Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sebastian Adrian Cromwel
Kategória: Yaoi
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 26

Külső leírás: Nem igen magas teremtés, teljesen átlagosnak is mondható a maga 170 centijével. Nem kecsegtet túl sok izomzattal, sőt. Ezt ellensúlyozza tökéletesen arányos teste, hosszú combjai, kecses karjai és azok a gyönyörű kezek. Félhosszú szőke haja minden tincsével arra csábít, hogy túrj bele, érintsd meg. Zöld szemei egyenesen a lelked mélyéig hatolnak, szinte megbabonáz a tekintete. Színének árnyalata semmihez sem hasonlítható, főleg, hogy kedve szerint színe is változik. Arca gyönyörű, akár csak, ha festették volna, ajka csókra termett málna színű, szemöldöke gyönyörűen ívelt. Szempillái hosszúak és dúsak, hajának színétől eltérően sötétek.

Jellem: Határázott, megalkuvást nem tűrő jellem. Gyűlöli az erőszakot és megveti az elit társadalom előnyeit. Szív specialistaként rengeteget szembesült az elit státusz hatalmával, hiába lenne másnak szüksége az operációra, ha más sok-sok pénzel kecsegtet. Árulásként él át minden ilyen alkalmat, keserű epeként ül a szájában ez a soha ki nem köpött méreg. hisz neki is meg kell valamiből élnie. Alapvetően türelmes, jámbor lélek, de ha egyszer megzörgeted azt a bizonyos harasztot, az zörögni fog. Nem kimondottan egoista, de büszke a tudására és az elért teljesítményére, ha megdicséred nem fog ellenkezni vagy szerénykedni. A munkahelyén hűvös és távolságtartó, magánéletben pedig barátkozó és kedves ember.

Élettörténet: Szülei a szegény negyedben nevelték fel, három másik testvérével együtt. Orosz bevándorlók, akik felvették az amerikai nevet és stílust. Anyja fodrász egy kis üzletben, apja pedig egy cégnél kihordó. Nem vetette fel őket a pénz, de amijük volt mind a gyerekekre költötték. Amint elvégezte a középiskolát három helyen kezdett el dolgozni, hogy az egyetemet is tudja magának finanszírozni és haza is tudjon küldeni. Célratörő, megalkuvást nem tűrő jelleme miatt hamar az iskola éltanulója lett. Professzorai támogatták a tovább tanulását, így lett belőle szív specialista. Hamar országosan elismert orvos lett, akihez özönlöttek a beteg, a korházak kapkodtak érte. Nem csoda, sármos ifjú doktor, aki ráadásul lángelme is. Kell ennél több? Nem igen. Sokszor gyűlöli, amit tesz, megkeseríti az elit társadalom hatalma, hisz olyan emberek elöl veszik el a helyet akik több mint negyven évet is nyerhetnének, míg a hatalmukkal befurakodott vénségek, csak pár évvel tudják meghosszabbítani saját szenvedésüket. Talán vezeklésként jár ki szegényebb részekre gyógyszert osztani és ingyen ellátásban részesíteni sima orvostudományával azokat, akik rászorulnak.

Hobby: hegedülés

Foglalkozás: Szív specialista

Extrák: van egy albinó sünije Momo

Képinfo: A kép NEM az enyém, CSAK illusztráció. (http://) (http://sajt.hu)

Engedélyezve: 2016. 03. 29.
2018. 12. 02.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:49:07
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).