Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Russell Wheeler
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 26 év

Külső leírás: Ajkai vonalán a lágy ív már megkopott, mosolya csak árnya régi valójának, ahogyan arcának vonásai sem tükrözik már egykori ragyogását. Arccsontjaira a gyász és az önvád vájta árkait, noha egykor nők, s férfiak omlottak megbűvölve lábai elé. Arca markáns vonásokban gazdag, arccsontjai olyanok akár egy-egy kitüremkedő penge, míg bőre tisztább akár a friss halotti lepel. Gesztenye-szín haja egészen különleges fényt kap, ahogyan a Nap ráveti sugarait, fényes, s vörös lángok vegyülnek a sötétebb tincsei közt megbújva. Szemeinek tiszta kékje akár impozáns látványt is nyújthatna, hiszen gyerekkorának a csillogása szüntelenül bennük ég, mindössze mosolyának undokságával, s sötét szemöldökeinek játékával hamar kedvét szegi annak, ki bátorságát összeszedve hozzámerne szólni. Nyakának íve figyelemreméltó, ahogyan ádámcsutkájának formás gömbje is. Széles vállai, keskeny dereka, munka és harc edzette izmai vannak, melyeket nem is rejt véka alá. Ruháit jószerével ingek, s egyszerű vászonnadrágok teszik ki, nem feledve csizmáját.

Jellem: Milyen legyen az, kit eleve a csenddel büntetnek? Nem keresi a bajt, hisz megtalálja az anélkül is, hogy ő tenne érte bármit. Alakja nem rejt titkokat, ahogyan komor megjelenése sem, hisz másokkal ellentétben ő pontosan az, akinek mások látják. Őszinte öröme ritka, ahogyan mosolyának lágy íve, s nevetésének a hangja is. Évekkel ezelőtt elfelejtette milyen az, ha valakiben igazán megbízhat, hiszen túl sok tapasztalata nem igazán volt abban, milyen az, ha barátai vannak az embernek. Mint ahogyan gyerekkorában is, felnőttként ugyanúgy megtartotta a maga búskomor, kiismerhetetlenségét. Nincs humora, nem bővelkedik kedves szavakban, nem úgy, mint a csípős, undok megjegyzésekben. Legfőbb stratégiája az elriasztás, modorát tekintve elviselhetetlen, morózus, aki nem tűri, hogy mások szablyák meg a lépteit. Nem jellemző rá, hogy menne a feje után, ahogyan nem ragaszkodik ahhoz sem, hogy összetűzéseit mindenképp párbajjal vívják meg. És, hogy ezek után milyen is ő igazából? Szenvedélyes, de nem a nők hajkurászásában, ugyan, az ő igaz szerelme odakint a nyílt víz, a tiszta levegő és a hajók szépsége. Őszinte férfi, szavai eleinte talán kissé nyersnek tűnhetnek, ritkán fejezi ki magát összetett mondatokban, helyette használja az arcát, mimikáinak sokaságát.

Élettörténet: Számára az életet mindig is a vizek messzesége, érinthetetlen mélysége és a rávetülő Nap sugarainak csillogása jelentette. A vitorlás flották látványa jelentette számára már egészen kisgyermekként is a szabadság igazi zamatát. Apja kereskedő volt, voltaképp hajójának a kapitánya, s mint akkortájt a nagy többség, az övé is hadihajóként üzemelt részben, hogy a kalózok ellen eredményesen fel tudjanak lépni. Nem volt kérdéses, hogy amint betölti a kellő kort, ki oldalán segédkezik majd, így anyjának volt ideje, hogy megeméssze és elfogadja fia elvesztését is, mely azzal járt, hogy férjével együtt gyermekétől is búcsúznia kellett, mikor a kihajózás ideje eljött. Gyermekkora nagyban befolyásolta életének azon szakaszát, mikor végleg megérlelődött benne a döntés, miszerint apját követi. Nem volt szószátyárt gyermek, cserében éles eszével és figyelmességével boldogult, noha a korabeli gyermekeknek ezzel koránt sem nyerte el a tetszésüket. Két igazán jó baráttal büszkélkedhetett csak, melyek közül azt, aki igazán megérthette őt, s támaszkodhatott rá, tragikus baleset érte. Gyermeki csínytevéssel és esztelenséggel óvakodott barátjához közelebb, és mikor Oliver talpa alatt a föld kicsúszott, ő maga hiába kapott a keze után. Korához képest is felett, erős fiú volt, de nem annyira, hogy bajba jutott társát fel tudja húzni a mélyből, a tragikusan bekövetkezett halál hírének hamar híre ment, ahogyan annak is, hogy ki tette. Akkortájt lett Russel is kirekesztett a társadalomból, anyja halála nem érte váratlanul, hiszen sokat betegeskedett és fiának helyzete is csak rontott ingadozó állapotán. Apja komorsága, s hallgatagsága is ez idő tájt érte el legmélyebb pontját, noha fia szemébe sohasem mondta az ő bizalma megtört, atyai szeretete nem volt olyan erős, ahogyan a feleségéé. Ott a kikötővárosban, ahol éltek, és ahol Russel otthona is van, nem szeretik őt, jobbára levegőnek nézik és még ez a legjobb eset. Még annak ellenére sem tudtak neki megbocsátani, hogy az esetet már évek óta lezártnak tekintették. Nem bolygatta senki, ugyanakkor Russel bélyege is ráégette magát a fiatal férfi nevére és lényének egészére, miszerint ő egy Gyilkos.

Hobby: Térképek böngészése

Foglalkozás: Kereskedő, hajóskapitány

Extrák: Seme karakter * Ő maga nem híreszteli és nem mond magánéletéről semmit, bár gyaníthatóan nőkkel és férfiakkal is egyaránt kiválóan elvan az ágyban * Ideje nagy részét kint a hajóján tölti, nem jár emberek közé, nem is vágyja a társaságot * Foglalt

Képinfo: Nem saját. Deviantart.

Engedélyezve: 2016. 04. 02.

Módosítva: 2016. 04. 02. 13:18:28
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).