Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nico Meedow
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Darkneko

Kor: 23

Külső leírás: Mikor először meglátod, annyi különleges részlet szúr szemet, hogy nem is tudod, mire figyelj hirtelen. Szép metszésű arcán gyakran vendég egy elégedett, kicsit provokáló boldog mosoly. Hullámos búza szőke haja álláig ér és ez szinte bájos kinézetet kölcsönöz neki. Ehhez társulnak azok a fűzöld ékövek, melyekben se perc alatt ellehet veszni. A nyár melege és a szabadság szele öleli körbe a gyanútlan bámészkodót, s ezt a varázst dallamos, kicsit fátyolos hangja koronázza meg. S a „csapda” még be sem zárult. 183 cm terével nem tűnik el a tömegben, de nem is egy égimeszelő. Arányos, formás testén kivehetőek a szálkás izmok. Járása határozott, talán egy macskáéra emlékezteti az embert. De ha ennyitől nem felejtenéd rajta a tekinteted, akkor valami más miatt fogod. Világos krémszínű bőre, szinte érintésé könyörög, s az ember szíve még nagyobbat dobban mikor a színek tengere a tekintete elé kerül. Bal karján vállán át nyakáig vibráló színekkel ékesített tetoválás fut. Teljesen kiegészítve, s még vonzóba téve az összképet. Ruházata általában laza és kényelmes, a lénye, hogy könnyen lehessen mozogni bennük. A bővebb pólókból kivillanó bőrfelület, ívek pedig csak a hab azon a bizonyos tortán.

Jellem: Barátságos és segítő kész, bárkivel elbeszélget, könnyen belelopja magát mások szívébe. Napfény, a szabadság izével egy elég energikus Duracell elemmel felszerelve. De ha közelebbről megfigyeli, az ember rájön, hogy a szemei, csak családja, közeli barátai, és főleg drága kis öccse mellet ragyognak. Amint a felszín mögé tekintünk, mélyebbre, nem egy sekély értelmi szintű szőkét találunk speed túladagolással. Komoly és megfontolt, nem rohan fejjel a falnak, bár meggondolatlan tud lenni, ha öccséről van szó. Realistán áll az élethez, s ez, ha másban nem is, mindenképp kitűnik abban, ahogy a természet adta megnyerő képességét kihasználja. Nem egy szent, de nem is egy elfajzott állat, nem kell rosszra gondolni. Csak rájött, hogy pénzen kívül a szívességek is jó fizetségek, ha alkalmi munkát végez, hisz mindkettő bármikor jól jöhet az életben. S fel is használja ezeket, ha helyzete úgy kívánja. Nem egy verekedős alak, ahhoz képest, ahogy kinéz, bár ha kell, megtudja magát védeni, mint szóban, mint tettlegességben. Inni is ritkán iszik, nem nagyon alkoholizál, mivel nem bírja annyira, mint kéne. Ezért cukkolják is rendesen a baráti társaságban, de ez van, ezt kell elfogadni. Mindenki tudja, hogy egy természetes energiaforrás, de Ő se mindig boldogság a köbön, s ezt rosszabb napjain egy kis szarkazmussal hozza mások tudtára. Aminek nincs mindig szép vége, de úgy fejleszti a jelemet, ha néha egy kicsit fáj.

Élettörténet: Átlagos kertvárosi családba született. Apja egy futár cégnél dolgozik, míg anyukája könyvtáros. Eleven kis ördögfióka volt egészen 10 éves koréig, a Duracell megmaradt, csak sokkal kezelhetőbbé vált, mivel akkor meglátta a legcukibb dolgot a világon és „felnőtt”. Kis testvére Rich késői meglepetésként érkezett a családba. Nico pedig a nagy-testvér lett, és ő mindent beleadott ebbe a szerepbe. Az évek múlásával nem, hogy koppot, de csak nőt a szeretett köztük. Átlagos tanuló volt, akit nem igazán motivált semmi, így érettségi után dolgozni kezdet. Részidős fuvarozó annál a cégnél, ahol az apja is van, mellette pluszban a környéken minden féle munkát elvégez, olyan mindenes féleként dolgozik, segédkezik. Pénzért, vagy szívességgel való tartozás fejében. Soha sem tanulta iskolában, de istenien süt és főz. Amit hihetetlenül élvez is. Persze ez sem magától fedezte fel. Rich miatt kezdet vele foglalkozni, mert ugye, ha a 6 éves bátyó szeme fénye kitalálja, hogy az említett személy csináljon neki palacsintát, az meg lesz csinálva. Persze az első alkalom katasztrófába fulladt. Így elkezdett tanulni és gyakorolni, amit edények és a konyha bánt, de mindenki megdöbbenésére egész hamar belejött, és meg is tetszett neki a kotyvasztás. Mára már fenségesen főz, a család minden tagja oda-vissza van érte. S hiába költözött el otthonról, heti minimum egyszer visz haza valami finomat. Van, mikor rá jön, a kísérletezhetnék, legyen szó sütiről, vagy főtételről, azt is letesztelteti otthon, bár azokra nem mindig kap pozitív kritikát. De mivel ő sem tökéletes..

Hobby: Sütés, főzés és az ezekkel való kísérletezés

Foglalkozás: Részmunkaidős sofőr, mellette pedig mindenes féle

Extrák: Egész jó hangja van, ritkán, de szokót énekelni, dúdolni. - Kicsit testvér komplexusos. - A tetoválását egy fogadás miatt csináltatatta, de sose bánta meg, kifejezetten hozzá nőt. – Ritka vércsoportja van nullás RH negatív. - Moonlight-chan Zarich, a Lélektelen karaktere mellé készült.

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztrációnak használom (http://31.media.tumblr.com/tumblr_lomscgTAbe1qf2rd8o1_500.jpg)

Engedélyezve: 2016. 04. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).