Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: White Fox
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Sai

Kor: 16

Külső leírás: Szőke haj, kék szem. Tipikus ártatlan gyermeki kinézettel rendelkezik. Pedig személyiségben pont az ellentétje. Hófehér bőrrel van megáldva (mely sok éhes tekintetett vonzott már a napbarnított legények népes táborában) annak ellenére is, hogy a tengerre született. Egy hónapnál többet még nem töltött a száraz földnek nevezett patkányfészken. Legalább is ő a szárazföldi embereket patkányoknak tartja. Ruházkodását nem bonyolítja túlságosan meg. Egyszerű hajdanán fehér ing ami pont a mérete és egy ütött kopott barna térdig érő nadrág. Tulajdonképben ebben ki is merül a ruhatára. Lábbelit nem igazán hord illetve csak egy bizonyos a régi kopott, szakadt szandált melyet emlékként hozott magával a rabszolga időkből. Már ami megmaradt. A hidegebb napokon egy vékony mellényt kap magára, de ezt is már csak akkor ha 0 fok alá megy a hőmérséklet. Szóval igen elmondhatjuk jól bírja a kölyök a hideget. Mivel az északi szigetekről származik.

Jellem: Haragtartó. Nagyon, de persze, ha ő viccel vagy sért meg valakit az teljesen rendjén van. Ilyenkor értetlenül néz a duzzogóra. Fox-t tipikusan forrófejű csoportba lehet besorolni. Előbb ránt fegyvert és csak aztán kérdez, de jellemétől eltekintve nagyon is okos. Egy személyben több poziciót is képes betölteni egy kalóz hajón. Ért a főzéshez, lövéshez és egy kicsit a barkácsoláshoz is. Nem egyszer a gyors foltozási ügyeségének köszönhették már többen is az életüket neki. Eddig egy kalóz hajón szolgált ahová 10 évesen került egy hajószerencsétlenség következtében. 10 éves előtti időszakáról nincsenek emlékei. Egyszerűen minden emlékét elvesztette a hajótörésnél " vagyis szándékos elsüllyesztés". Kapitánya szerint a hirtelen sokk hatása miatt. Nem stresszeli magát emiatt. Egy nap úgy is mindenre emlékezni fog. Vagy végső esetben majd a halála pillanatában lepereg előtte az hiányos időszak és akkor választ kap majd minden eddigi kérdésére. Ravasz, sunyi. Pletykák keringenek róla, hogy képes egy fehér róka alakját felvenni. Ezáltal már az a szóbeszéd is elterjed a többi kalóz között, miszerint félig démon félig ember származású. A vádakat sose cáfolja.

Élettörténet: Nem tudni minek született. Elveszett nemesnek vagy csak egy egyszerű paraszt gyereknek. Az biztos 10 éves korától számítva tudja, hogy kalóz akar maradni. Néha halvány emlékképek álmában felvillannak, de annyira haloványok , hogy semmit nem tud belőlük kivenni se helyszínt se egy személyt. Ugyanis 10 évesen került a jelenlegi kalózbandájához. Hajószerencsétlenség érte az előző hajót ahol rabszolgaként tartották. Vagyis pontosítva a jelenlegi kalózbandája támadta meg és égette porig a kereskedő hajót. Ő valamiért mégis túlélte és most a kalózkapitányt "szolgálja". Mesterlövész pozíciót tölt be a hajón, de a főzéshez is jól ért. Kapitányával ki nem mondott apa fia kapcsolata van. Valószínűleg ő is örökölné majd a hajót, ha nem utasítaná vissza. Az ok egyszerű. Az Újvilágba akar eljutni. Oda ahonnan még egy kalóz se tért vissza. Látni akarja az Állatok erdejét, a Halemberek szigetét. És mindent ami csak ott lelhető meg. Bár erre az útra majd csak egyedül fog rálépni. Addig is élvezi a gondtalan életet ezekkel az idiótákkal. Elég rossz alvó mégis teljesen kipihent egy két óra alvás után. Ezért ő örköd éjszakánként míg a többiek hangosan áthorkolják a fényes csillagnézést. Gyerekként kezelik amit ő nem néz jó szemmel és ezt mindenkinek a tudtára adja. Egy tengerész őrnagyot halálosan megsebesített csak azért ,mert azt mondta rá, hogy kisfiam, de ezektől eltekintve egy vicces, vidám fickó aki él hal a rumért. Nagy pénzjutalom van a fején. Kapitánya után ő második legtöbbet érő kalóz a fedélzeten. Jelenleg 60 milliót ér a szép kis nyaka. Súlyosan körözött személy mivel, hogy megölt egy rangban igen magas tengerészt. Ezért, ha kikötnek általában egy cilinderes kalapot húz a fejére. Amivel iszonyat idiótán néz ki, de legalább a funkcióját betöltve el tudja takarni szőke fürtjeit. Így csak egy bolond koszos gyereknek nézik.

Hobby: nincs neki különösebben bár szeret térképet rajzolni a felfedezett szigetekről.

Foglalkozás: Kalóz

Extrák: Van egy sirálya :D Vagyis inkább csak követi őt amerre jár. Sok feljegyzést és könyvet átnyálazott már arról mégis, hogy tudná megtalálni az Újvilágba nyíló átjárót, de eddig semmit se talált róla. A sok részeg kalóz meséivel meg nem sokra megy.

Képinfo: Pinterestről származik nem saját (http://www.kepfeltoltes.hu/160402/joanna_by_sharandula-d54km75_www.kepfeltoltes.hu_.png)

Engedélyezve: 2016. 04. 10.
2016. 12. 21.

Módosítva: 2016. 12. 20. 16:49:34
Módosította: Sai

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).