Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Vincent Faraday
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 78

Külső leírás: Korához képest jól tartja magát, de mivel valószínűleg száz évesen is max harmincnak fog kinézni, senki sem saccolná meg a korát. Ez a majd 190 centi magas, kidolgozott testű férfi ugyanis egy vérfarkas alfahím, Észak-Amerika legerősebb klánjának vezére. Teste roppant erős, több ember erejével rendelkezik, bőre se nem barna, se nem sápadt, sok időt tölt sűrű erdőkben ahol alig éri napfény, de szívesen sütteti magát a tóparton is. Haja vállig érő sötétszőke sörény, az ajkait körberajzoló körszakállal együtt pedig iszonyúan szexi. A szemei is rátesznek egy lapáttal a vonzerejére, beléjük nézve az erdő mélyzöld árnyalatát láthatjuk viszont, amit sűrű sötét szempillák árnyékolnak. Szemfogai enyhén hegyesen, farkasszerűek. Olyannyira uralja az erejét, hogy képes csupán az agyarait, karmait használni, anélkül, hogy teljesen alakot váltana. Átváltozva kétszer nagyobb egy átlagos farkasnál, bundája barnásszürke, amivel könnyedén beleolvad a természetbe. Gyakran hord sötét farmert és pólót, de ha otthon van leginkább csak egy farmert.

Jellem: Domináns jellem, igazi alfahím. Erős, megtörhetetlen, és ha feszegetik nála a húrokat bizony veszélyes is. Nem érdemes packázni vele, hacsak nincs az illetőnek sürgős halálvágya. Szeret mindent az irányítása alatt tartani. Falkáját nem hanyagolja el, ezért is ők a legerősebb, legszervezettebb klán Észak-Amerikában. Kihívója már régóta nem akadt, nem nagyon van ellenfele az egész térségben. Az állati részével harmonikusan megfér, bár jó adag ösztönösség van benne, mindez már rég a részévé vált. A klánja gyengébb tagjait megvédi ha kell, az viszont már hidegen hagyja, mi történik az emberekkel. Ügyesen elleplezi a nyomaikat és nem hagyja, hogy más domináns alakváltó faj megtelepedjen a területükön. Ilyen esetekben nem szégyell agresszívan fellépni. Csak akkor öl ha szükséges, nem egy szociopata gyilkos, de azokat a mocskokat akik pénzért vadásznak az alakváltók bundájára, szíves örömes széthasítja.

Élettörténet: Kanada végtelenbe nyúló erdeiben született, egy akkor még kicsi falkában. Évek hosszú sorába és rengeteg harcba került, hogy a sok kisebb csoportot összegyúrjon egyetlen hatalmas klánná. Ezt leginkább annak köszönheti, hogy nem akadt ellenfele a párbajban. A legerősebbnek pedig mindenki engedelmeskedik. Összefogta az Észak-Amerikai törzseket, hogy együtt sokkal erősebbek legyenek, de nem kis feladat egy ekkora klánt vezetni, egy gyenge alfa már rég elbukott volna, de nem Vinc. Törzshelyük a Wisconsint körülvevő sűrű erdők, ahol szabadjára engedhetik a bennük élő vadállatot. A telihold nincs rá hatással, akkor vált alakot amikor akar, de a gyengébb falkatagok még nem tudnak ellenállni a hold hívásának. Van egy tágas faháza, mélyen az erdőben, egy kis tó mellett, de a belvárosban is fenntart egy szép földszintes házat, amit fák és bokrok vesznek körül. Párját még nem találta meg, nem is nagyon gondolkodik rajta, hisz tudja, ha megérzi a jelenlétét úgyis megszerzi magának. Többnyire alkalmi partnereket választ. A belvárosban és a környező városokba is vannak bárjai, egy-két kávézó, amik szép hasznot hoznak neki.

Hobby: vadászat farkas alakban, úszás, szex, becserkészni a prédát(mindkét értelemben), edzés

Foglalkozás: Klánja alfája

Extrák: Nőkkel és férfiakkal is volt szexuális kapcsolata, az érzelmi viszonyt messziről kerüli, mert rohadtul hidegen hagyja mások lelkivilága.*** Imád enni, mint a legtöbb nagyragadozó, főleg húst***Nehéz őt megsebesíteni, mert gyorsan gyógyul. Míg a gyengébbeket legyengíti az ezüst, neki csak némi kellemetlen égő érzést okoz.*** Kocsija egy Land Rover Evoque Sport, ami tökéletes földutakra is, és sosem tartja be a sebességhatárt. *** Foglalt, azariel-nek készült.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán a karakter illusztrálására szolgál ((deviantart))

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:20:53
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).