akit szülés után el is hallgattattak. Ezek után spártai módszerekkel képezték a fiút arra, hogy tökéletesen lojális marionett legyen, aki, ha kell édes kölyköt alakít; ha kell lelkiismeretes aktivistát; s ha kell, könyörtelen, hidegvérű gyilkost is. Bár vérontás-ellenes, zokszó nélkül teljesíti a parancsokat. Mivel soha nem vették körül vele egyidősek, gondolkodásmódja mindig is koraérett volt, s ez miatt intelligensebb és megfontoltabb kortársainál. Pár éve majdnem sikerült meghalnia, mikor főnökének életét mentette meg, aki ekkor már bőven a hatvanat taposta és legidősebb fiát készítette fel az utódlásra. Sajnos pont a legidősebb fiú követte el a merényletet. Röviden: bomba az autó alatt, fegyveresek körülötte. Meghalsz, vagy meghalsz. Szerencsére a fiatalabb testvér, és Raven - bár akkor találkoztak először - remekül kivágták magukat a helyzetből és hősiesen megmentették a napot. Az örökös sajnálatos módon az életét vesztette, így a fiatalabb testvérre szállt a felelősség, aki emelt fővel várja apjának döntését. Az öreg főnöknél azonban parkinzon kórt diagnosztizáltak, ami miatt az utóbbi fél évben kórházba kényszerült. Az orvosok nem jósolnak neki sokat, így hát még inkább szorít az idő. No és persze az is kérdéses, hogy Raven mennyire lesz képes alkalmazkodni új főnökéhez, ha a régi lemond, vagy elhalálozik.

Hobby: Bár nem használja őket semmire, gyűjti a késeket.

Foglalkozás: Az aktuális Főnök jobbkeze és egyben bérgyilkos is, ha nagyon muszáj

Extrák: Jó úton halad afelé, hogy mesterkélt szociopata váljon belőle. * Ateista. * Remekül lő mesterlövész puskával. * A nála fiatalabbakkal nem tud mit kezdeni, legyen szó egy-két, vagy akár tíz év korkülönbségről. A kisgyerekeket kifejezetten irritálónak és haszontalannak találja. * Potenciális tisztaságmániás. * Foglalt.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (Pinterest)

Engedélyezve: 2016. 04. 08.

Módosítva: 2016. 04. 07. 20:26:48
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).